OVERRASKELSER GONE WRONG

I helgen har jeg lært noe nytt. Kjæresten min suger på overraskelser.

1. Her om dagen fikk jeg beskjed om at det lå en overraskelse i garasjen til meg, som Preben var sikker på at jeg ville bli såå glad for. Han kunne rett og slett nesten ikke vente med å gi meg dette her. Så han geleidet meg med hendene foran øynene mine ut i garasjen, og for hvert skritt tok gleden helt overhånd og jeg fikk av en eller annen grunn en følelse om at jeg skulle få en valp av alle ting. «Er det en valp?! Eeer det virkelig en valp?!!». Da tror jeg P forstod han hadde bommet ganske kraftig. For i garasjen var det ikke en valp. Men det var en død hjort hengende i taket som han hadde fått fra noen jaktkamerater med beskjeden om at nå blir det mye gode middager på oss fremover. Flaks at jeg er så glad i både jakt og døde dyr…..
2. Fredag kveld ble vi sittende her hjemme og legge de siste planene med oppussingen. Vi har vurdert å slå ned veggen helt mellom de to stuene våre i første etasje, men ble enige om å vente da jeg følte det var litt unødvendig og ikke ble helt klok på hva jeg ville med tv-stua. Men lørdag 06.05 våkner jeg til et helsikkes brak nede i stua, så jeg står opp fra senga, løper ned trappa, og hva ser jeg? En stk mann i fult snekkerutstyr, med brekkjern i den ene hånda og verdens største smil rundt munnen. Av en eller annen grunn virket det som en veldig god idé å overraske meg grytidlig med møbler til alle kanter, to endevendte stuer, nedslått vegg, opprevet gulv og en ny vri på planen. Tanken var uten tvil i beste mening, men jeg tror faktisk aldri Preben har sett meg så sur før…. Man får jo mildt sagt en brakstart på dagen når man våkner opp til dette synet her:

•  •  •  •  •  •  •  •  •

Og jeg som har trodd jeg aldri skulle klare å bli ordentlig sur på kjæresten min. Der tok jeg feil for å si det sånn… 🤓😂 Jeg ble heldigvis glad og fornøyd igjen når jeg bare kom over sjokket og fikk våknet litt til, for resultatet kommer til å bli helt magisk og det er så gøy å være skikkelig i gang. Planen nå er altså å åpne opp mer mellom de to stuene, gjøre tv-stuen litt mindre med å bygge bod i den ene delen av den og sette opp en ny vegg helt bakerst. Så det er søndagens prosjekt her hjemme. Nå håper jeg bare denne dagen går smertefritt og at det ikke er flere overraskelser som venter på meg, for det har jeg fått nok av på en stund kjenner jeg… 😂

13 kommentarer på “OVERRASKELSER GONE WRONG

 1. Lisa skriver:

  Hahahaha, må sei eg lo litt høgt når eg leste dette! Hadde sjølv vore rasande om eg hadde våkna til nedslått vegg FØR eg hadde fått i meg kaffe, haha. Glad du kom over sjokket, og det ser ut som om det kjem til å bli kjempefint! 🙂

 2. kristinaandersen skriver:

  Kjøkkenmaskin i fødegave <3 Det må være det beste jeg har hørt om, haha!! Litt irritasjoner er vel normalt, heldigvis <3 Håper mandagen din blir fin Frida, slår du til med et brød idag kanskje?! :p

  • kristinaandersen skriver:

   Ler meg ihjel! Fordelen er jo at alt blir gjort, og det i rekordfart.. Haha 🙂 Milo er hos mamma akkurat nå 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *