DET BESTE MED HØST

Det er ingen tvil i denne verden om at jeg er en skikkelig høstperson. Og det har nok noe med å gjøre at jeg elsker alt som er koselig og som gir meg roen. Og det gjør uten tvil tiden vi har foran oss, den er så fin! Her kommer noe av det jeg gleder meg til med årets høst…

H Ø S T G L E D E R

Jobbhøsten: Jaaaa! Som jeg gleder meg! Høsten er den beste tiden for meg jobbmessig, da er det alltid mye å gjøre og dagene er fullspekket. Noe jeg elsker og blir så glad av.

Mørkt på morgenen: De fleste liker sikkert at det er lyst på morgenen, og det gjør jo egentlig jeg også – men akkurat nå gleder jeg meg til det mørkner enda litt mer. Grytidlige morninger nyhetene og frokost-tv, havregrøt med masse kanel og sukrin til frokost og kruttsterk kaffe mens det fortsatt er litt mørkt ute har vært savnet i sommer. Det er bare så koselig start på dagen, det.

Fyre i peisen: Peis er livet! Varmen som kommer av peis er virkelig noe helt eget, og jeg ser skikkelig frem til at det blir kaldt nok til at vi kan fyre hver eneste dag og kveld her hjemme.

Tenne masse stearinlys: Noe av det koseligste jeg vet om, må være en kveld sammen med noen jeg er glad i og skikkelig hyggestemning i heimen. Tenne sterarinlys over alt, og at det bare er lunt her hjemme. Det er så innmari koselig med slike kvelder, finne roen og bare slappe helt av.

Deilig strikk: Det er så mye fint å kle seg i på høsten, og denne tiden jeg liker best å kle meg på. Fine strikkegensere, alle kåpene mine, store deilige skjerf og fine boots.

Turer i frisk luft: Finnes det noe diggere enn å gå seg en lang tur i marka eller ta en fjelltur alene eller med selskap, mens en kald høstvind røsker deg i kinnene? Åååh, det er jeg så glad i! Gjerne ta med seg en termos med kaffe eller kakao i sekken, ved så man kan brenne bål og noe godt man kan grille på bålet. Dette gjorde jeg og kjæresten i helgen som var igjen, og det var bare så koselig.

Kalde netter: Gleder meg til å fryse litt igjen, jeg! Det beste jeg vet er å sove i iskald luft om kveldene, med vinduene på vidt gap og pakke seg godt under dyna. Da sover jeg som en stein, og kommer meg raskt opp av senga på morgenen – nettopp fordi det er for kaldt til å dra seg… Hehe! Det gledes.

Sene kvelder i sofakroken: Det er så kos det! En god film, dyna i sofaen og kos i heimen skal det bli mye av i tiden fremover. Jeg er jo tidenes mest hjemmekjære person, enda mer etter at jeg flyttet inn i huset – det frister seriøst nesten ikke å bevege seg ut… Haha! På høsten føler jeg at jeg finner ekstra roen, og det er så deilig.

Q: Hva gleder du deg til med høsten?

29 kommentarer

 1. Mulig jeg er helt kokko, men var det ikke et innlegg «mellom» dette og «jeg vil leve lenge»??

  1. kristinaandersen

   Haha, nei – det er du ikke 🙂 Tekniske problemer. Satser på at det kommer opp igjen asap 🙂

 2. Det er utrolig deilig å sove i frisk luft! Men har lest at det ikke er bra å sove med åpent vindu 🙁

  1. kristinaandersen

   Frisk luft tenker jeg at bare er sunt 😀

   1. Enig! Jeg sover med vinduet åpent hele året! Litt kaldt i januar, men hjelp så godt man sover!

 3. Helt enig med deg! Høsten er bare så deilig 😍

  Vet du forresten hvilket gulv dere har i det nye huset på kjøkkenet? Det er så fint og jeg trenger tips før jeg skal legge nytt gulv i stuen selv 💛

  1. kristinaandersen

   Åh det vet jeg ikke :/ Kan ta å høre med Preben når han er hjemme fra jobb <3

   1. Takk, det hadde vært helt supert <3

 4. Så härlig! Digger akkurat de samme tingene som deg! Og at det er mye koslige program på tv! Eeeelsk på hösten! 😀 Klem! <3

  1. kristinaandersen

   Tv-høsten er NYDELIG 😀 Det gleder jeg meg også til!! Klem tilbake <3

 5. Martine Akselsen

  Ååh gleder meg til. masse av det samme!

  Lurer forresten på om det er noe feil med innlegget du publiserte i går om motbakker i livet? Gledet meg så til å lese men kommer meg ikke inn på det? :/ (bruker bloglovin)

  1. kristinaandersen

   Tekniske problemer. Satser på at det kommer opp igjen asap <33

 6. Hei! Bare lurer på hvorfor du slettet innlegget i går der du blant annet nevnte «the secret»?

  1. kristinaandersen

   Tekniske problemer. Satser på at det kommer opp igjen asap 🙂

 7. Så nydelig kåpe!! Hvor er den fra?

  1. kristinaandersen

   Zara :))

 8. Så fint med den røde skriften! Og fint innlegg generelt, fikk meg til å glede meg enda mer til tiden fremover <3 Klem

  1. kristinaandersen

   Koselig, tuusen takk K <3 Gøy når innlegg faller i smak 😀 Klem!

 9. Enig med deg – høsten er rett og slett magisk! 😃 Jeg gleder meg til alt fra å kle meg i gode strikkegensere til trilleturer med babyen min. Det å flytte inn i et nytt hus er også noe jeg gleder meg veldig til, etter en lang vår og sommer med mye oppussing. 💛

  1. kristinaandersen

   Såå koselig!! Da har du fine ting å glede deg til Maya 😀

 10. Elsker høsten!! 🙂 Sommer er bra, men høsten er best <3 Helt enig med det du skrev!

  1. kristinaandersen

   <33

 11. Elsker denne typen innlegg <3 Jeg er veldig glad i å gå ute i høstvær, spesielt hvis det er litt sent og ikke så mange ute. Det er noe helt eget med høsten <3

  1. kristinaandersen

   Heelt riktig <3

 12. Hvor er den lyse strikkagenseren du har på bildene fra?

  1. kristinaandersen

   Zara 🙂

 13. Hvor er den søte dalmantiner-bollen fra? 😀

 14. Elsker høsten! Den er så fiin, og koselig. <3

 15. Hvor er rullegardinen din fra? 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *