SÅ KLAR FOR HELG

H A P P Y  F R I D A Y

Midt oppi oppussing, maling, kaos og støv her hjemme så takker jeg høyere makter for kjøkkendelen som enda er like fin, haha  For hei hvor det går her i huset om dagen! Vi er som sagt i gang med maling, har landet på alle fargene vi skal ha og malekostene er i full sving. Det går i noen magisk fine beige nyanser, samt en lun svartfarge i både gangen, vaskerommet og i en av stuene nede. Gleder meg så til å vise dere! Og ikke minst til møbler og slike ting kommer på plass, jeg kan nesten ikke vente til å se hvordan alt blir. I mens koser vi oss skikkelig oppe i tv-stua, som seriøst har blitt det koseligste stedet jeg vet om. Jeg er altså glad for vi har denne plassen vi kan slå oss litt til ro på mens det er helt kaos nede. Det er deilig å ha en plass man kan trekke seg litt tilbake på mens man pusser opp og ha det ryddig rundt seg, hehe.

•  •  •  •  •  •  •  •  •

Eller må jeg bare si ENDELIG HELG! Denne fredagen har jeg mildt sagt sett frem til etter en hektisk uke, og jeg regner med jeg ikke er alene om det? Her står rett og slett null på planen de kommende dagene, og akkurat det føles helt nydelig. Ta alt som det kommer, gjøre det man føler for, få unnagjort litt her hjemme og bare lade batteriene. Eneste jeg vet er at jeg skal kose meg masse med kjæresten, gå en deilig søndagstur og få besøkt litt familie også. Koselig! Har dere forresten noen gode filmtips å dele med meg? Som vi kan snurre i helgen? Gjeeerne innen kategorien psykologisk thriller, da hadde jeg blitt SÅ glad. Tips mottas med stooor takk, hehe. God fredagsklem til dere alle

40 kommentarer på “SÅ KLAR FOR HELG

 1. Line skriver:

  Elsker kjøkkenet ditt! Jeg ønsker meg veldig et blogginnlegg hvor du viser oss innsiden av skuffer og skap, og begrunner hvorfor du har plassert ting hvor de er. Tips til organisering og lure plasseringer er så gøy! Jeg lurer også på hvilken løsning du har i hjørneskapene? Håper du vil vise!
  Psykologiske thrillere er min favorittsjanger, og mine beste filmtips er uten tvil «Shutter Island» og «Get Out». Kos deg <3

  • kristinaandersen skriver:

   Begynte litt på begge to for noen måneder siden, men likte egentlig ingen av de så veldig godt :/ Må kanskje gi de noen episoder?

 2. Helene skriver:

  Ingen psykologisk thriller, men… «Falling Inn Love» var så søt.
  Jeg startet også å se «Murder Mystery» på en flytur igår og denne skal jeg se ferdig idag. Det er Adam Sandler og Jennifer Aniston som spiller et ektepar som er fanget i en drapsetterforskning på en milliardærs yacht. Foreløpig veldig morsom!

 3. Marte skriver:

  Jeg har et serietips til deg! Mindhunter på netflix. Psykologisk krimserie. Hvis du synes seriemordere og slikt er spennende, er denne serien kanon 😀 Ha en fin helg!

  • kristinaandersen skriver:

   Den har jeg faktisk ikke fått sett mer enn to episoder av, slet litt med å komme inn i den. Får kanskje gi den en ny sjanse og se den med Preben 😀

 4. K skriver:

  – Sleeping with the enemy med Julia Roberts
  – Se7en med Brad Pitt og Morgan Freeman
  – Shutter Island med Leonardo DiCaprio
  – Fight Club med Brad Pitt
  God helg!

 5. Karoline skriver:

  gone girl
  secret obsession
  God helg, kos dere <3
  (blir veldig glad om du kan lage et innlegg her på bloggen med forslag. Elsker den sjangeren!)

 6. Guro skriver:

  Jeg leste igjennom flere kommentarfelt for å lage meg en must see filmliste her en dag. To psykologiske thrillere jeg likte veldig godt er «The invisible guest» og «Split», tror dere vil digge begge to!
  Igår så jeg «Walk the line», kan ikke tro at jeg ikke har sett den før, såå bra! Men den har du sikkert sett før 🙂

 7. Sigrid skriver:

  «Prisoners» om du ikke allerede har sett den! Den ligger på Netflix, og er så sykt bra!! Skulle nesten ønske jeg ikke hadde sett den, slik at jeg kunne ha gleden av å få se den for første gang på nytt, haha 😀
  Ha en fin helg videre, fine du <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *