ER DU OGSÅ EN DUFTLYS ELSKER?

Har du som meg brukt alt for mye penger på svindyre duftlys gjennom årene? Aii så dyrt slike småting kan bli hvis man begynner å tenke på det! Voluspa har så lenge jeg kan huske vært favoritten min, men det siste året har jeg faktisk blitt ganske lei. Lei av det litt glorete designet, duftene i seg selv og lei av prisen… Kanskje spesielt sistnevnte, hehe. Jeg har nemlig fått meg en ny favoritt, som alle duftlys-elskere bare måå prøve!

P R O S E C C O

Dette duftlyset fant jeg tilfeldigvis når jeg var rundt å kikket på interiør, og syns det var så innmari enkelt og fint i designet. Jeg trodde faktisk lyset skulle koste skjorta med tanke på både butikken jeg fant det på, størrelsen og det freshe designet, så når jeg fikk til svar at det kostet rett over 200-lappen fikk jeg greit sjokk og dro like godt med meg to stk hjem. Sånt gleder min indre gjerringknark, haha! Merket heter Bruka Design og lysene kommer i alle slags dufter. Jeg har luktet på nesten alle, og liker til nå det som heter prosecco best. Ukens lille tips fra meg til deg! 😌

12 kommentarer på “ER DU OGSÅ EN DUFTLYS ELSKER?

  1. Mj skriver:

    Hei Kristina <3
    Lurer på om du har noen planer rundt julen? Om det blir ny tradisjon hjemme hos dere nå som du har fått deg kjæreste, eller skal du hjem til foreldrene dine?<3

    • kristinaandersen skriver:

      Jeg feirer julaften hjemme hos familien slik som jeg alltid har gjort 🙂 Og det tenker jeg egentlig å gjøre helt til vi får barn, da blir det annen hvert år tenker jeg <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *