LITT NYTT I GARDEROBEN

Annonse i samarbeid med Nakd.


Det er ingen hemmelighet at jeg elsker sesongen vi er i nå. Høsten byr på så mye fint man kan kle seg i, og så fort september banker på døren føler jeg meg alltid ekstra klar for å freshe opp garderoben med litt nytt… Dette er noen av høstens favoritter i klesskapet mitt.

Kjole her.

Denne kjolen er min nye favoritt, jeg er egentlig ikke en kjolejente i det hele tatt, men akkurat denne elsket jeg. Gleder meg maks til en anledning hvor jeg kan bruke den! Og når den ikke brukes som kjole, skal den brukes til lang blazer. Den kan nemlig kneppes helt opp, og fungerer like fint som begge deler.

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her

KLAR FOR HØST 🍂

Nøytrale og naturlige farger på spesielt gensere er uten tvil det jeg liker best om dagen, jeg har helt oppheng i krem, hvitt, beige og sort. Det er så nydelig fint! Så, en liten rabattkode til dere hos Nakd.com, min favoritt nettbutikk når det kommer til klær Nå får dere 15% rabatt på hele nettbutikken ved bruk av rabattkoden andersen15 og koden varer frem til førstkommende søndag. Nakd har ikke toll på varene du bestiller, samt fri frakt og retur.

12 kommentarer på “LITT NYTT I GARDEROBEN

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *