AKKURAT NÅ …

Ser jeg på:

Love Island UK. Endelig klarte jeg å komme meg inn i det etter å ha vært skeptisk frem til episode ti. Og dere. Hvor søte er ikke Molly og Tommy? Supersøte spør du meg! Og så vil jeg såå gjerne snakke med dere om Amy og Curtis, men av fare for å spoile skal jeg la være. Men de som vet, vet. 🤓 Love Island ser jeg på hver eneste morgen når jeg står på mølla og det gjør at tiden flyyyr avgårde, hehe.

Har jeg dilla på:

Grøten jeg blogget om tidligere i dag. Den er bare så innmari god! Og beste er at den holder meg mett så sjukt lenge, samt gir masse energi. Ellers har jeg dilla på tøymykner med kokoslukt. Mmm! Elsker å legge meg i nyvasket sengetøy som luker skikkelig digg av kokos.

Hører jeg på:

Tiesto – Ritual. Den gjør meg skikkelig glad!

Tenker jeg på:

Hvor glad jeg er for å kjenne på skikkelig treningsglede igjen. Herregud så glad trening gjør meg! Det er helt sykt hvor mye det har å si på både humøret mitt og energien min, jeg blir et så mye bedre og mer happy menneske når jeg får treningsøktene mine. Gleder meg skikkelig til en sporty høst kjenner jeg, iiih.

Er jeg glad for:

At vi er i gang med maling her hjemme og det blir så fiiint!

Har jeg lyst til:

Å bestille stuebordene vi har bestemt oss for. Det må vi gjøre i løpet av morgendagen tenker jeg. For endeliiig har vi bestilt begge sofagruppene til stuene i første etasje, og jeg kunne ikke vært mer happy med valget. Det kommer til å bli så fiiint! Stuebord har vi altså også bestemt oss for, så de må legges i bestilling asap.

Skal jeg:

Avgårde på jentekveld hos Celina. Koselig!

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Før jeg løper avgårde så må jeg bare vise dere denne supercoole lampen. Altå hvor FIN er ikke den? Den er så gigastor og ser ut som en fluffy sky, noe som gjør at den passer perfekt på soverommet vårt. Gledings til å henge den opp, det kommer til å bli så fint! 😌✨

18 kommentarer på “AKKURAT NÅ …

 1. Solveig skriver:

  Kan du komme med flere innlegg om interiør fremover! ELSKER stilen din hjemme! Kanskje litt tips til organisering, ryddetips osv! Klem ❤️

 2. Linn skriver:

  Herlig blogginnlegg! Blir så inspirert av deg!
  Hvor ser du Love Island UK forresten? Har sett sesongen du er på nå (Elsker den!!) men nå har Tv2 sumo og Viaplay kun sesong 4 tilgjengelig hos meg… Har sett både den og den du er på, men har så lyst å se resten av sesongene, hehe</3

  • kristinaandersen skriver:

   tusen takk snille deg! Jeg har ikke sett noen andre sesonger enn den jeg ser nå på tv2 sumo, så der kan jeg dessverre ikke hjelpe deg :/ Kanskje noen andre her vet? <3

 3. TS skriver:

  Åå, som jeg gleder meg til å se hva dere landet på når det gjelder sofa! 🙂
  Et lite tips angående fjærlampen fra EOS; Jeg blåser av lampen med hårføneren den for å holde den fri for støv. Mer skånsomt og lettere enn å bruke støvsugeren.
  Klem <3

 4. Anni skriver:

  Gleder meg såååå til å se mer av interiør osv hjemme hos dere. Og den grøten – helloooooo!!!! Sååå sykt god!! Gosh, takk for tips❤️ Ha en fantastisk helg, fine deg. Fortsett å smil og strål som du gjør, du virker som et genuint nydelig vesen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *