PÅFYLL AV KJØKKEN-FAVORITTER

Noe av det koseligste jeg kan gjøre for meg selv er å ha skikkelig alenetid hvor jeg trasker rundt i byen, setter mobilen i flymodus og plugger på musikk med deilige vibber. Titte rundt i butikkene, lage ønskelister for meg selv og noen ganger plukke med meg noe hjem. Det gjorde jeg her om dagen, og da var det både gamle og nye favoritter til kjøkkenet som fikk bli med i posene… 😌

F A V O R I T T E R

Denne pastaen er seriøst helt magisk, og like god som den er fin. Det er denne typen jeg har stående i krukkene på kjøkkenbenken, og de tømmes relativt raskt – så da er det bare å fylle på igjen. Ellers ble det også med hjem en sprek variant av de klassiske kokebøkene, dette er en suppebok med masse deilige oppskrifter i. Tenkte den ble perfekt å ha på kjøkkenet i tiden fremover, suppe er jo så digg å spise nå på høsten og så er det gøy å prøve seg på noe nytt. Finne litt inspirasjon til nye middager, rett og slett.

3 kommentarer på “PÅFYLL AV KJØKKEN-FAVORITTER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *