I DAG HAR JEG BURSDAG

29 🎈

Iiiih, i dag har jeg bursdag! Og jeg er så glad at gliset har gått rundt helt siden jeg våknet i morges. Det er bare noe spesielt med bursdager, man får liksom snakket med alle man er glad i og det er skikkelig koselig å merke så godt at man har så mange fine folk rundt seg som virkelig setter pris på deg. Det gjør meg ordentlig glad, rett og slett! I dag har jeg så langt hatt det sikkelig fint med frokost og ballonger på senga, masse koselige telefoner og bursdagslunsj sammen med mamma og mommo. Planene for resten av dagen er å være sammen med kjæresten min og bare kose meg masse. Tenk at jeg nå bare har ett år igjen i tjueårene, dere? Hjelpes, det er spesielt å tenke på! En ting er sikkert: livet har aldri vært bedre enn hva det er nå… ❤️ 29 år føles magisk bra!

20 kommentarer på “I DAG HAR JEG BURSDAG

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *