BILDEDRYSS AV KJØKKENET

K I T C H E N


Jeg tenkte det var på tide å dele bilder av et av de stedene som er ferdig her hjemme, nemlig kjøkkenet  Er det ikke fiiint, vel? Jeg elsker det! Tror aldri jeg har kost meg så mye med å lage mat på et kjøkken før, har vel forsåvidt heller aldri laget så mye mat i hele mitt liv… Haha! Nei, her er det bare en fryd å kokkelere.

•  •  •  •  •  •  •  •  •

Rett ved siden av kjøkkenet står spisestuen vår, men denne er jeg veldig i tvil på om jeg vil fortsette å ha. Alle stolene skal i så fall bort, jeg ønsker i andre fargetoner for å lune det litt mer og ikke ha både hvitt bord og stoler. Det er så sterilt føler jeg. Men, det vi også vurderer er en stor spisestue i tre. Jeg syns det er så innmari fint og så utrolig mye mer koselig enn en hvit bordplate. Hva tenker dere? Og har dere noen erfaringer her? Del gjerne! I morgen får vi fargeekspert hjem her, og jeg er så spent. Da blir det nok hakket enklere å bestemme seg for alt av møbler og slike ting, tenker jeg.

44 kommentarer på “BILDEDRYSS AV KJØKKENET

 1. Jenny skriver:

  Forstår godt det er kjekt å lage mat i det kjøkkenet der! Superfint! 😀 Vi har hatt trebord i noen ord, og ja det er fint, men jeg syns ikke det er praktisk. Vi har jo unger da, men blir fort hakk og riper. Det som er mest irriterende er alikevel at du alltid må huske brikke til å ha under vannglass/vannkaraffel ellers så blir det fort sånn vannmerker hvis glasset er fuktig under, Så vi har kjøtt bestilt nytt bord med hvit plate og sorte ben 😉

  • kristinaandersen skriver:

   DEN ser jeg.. Og det er en av grunnene til at jeg er i tvil, hehe. Det å huske på bordbrikker hver eneste gang man setter seg er jo nesten umulig :/

 2. Beate skriver:

  Så flott det er! Super fint og en lun farge på veggene! 😀 Eeeelsk! <3
  Hadde sikkert värt rå stilig med spisegruppe i tre! Elsker kombinasjonen med hvitt, svart, grått/beige og natur! Blir så göy å se hva dere ender opp med! Wiii! God klem til fine, gode deg! <3

  • kristinaandersen skriver:

   Selve kjøkkenet var helt likt. Vi har bare hengt opp nye hyller på veggen, og byttet ut alt som stod på og i kjøkkenet, hehe.

 3. R skriver:

  Den fargen på veggen ER så lun og deilig! En herlig varme og ro over kjøkkenet når den matcher så fint med hvite kjøkkenskap og resten <3

 4. kristinaandersen skriver:

  Skal vi ha trebord bygger kjæresten til oss 🙂 Takk for at du deler erfaring Christina! Trebord er så fint.

 5. kristinaandersen skriver:

  Jeg blir gal av flekker, haha.. Så vi får se hva vi lander på, får i så fall være veeldig flinke til å bruke brikker 🙂

 6. kristinaandersen skriver:

  Det skal jeg gjøre! Kommer med oppskrift når jeg har laget noe godt innen fisk også 🙂 Blir som regel laks med poteter, grønnsaker og saus <3

 7. Marte skriver:

  Fordelen ved et bord i heltre eik (det må være heltre, ikke finér), er at du kan pusse det ned og dampe opp hakk i bordplaten. Laminat, finér og andre type kunstige overflater er ødelagt med en gang du får en ripe eller hakk i det!
  Hilsen møbelselger 🙂

 8. Heidi skriver:

  Kan virkelig anbefale det danske merket Haslev til spisebord! Vi har sort matt bordplate med lys eik treben. Får du riper legger du bare en varm klut over, og det blir ikke flekkete! Selv ikke av stearin… 🙂

 9. Marte Freiberg Aune skriver:

  Så fint dere har det, Kristina! Virkelig lunt og hjemmekoselig. Kan jeg spørre hvor de krukkene du har på kjøkkenbenken er fra? Vi har nesten likt kjøkken som dere, og jeg mangler pynt å ha på benken, og de krukkene der var jo smashing! Det samme med den runde pyntegjenstanden dere har i vinduet, hvor er den ifra? Klem i fleng <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *