EN NY VRI PÅ HAVREGRØTEN

En ting jeg har blitt totalt hekta på de siste dagene, er Emilie sim chia- og havregrøt. Herrefred så god den er! En ting er sikkert, og det er at den klassiske havregrøten er lagt på hylla for en god stund. Denne er jo hundre ganger bedre! Om dere ikke har testet denne allerede, så må dere love meg å gjøre det! MUMS.

NOE GODT TIL FROKOST:

4 ss havregryn 1/2 ss chiafrø 1 dl vann 1 dl melk 1/4 ts salt 
1 ts kardemomme 1/2 moden banan Frosne bær Fibersirup  Mandler

Ha alle ingrediensene i en kjele, minus bananen. La koke i cirka ti minutter mens du rører, før du tilsetter most banan. Ha i en bolle, tilsett hakkede mandler, litt fibersirup og frosne bær som vil tine når de kommer på grøten. Måå prøves, denne opspkriften er altså så god! Neste gang skal jeg uten tvil prøve å toppe med vanilje kesam i tillegg til bærene, det står nemlig i den opprinnelige oppskriften, men jeg glemmer å kjøpe det hver gang jeg er på butikken.. Haha! Nå venter en lang dag med jobb og møter, men aller først: trening. Ha en super start på dagen din!

En tanke om “EN NY VRI PÅ HAVREGRØTEN

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *