UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Hva savner du med å bo alene?

Skulle ønske jeg kunne vært morsom her og ramse opp alle ting jeg savnet, men helt ærlig er det ikke noe jeg savner. Jeg hadde det kjempefint når jeg bodde alene, og jeg har det kjempefint nå med samboer. Det er jo selvfølgelig to helt forskjellige tilværelser, men samboerlivet er bare så koselig. Det hjelper nok litt (veldig..) at kjæresten er veldig ryddig av seg, han spør alltid om det er noe han kan hjelpe til med her hjemme og er like glad i å ha orden som det jeg er, hvis ikke kunne jeg fort ha savnet følelsen av å ‘alltid ha det strøkent’ tror jeg, hehe.

Hvor kjøper du jeansene dine?

Nå er neesten alle jeansene mine fra BikBok. I tillegg har jeg noen fra Levis, Nakd og Acne, men favorittene er uten tvil fra førstnevnte. Eneste som irriterer meg med BikBok, er at de sorte jeansene de har ikke holder på fargen i det hele tatt. Etter en vask har de gått fra sort til mørke grå, så sjukt slitsomt. Mens de vanlige jeansene holder seg fine vask etter vask, hehe.

Tenker du mye på kalorier, eller har du et avslappet forhold til mat?

Jeg har egentlig alltid hatt et avslappet forhold til både mat, trening og kalorier. Jeg skal derimot ærlig innrømme at jeg har hatt perioder i livet der jeg har telt kalorier, men da har jeg prøvd å nå et mål og har vært avhengig av å følge litt med for å nå målet. Men jeg kan ikke huske sist jeg gjorde det og det kommer nok aldri til å skje igjen. Jo eldre man blir jo tryggere blir man på seg selv, og det syns jeg er så godt. Så svaret er vel at forholdet mitt til mat er så avslappet som det kan få blitt, og det trives jeg veldig med. Prøver å få i meg nok grønnsaker, vitaminer og ha fisk helst to ganger i uka – men ellers følger jeg ingen ‘regler’.

Når startet du å blogge?

Første bloggen startet jeg som 16 åring, og jeg husker jeg kalte den ‘Kristinaballerina’. Lurer på hvor det kom fra….. 😂 Ballerinabloggen slettet jeg heldigvis etter å ha rakket meg på den i ett par år, før jeg som 18 åring startet denne bloggen her og har holdt på siden. Så det vil egentlig si at jeg har blogget i 13 år, noe som er helt sprøtt å tenke på.

Hva heter fargen på kjøkkenveggen deres?

Det lurer jeg like mye på som det du gjør, hehe. Vi klaaarer nemlig ikke å finne fargekoden på den berømte veggfargen bak kjøkkenet. Det er jo tidenes fineste beigefarge, og jeg ønsker meg den egentlig i hele stua nede. Vi har prøvd fargescanner og alt som er uten å finne det ut, så nå har jeg egentlig gitt opp. Om det skulle endre seg og den magiske fargen skulle dukke opp, så lover jeg å si ifra.

Kan du vise mer av huset snart?

Ja, det kommer masse hus og interiør her utover høsten. Dere har jo sett litt allerede? Jeg vil bare få startet ordentlig med ting, slik at jeg kan ta dere med på prosessen og vise ferdige resultater. Planen min er å satse skikkelig på interiør på instagram så fort vi blir ferdige her, så det er bare å glede seg.

Hvordan har mommo det?

Mommo har det kjempefint, hehe <3 Det er så fint å ha flyttet nærmere henne, nå bor jeg seriøst bare fem minutt i bil unna henne og det er så koselig.

Hvor finner du inspirasjon til interiør?

Når det kommer til interiør så følger jeg ikke trender, men kjøper ting jeg liker og forhåpentligvis kan ha i mange år. Trenger jeg inspirasjon bruker jeg veldig mye instagram og pintrest, sistnevnte er jo helt magisk og det er så mange fine bilder der at jeg blir helt svimmel. Jeg er også veldig glad i å unne meg interiørblader. De gir meg masse inspirasjon, og er så fine å bruke som dekorasjon her hjemme i hyller og på bord etter jeg har lest, hehe.

Hvor lykkelig er du?

Lykkeskalaen her er sprengt for lengst…😂 Jeg kunne virkelig ikke ønsket meg mer for dette livet enn hvordan alt har blitt og jeg er oppriktig på mitt lykkeligste for tiden. Familien min er frisk og alle har det fint, jeg har verdens beste venninner og en kjæreste jeg nesten ikke kan forstå at kan være ekte så god han er. Jobb går som det suser og jeg har det veldig, veldig fint om dagen. Nei, klyp meg i armen! Ting som dette skal man ikke ta for gitt, det er i hvert fall helt sikkert.

27 kommentarer på “UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

 1. R skriver:

  Så aldeles fantastisk godt å ha landet i så ung alder med å føle seg så hinsides lykkelig <3 Det som er så ekstra godt, er at du er en person som ikke tar slikt for gitt, noe som bare presser ekstra mye ut av den lykken og takknemligheten:D Så glad for deg <3

  • kristinaandersen skriver:

   Ååå, for en utrolig fin kommentar å få <3 Tuusen takk for gode ord, R! Er så viktig å sette pris på de gode tingene i livet 😀 Stor klem til deg <3

 2. kristinaandersen skriver:

  Jeg vasker de på vranga, 30 grader – med vaskemiddel for mørke farger. Kom GJERNE med tips, så kanskje de holder i to vask :p Haha <3

 3. Renate skriver:

  Vi skjærte av en liten bit av veggen (!!) under gulvlisten og tok den med til malerbutikken. De har en scanner som finner ut hvilke farge biten er 🙂 Listen legger du bare på igjen så ser man ikke biten som mangler!

 4. Tone L skriver:

  Helt enig utrolig vanskelig og holde sorte jeans sorte vurderer og kjøre alle min som nå er grå med en runde med farging, gjelder alle merker dyre eller billige jeans så holder meg til Zara sine da de er god passform for meg og ikke så dyre

 5. Maria skriver:

  Jeg synes det ser ut som farget kan være dempet savanne fra jotun eller sjøsand. Buksen skylles på 30 grader i maskinen med bare litt eddik som binder fargen. Ikke skyllemiddel, det ødelegger stretchen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *