MIN TIRSDAG: TI SPØRSMÅL OG SVAR

1. Det beste med denne dagen:

Middag sammen med kjæresten og lillebror. Knoll var middagsgjest her i dag og det var riktig så koselig! Han fikk velge dagens rett, så da ble det løvsteik, salat, ovnsbakte poteter og bernaisesaus… Haha! Middag blir fort dagens lille høydepunkt, det er så koselig å komme hjem fra jobb og spise sammen. Hverdagslykke.

2. Det verste med denne dagen:

Ingenting.

3. Dette tenker jeg mye på:

Sofa og hva slags stoff vi skal ha, hehe. Leste gjennom alle kommentarene deres på forrige blogginnlegg, og meningene på velour er vel cirka 50/50. Noen er superhappy med stoffet og er ikke plaget med støv, mens andre irriterer seg grønn. Så jeg blir dessverre ikke klokere… Bah!

4. Dette har jeg på meg:

Ny Nike-joggedress. Lurer på hvor mange sett med joggingser jeg har nå? Det må være minst 15, hehe. Freshe joggeklær er det beste jeg vet om å kle meg i. Hvem orker å gå i stramme jeans hjemme? Det skjer ikke.

5. Dette hører jeg på:

BlimE – Mer Enn God Nok. Herre, jeg har så dilla at det er helt galt! Det er vel egentlig en sang for kidsa, men jeg har blitt helt frelst selv og nynner på den hele dagen… 😂

6. Dette ser jeg på:

Ingenting akkurat nå, sitter å koser meg med jobb, mens Knoll og Preben holder på nede i stua. Kanskje vi snurrer en film etterpå? Har så lyst å se Instant Family igjen, den er så fin.

7. Dette irriterer meg i dag:

Dette med maling, det er så innmari vanskelig. Fargene ser jo forskjellige ut hele tiden og jeg blir bare ikke trygg på noen av de. Er redd vi har gjort en veldig dum feil med å male fargeprøvene på grått underlag på veggene, altså fargen som allerede er der. Så i morgen blir det å male opp alle prøvene på nytt, på hvitt underlag. Tenker kanskje det kan hjelpe litt?

8. Dette gjør jeg i kveld:

Jobber og drikker pepsimax i skrivende stund. Koser meg!

9. Dette gleder jeg meg til i dag:

Fredaaag! Da har jeg bursdag og det gleder jeg meg like mye til hvert eneste år. Er jo som en unge, haha! Bursdager er som kjent noe av det beste jeg vet om, både min egen og andre sin.

10. Morgendagens planer:

Seks timer med hjemmekontor, bestille sofa og kose meg med kjæresten min.

21 kommentarer på “MIN TIRSDAG: TI SPØRSMÅL OG SVAR

 1. Anni skriver:

  Kjære deg. Må igjen bare poengtere hvor ufattelig vakker du er. Du ser oppriktig lykkelig ut, og det smile der kan få hvem som helst i godt humør.
  Masse lykke til ved å velge farger, håper du blir litt klokere etterhvert og at resultatet blir akkurat som du håper. Ha en fin kveld /natt ❤️

  • kristinaandersen skriver:

   Ååå så utrolig koselig kommentar!! Takk for gode ord, Anni <3 Og det håper jeg også, får bare smøre meg med liiitt tålmodighet for en gangs skyld 😀 Ha en kjempefin onsdag <3

  • kristinaandersen skriver:

   Heii Ulrikke 😀 Du, de fikk jeg i gave for ett eller to år siden – så jeg vet ikke. Merket har jeg slitt ut, så jeg kan ikke se heller dessverre :/ <3

 2. kristinaandersen skriver:

  Hååpløst at det skal være så vanskelig, haha! Og takk for tips angående sprayen, det må jeg google litt her kjenner jeg 🙂 Takk for det Christina, så koselig å høre <3 Klemsi!

 3. Maja skriver:

  Heihei 🙂
  Blåbærmuffinsene du la ut her for litt siden, hvordan er de å fryse? Og tror du de blir gode med kremosttopping på, eller gjør de seg best alene? 🙂

 4. Linda skriver:

  Litt sent kanskje, men jeg leste om noen som malte fargeprøvene på store A3 (større enn A4) eller større ark, så kan du flytte de rundt og se hvordan farge er i forskjellige deler av rommet med forskjellig lys. Synes det hørtes veldig lurt ut 😉

 5. Linda skriver:

  Hei.
  Tips: kjøp lerret på søstrene grene, mal fargene på de og flytt de rundt i rommet, da ser du fargen i alle forskjellige lys. Vi havnet på serengeti fra fargerike (elsk på den fargen)
  Lykke til

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *