EN DEILIG MORGEN

Dette ♥ Noe av det beste med helg…!


Det å ha lang tid til frokost og kaffe er noe som er skikkelig hverdagslykke, og i helgene er vi som regel alltid flinke til nettopp det. Det er jo så koselig! Ekstra god tid til kose seg, gjøre litt ekstra ut av det og bare senke skuldrene. I dag ble det havrerundstykker til frokost, en gammel slager jeg seriøst aldri blir lei av. Jeg vet at flere av dere er like glade i disse som meg, men dersom du er en av de som enda ikke har testet oppskriften, så deler jeg den gjerne igjen

HAVRERUNDSTYKKER

2 egg ♥ 250 gr cottage cheese ♥ 250 g havregryn ♥ 1-2 ts bakepulver ♥ salt

Forvarm ovnen til 200 grader. Ha alt av ingredienser i en bakebolle. Bruk så en stavmikser og bland alt sammen helt til det blir en fast og fin deig. Så ruller du sammen til rundstykker, plasserer de på et stekebrett og strø gjerne over litt frø. Stek så på midterste rille i ovnen, i cirka 20 minutter.

•  •  •  •  •  •  •  •  •

Hva står på søndagsplanen din? Her blir det å jobbe litt hjemme, svinge støvsugeren en rundt eller to og ta en lang skogstur i finværet utpå ettermiddagen. Helt herlig!! Håper dere nyter fridagen, godtfolk

11 kommentarer på “EN DEILIG MORGEN

  1. kristinaandersen skriver:

    Når 90% av huset er kaos pga oppussing, så er det ikke lett å variere på steder å ta bilder, hehe.. Det blir bedre når vi er ferdige her skal du se! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *