HELG, PLANER OG EN FRIDAG I UKA

Heii fredag og helg! Så deilig, selv om helgefølelsen kom snikende allerede i går. Gikk rundt hele dagen og bare ‘det er jo helg’. Nesten. Torsdagen min ble egentlig brukt innendørs hele dagen, hjemmekontor og to workshops på skype med samarbeidspartnere i Oslo. Jeg var så pjusk i formen i går med feber og tett nese, så jeg ble maks stresset for om jeg skulle flate ut på ordentlig og bli liggende hele helgen. Men i dag er jeg oppe og nikker igjen, heldigvis! Har ikke tid til å være syk nå.

THINGS TO DO THIS WEEKEND

.. Inviter familien på frokost. Bak gode rundstykker, varm omelett og en stor presskanne med kaffe. Det er såå koselig å starte dagen slik! Eller, om du vil prøve deg på en helt ny frokostvariant som garantert vil falle i smak bør du sjekke ut denne oppskriften på ovnsbakt pannekake. Så god!

.. Pakk deg inn i gode klær og legg ut på tur i skogen eller bymarka. Hva enn du har tilgjengelig! Dette er i mine øyne uten tvil den fineste tiden å traske rundt i naturen på.

.. Ta en tur på kino. Det er alltid like digg med kino og popcorn.

.. Sett av noen timer til sortering av skuffer og skap. For å gjøre jobben litt mindre kjedelig og få tiden til å fly mens du holder på: sett på en morsom podcast i ørene mens du holder på. Dette er seriøst det beste jeg kan gjøre for meg selv, sortering gir meg ro i sjela.

.. Ta deg en bysleng en av dagene, kjøp med deg en kopp kaffe og se litt i butikkene. Kanskje du finner en fin blomsterbukett eller noen fine strå du kan ta med deg hjem? Det er ekstra koselig å traske rundt i byen på lørdager.

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Som dere sikkert har merket har jeg begynt å ta fri hver lørdag, og det har jeg bestemt meg for at jeg skal fortsette med. Da får jeg en dag i uken til å hente krefter og logge helt av, slik som de fleste andre gjør i sin jobb. Jeg har merket hvor godt dette har vært for både meg og ikke minst bloggen, jeg føler jeg får mer inspirasjon til å levere gode innlegg ellers i uken og det er godt å kjenne på. En fridag har vi alle godt av, ikke sant? Her blir det noen gode timer med jobb, lunsj med en venninne på formiddagen og hjemmekos med kjæresten min i kveld. Tre fine planer! Hva står på fredagsplanen din? God klem fra meg ✨

28 kommentarer

 1. Synes du er så flink til og få ting gjort hvordan får det overskuddet god helg 👍👍❤️❤️

  1. kristinaandersen

   <33 god helg

 2. Synes du skikkelig fortjener en fridag i uka altså! Og synes og det er fint du sier i fra om det, da slipper man liksom en skuffende «bomtur», hvis du skjønner hva jeg mener ::

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, Eva! Jaa, like greit å si ifra – så slipper jeg dårlig stemning i kommentafeltet og dere slipper bomtur. Hehe <3

 3. Fredagsplan blir å operere foten, så ser for meg en helg i pillerus;)

  1. kristinaandersen

   Aiai!! Lykke til og god bedring på forhånd, Lisa <3

 4. Nydelig kjole! Hvor er den fra?

  1. kristinaandersen

   Zara :))

 5. So sjukt fin kjole! 🙂 Eg skal på kino i helga, må jo få med meg Downton Abbey-filmen! Gleder meg skikkelig! God helg til deg når den tid kjem, Kristina <3

  1. kristinaandersen

   Ååå så GØY, Lisa!! Kos deg en haug, fortell hvordan den var etterpå da 😀 God klem og gooood helg <3

 6. God helg!

  1. kristinaandersen

   God helg 😀

 7. Mange kjekke planer! Ta deg en velfortjent lørdagsfri🤩 I kveld blir det å catche up på skolefronten… God helg!

  1. kristinaandersen

   Heia deg Margrethe, så fornuftig og flink! God helg <3

 8. Hadde du orket en samboer som ikke er interessert i å ha noen relasjon til din familie/venner? Nå har mine besteforeldre invitert oss med på middags og julekonsert, og de vil avtale og bestille billetter. Respons fra min samboer er (som vanlig) å bli sur, samtidig utbryte oppgitt at han har vel ikke noe valg.. det samme skjer om vennepar inviterer på grilling feks! dette er ikke en egenskap jeg vil ha hos min bedre halvdel, dessverre har jeg vært blind å oppdaget det forseint å nå bor vi sammen.. nytter ikke å snakke med han, så neste steg er vel egentlig å pakke sakene 🙁

  1. kristinaandersen

   Nei, virkelig ikke. For en forkastelig oppførsel :/ Familie betyr jo alt i verden, så det er såå viktig for meg å ha en kjæreste som også er familiekjær og involverer seg. Det må selvfølgelig gå begge veier, man skal jo stille opp for hverandre og bli med hverandre på ting.. Hvis ikke vil det bli vanskelig å ha et liv sammen, men det er min mening <3

 9. Du hadde da en fridag på onsdag og

 10. Så fin kjole! 😍

 11. FOR en kjole! 😀
  God helg! En fridag er selvfølgelig vel fortjent, og høyst nødvendig for alle 🙂

  1. kristinaandersen

   TAKK snille deg <3

 12. Å, skikkelig feelgood innlegg dette🤗 Premiere på Downton Abbey filmen idag. Gledet meg lenge til å se den👍🏻 Først et glass Prosecco med jentene og kino m Popcorn. God helg fineste Kristina. Klem

 13. Og god velfortjent lørdagsfri 👍🏻😃

  1. kristinaandersen

   Takk Jenni, du er så god!! Håper du har kost deg med kino og jentene i helga<33

 14. Så absolutt fortjent med fri altså! Tenkte tipse deg om en serie på Netflix som heter Unbelivable. Miniserie på 8 episoder som er basert på virkeligheten. Slukte hele serien i går jeg siden jeg er syk.

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Jeanette! Googlet den, vi må sjekke den ut 😀

 15. Kristina! Du MÅ sjekke ut “Four weddings and a funeral” det er en serie basert på filmen, og hele sesongen ligger ute på Viaplay 😊 er allerede på min tredje episode og begynte å se den i dag tidlig 🙈

  1. kristinaandersen

   ÅH!! Takk for tips LH<33

 16. Fine tips til å gjøre i helgen. <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *