NY SUPRISE OG JEG TRENGER DIN HJELP

Dere tenker kanskje at det har vært nok overraskelser her i heimen i det siste, og det har det egentlig også. Men jeg kan fortsatt overraske så mye som jeg vil, for er det noe jeg er god på – så er det nettopp det. Om jeg skal si det selv, haha! Når mitt siste møte i går ble avlyst bestemte jeg meg nemlig brått for å gjøre ferdig stuen i andre etasje, slik at vi har en koselig plass vi kan sitte mens oppussingen pågår nede. Og ikke minst hadde jeg så lyst å overraske kjæresten min med nettopp det. Så jeg kastet meg rundt, fikk kjøpt et så utrolig fint stuebord og litt nytt interiør, før jeg kjørte hjem og fikk satt igang mitt lille prosjekt. Og alt ble ferdig til min kjære var hjemme fra jobb. Så GØY! Jeg er helt sikker på at vi kommer til å bruke denne plassen masse fremover, og så gleder jeg meg skikkelig til å vise dere resultatet, for fy søren så fint det ble. Jeg er så fornøyd at gliset går rundt

M O N D A Y  O N  T H E  R U N

Meg på farten i går, i sko som må bli lagt på hylla frem til neste år. For herrefreeeed så kaldt det har begynt å bli ute nå! Våknet opp tett som ei potte i halsen i dag, noe jeg vet jeg kan takke dømmekraften på disse skoene for. Men jeg har ingen tid å miste, for i dag har jeg en haug av jobb på menyen og nok en tur avgårde for å se på møbler. Nå har vi fått bestilt sofa til tv-stuen nede, men mangler enda å fullføre bestillingen til hovedstuen. Så det er dagens oppgave etter jobb! Og jeg har et lite spørsmål til dere angående dette. Er det noen av dere som kan dele erfaringer med velour-sofa? Jeg har egentlig sagt jeg aldriii skal ha det pga stoffet trekker til seg så ekstremt med støv hvis sofaen skal være mørk, men nå er jeg plutselig i tvil fordi sofaen vi har lyst på er så magisk fin i dette stoffet, hehe. Så spørsmålet er følgende. Kan man leve med mørk velour på sofaen når man har støv på hjernen? Eller er det totalt no-go? 🤪

48 kommentarer på “NY SUPRISE OG JEG TRENGER DIN HJELP

 1. Lina skriver:

  Har og gått for mørk velour sofa! Har tre barn! Elsker den! Den er rålekker! Koster bare av det støvet/rusket eg ser med henda, så er den like fin!

 2. M skriver:

  Uff, veloursofa er i alle fall ikke aktuelt for meg – blir helt gal av alt støvet… Kjenner ingen med mørk veloursofa som ikke må støvsuge den daglig..

 3. Lisa skriver:

  Eg har ingen erfaring frå det enno, men har nylig bestilt ein fløyelssofa eg har sikla på i heile sommar, og eg gleeeeder meg slik til den kjem i oktober! Støv får berre vere, hehe 🙂

 4. Beate skriver:

  Så göy da! Surprice! 😀 I mitt tilfelle med stöv på hjernen, ville jeg ikke gått for velour. Jeg har noen puter i velour, og tror jeg hadde blitt gal av en soffa i det altså… 😉 Tror det er bedre å safe der altså! 😉

 5. Nadia skriver:

  Du kan kjøpe en spray som gjør at støvet ikke fester seg like godt til velour stoffet 🙂 Hørt at det home & cottage har det 🙂

 6. Sunniva skriver:

  Er benkeplate i høyglans på kjøkken noe du vil anbefale? Er det noe spesielt vaskemiddel du må bruke eller kan kan man bruke vanlig kjøkkenspray? Holder på å skal pusse opp kjøkken, så er vi så i tvil om vi skal velge høyglans eller ikke.

  • kristinaandersen skriver:

   Det er superfint og jeg elsker den, meen den er litt vanskelig å holde fri for skjolder. Eneste måten jeg klarer det på til nå er å bruke jiff glasspray med mikrofiberklut, hehe.. Finnes sikkert smartere måter, så om noen her vet – hyl ut 😀

 7. AAA skriver:

  Har hørt noe slik som at er det ekte velour så skal det ikke trekke til seg støv, men at f.eks velour av billig stoff/penge ofte trekker til seg aalt av støv. Spennende planer i hjemmet som det blir gøy å følge med på! 🙂

 8. S skriver:

  Velour sofa ser helt magisk ut, meen man ser absolutt alt av støv. Det har jeg lagt merke til hos venninner som har det. De må støvsuge sofaen hver eneste dag hvis det skal se fint ut.. Så alt for mye bry etter min mening. Håper dere finner en perfekt sofa for dere <3

 9. Isabelle skriver:

  Har hørt at noen typer er bedre på å ikke tiltrekke seg støv, og andre er verre på det, så sjekk ut det tenker jeg, litta research på typene velour. Tror nok ei møbelrulle er kjekt å ha i nærheten at all times, noe jeg uansett har med min sofa som ikke er velour (ikea tilbyr 2 forskjellige velour i min sofa, men avstod, da det blir for cringe for meg). Har selv støv og bøss på hjernen at all times, ikke bare det, men jeg er veldig allergisk mot støv og midd (hele livet, hardt liv :’) ) så hadde nok vært litt på gråten konstant. Jeg MÅ ha sofatrekk man kan vaske, eller så vil jeg kaste sofaen etter en uke, og det tror jeg ikke er det beste med velour, men ser ut som du ikke går etter det så burde gå greit I guess. Lykke til 🙂

 10. Lills skriver:

  Hvis det er 100% polyester så er det ikke noe problem! Vi har mørkegrønn, og det er ikke så mye støv som vi først trodde det kom til å bli.

 11. Kristina skriver:

  Anbefaler ikke velur «/ har en del sorte og mørk grå velur puter i sofaen og de må ristes flere ganger for dagen. For all del det er veldig fint, men ikke verdt alt styret.

 12. Charlotte skriver:

  Spørs hvilket velour stoff du velger. Har selv Bolia sofa i velour stoffet «novel», har fargen grey brown. Viser ikke støv i det hele tatt -veldig fornøyd. Velger du eks. velour stoffet «ritz» så vil alt støv vise.

 13. Hanne skriver:

  Har ikke noen erfaring med velour-sofa, men har et tips for å fjerne støv og hundehår enkelt fra sofa generelt. Ta en oppvaskhanske med litt vann på og dra hånden over sofaen, så forsvinner alt av støv og hår på null komma niks 😀

 14. Synne skriver:

  Hvis jeg husker riktig, hadde ikke du en velour sofa selv i noen få uker og du hatet støvet? Da er vel valget ganske enkelt?:P Tror jeg selv hadde gått for ull, tidløst og veldig fint:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *