DAGENS FANGST

M O N S T E R A

Jeg skulle virkelig ønske jeg hadde fått litt av Belinda sine grønne fingre, men de har jeg altså ikke. Det er altså ikke mye jeg ikke tar livet av innen plantekategorien, dessverre. I sommer måtte jeg faktisk kjøpe nye planter til pottene utenfor huset hele tre ganger, fordi jeg glemte å vanne og tok livet av alt som var…. 🤓 Ikke gøy. Men, en blomst jeg faktisk har klart å holde liv i over et helt halv år (er det bra eller dårlig? spør for en venn…), er monstera. De er så fine å ha hjemme! Og i dag ble denne herligheten dagens lille fangst. Jeg elsker å ha grønne planter i hus, det skaper både trivsel og fresher så opp. Har dere noen smarte tips til hvordan man holder liv i grønne planter? Shoot! Jeg vil gjerne lære.

29 kommentarer på “DAGENS FANGST

 1. E M skriver:

  Hei! Jeg leste for en liten stund tilbake at du tipset om duftlys, som var rimeligere enn Voluspå. Finner ikke innlegget, husker du merket? <3

 2. kristinaandersen skriver:

  Ååå, tusen takk for fine ord Stine! Setter så pris på det <33 Begge er borte, utrolig kjipt – spesielt det siste siden det er lenge siden jeg har skrevet et personlig innlegg. Men men! Kanskje jeg får ånden til å skrive det på nytt plutselig 🙂 God klem!

  • Stine skriver:

   Åå så kjedelig at det er borte.. Ja ja, jeg ønsker deg likevel en fantastisk dag❤️ Alltid en sann glede å klikke seg inn på din blogg! God klem fra meg<3

 3. kristinaandersen skriver:

  Syns det er så unødvendig å kommentere kropp på denne måten eller i det hele tatt. Hva vil du jeg skal svare her, egentlig?

  • Hilde Marie skriver:

   Jeg syns rumpa di er helt perfekt jeg, Kristina! Du har mye mer sprett i rumpa di enn jeg har i min for å si det sånn 😛 Men jeg er fornøyd med min rumpe lell jeg. Ingen rumpe er lik og ikke alle har sprett -fine er de uansett 😀

 4. kristinaandersen skriver:

  Takk for tips Anni, så snilt av deg!! Når du sier ikke vann for ofte, er en gang i uka for mye? Det er så ofte jeg vanner nemlig :))

 5. Anni skriver:

  Wow.. Så utrolig unødvendig å legge igjen denne kommentaren. Altså. Om du ikke har noe positiv å komme med, så kan du faktisk la vær å kommentere. Hva er gevinsten ved å legge igjen en slik kommentar? Vær heller et menneske som løfter andre opp, skryter og motiverer!

 6. Rebekka skriver:

  Håper inderlig du orker å skrive det innlegget på nytt, for jeg er altså bare så nysgjerrig på hva det handlet om. :*
  Stor klem

 7. Lisa skriver:

  Eg har ikkje grønne fingre i det heile tatt, men Monsteraene mine (2 stk) har eg klart å holde i live lenge no 🙂 Og so er dei jo sooo fine! So eg kjenner meg godt igjen her 🙂

 8. kristinaandersen skriver:

  Takk for tips, dette ga jo egentlig veldig mening 😀 Er jo så gøy med planter!! Håper å bli skikkelig flink selv en dag, så jeg å kan kjøpe mange 😀 Haha!! Klem <3

 9. Sara skriver:

  Her er fredag vannedag. Stikker en finger i jorda på alle plantene og vanner de som trenger. Men ikke altfor mye. Her i huset har en del planter druknet av for mye vann når jeg har vært for ivrig.
  Ellers planter jeg alltid plantene rett i potta, og tar vekk plastikken. Gjerne i potter som puster litt (betong/keramikk). Etter jeg har begynt med dette er flere av plantene nå blitt flere år gamle og vokser og blir så store!
  Lykke til, masse planter i et hus gir virkelig en deilig atmosfære!

  • kristinaandersen skriver:

   Skal lage meg fast vannedag jeg også OG ha varsel på mobilen, så lever de forhåpentligvis lengre :)) Takk for gode tips Sara! <3

 10. kristinaandersen skriver:

  Det ser jeg at jeg må begynne med selv, genialt! Har såå lyst å prøve meg på å potte om, meeeen ser jeg har en del og lære før jeg kan gjøre det :p Haha!! Takk for hjelpen Therese <3

 11. Thea skriver:

  Hei! Jeg setter utrolig stor pris på deg i hverdagen. Jeg syns det er vanskelig å se det fine i hverdag, og er en sånn som bare gleder meg til de store tingene. Derfor blir jeg så utrolig inspirert og glad av å lese på din blogg. Du skriver så mye fint om alle de små, koselige tingene i løpet av en dag som jeg skulle ønske jeg satt mer pris på. Jeg prøver å lære meg dette, og blir alltid i godt humør av bloggen din. Din livsglede og interiørstil er et såå behagelig påfyll i livet mitt om dagen. Ville bare fortelle deg det <3

 12. Silje skriver:

  For en ufin og unødvendig kommentar! Blir helt paff over at folk kan være så frekke! Synes du er utrolig flott og vakker Kristina:)

 13. Ragnhild skriver:

  Wow, hvem er disse folka som faktisk har lyst til å skrive slike ting til andre mennesker? Vi er alle pustende, levender vesener med hver vår historie og våre følelser. Hvilken rett har man til å snakke slik til andre? Kristina, du ser helt amazing ut! Det har du alltid gjort i mine øyne:) Men først og fremst virker du som et godt og ekte menneske og det er den største kvaliteten av dem alle <3

 14. Anette skriver:

  Monstera er den eneste planten jeg klarer å ikke drepe – den vokser så fort og mye at jeg allerede har tatt to avleggere (med hjelp fra Belinda sin Instagram-video om hvordan). Planter er dødsfin da, så jeg klager ikke på å ha flere <3

 15. Cassandra Tørhaug skriver:

  Plantene der er så fine!
  Har ikke ett eneste fnugg i meg av grønne fingre, så dreper alt som er innen et par dager… Så må desverre bare ty til plastikk, selvom jeg skulle ønske jeg kunne klare å ha ekte planter!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *