BILDEDRYSS AV KJØKKENET

K I T C H E N

Jeg tenkte det var på tide å dele bilder av et av de stedene som er ferdig her hjemme, nemlig kjøkkenet  Er det ikke fiiint, vel? Jeg elsker det! Tror aldri jeg har kost meg så mye med å lage mat på et kjøkken før, har vel forsåvidt heller aldri laget så mye mat i hele mitt liv… Haha! Nei, her er det bare en fryd å kokkelere.

•  •  •  •  •  •  •  •  •

Rett ved siden av kjøkkenet står spisestuen vår, men denne er jeg veldig i tvil på om jeg vil fortsette å ha. Alle stolene skal i så fall bort, jeg ønsker i andre fargetoner for å lune det litt mer og ikke ha både hvitt bord og stoler. Det er så sterilt føler jeg. Men, det vi også vurderer er en stor spisestue i tre. Jeg syns det er så innmari fint og så utrolig mye mer koselig enn en hvit bordplate. Hva tenker dere? Og har dere noen erfaringer her? Del gjerne! I morgen får vi fargeekspert hjem her, og jeg er så spent. Da blir det nok hakket enklere å bestemme seg for alt av møbler og slike ting, tenker jeg.

60 kommentarer

 1. Helt nydelig kjøkken du har 😍 Så stort og fint! Spisebord i tre er nydelig! Gå for det ❤️

  1. kristinaandersen

   Tusen takk <3

 2. Forstår godt det er kjekt å lage mat i det kjøkkenet der! Superfint! 😀 Vi har hatt trebord i noen ord, og ja det er fint, men jeg syns ikke det er praktisk. Vi har jo unger da, men blir fort hakk og riper. Det som er mest irriterende er alikevel at du alltid må huske brikke til å ha under vannglass/vannkaraffel ellers så blir det fort sånn vannmerker hvis glasset er fuktig under, Så vi har kjøtt bestilt nytt bord med hvit plate og sorte ben 😉

  1. kristinaandersen

   DEN ser jeg.. Og det er en av grunnene til at jeg er i tvil, hehe. Det å huske på bordbrikker hver eneste gang man setter seg er jo nesten umulig :/

   1. Vi har også bord i tre, og det er superfint! Men med to små så ser jeg nå at det er lurt med en glassplate over. Meeeen det løser glassmesteren! Slipper unna hakk, søl og mindre vedlikehold😅

   2. Jeg har vane å bruke brikke over alt(!) uansett og jeg har ikke trebord 😅 synes det er grei vane uansett å ha. Jeg ønsker meg definitivt trebord i fremtiden, er så lekkert! Kan ikke fordra hvite overflater 😅 blir for sterilt ja

 3. Wow, så fint 😍 Hvor er den sorte «boksen» du har krydder i fra?

  1. kristinaandersen

   Ferm Living 🙂 <3

 4. Utrolig fint! Hvilken farge er det på veggen? 🙂

  1. kristinaandersen

   Preben vet ikke :/ Beklager <3

 5. Så flott det er! Super fint og en lun farge på veggene! 😀 Eeeelsk! <3
  Hadde sikkert värt rå stilig med spisegruppe i tre! Elsker kombinasjonen med hvitt, svart, grått/beige og natur! Blir så göy å se hva dere ender opp med! Wiii! God klem til fine, gode deg! <3

  1. kristinaandersen

   Sant vel, den komboen er såå fin!! Blir gøy å bestille snart, iiih 😀 Takk for fine ord Beate <3

 6. Hvor er de krukkene med pasta etc fra?
  Nydelig kjøkken.

  1. kristinaandersen

   Louise Roe 🙂 Tusen takk!

 7. Så fint😍 Hva heter fargen på veggene?

  1. kristinaandersen

   Preben vet ikke :/ Beklager <3

 8. Har svært og massivt tre bord, og beige stoff stolar + spisesova. ALDRI angra:)

  1. kristinaandersen

   Hørtes kjempefint ut :))

 9. Ja, kjøp spisebord i tre.

 10. Det var veldig fint, men må si han hadde ganske lik stil som deg, iallfall på kjøkkenet. <3

  1. kristinaandersen

   Det er vi som har gjort det sammen etter at jeg flyttet inn, hehe.

 11. oi så gøy! kan du ikke dele førbildet? 😀

  1. kristinaandersen

   Selve kjøkkenet var helt likt. Vi har bare hengt opp nye hyller på veggen, og byttet ut alt som stod på og i kjøkkenet, hehe.

 12. Kjempefint kjøkken 😊
  hvor er de fine hyllene fra?

  1. kristinaandersen

   Woood 🙂

 13. Anna Justyna

  Sååå fint! 🙂

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk!

 14. Den fargen på veggen ER så lun og deilig! En herlig varme og ro over kjøkkenet når den matcher så fint med hvite kjøkkenskap og resten <3

  1. kristinaandersen

   Enig <33

 15. Så lekkert🤩 drømmekjøkken. Skjønner godt at du elsker å kokkelere her. Si ifra om du kokkelerer noe godt med fisk da. Har så lett for å kjøre de samme fiskerettene, trenger rett og slett info. Erfaring fra dine oppskrifter er at de er lette å følge og smaker nydelig 🤗

  1. kristinaandersen

   Det skal jeg gjøre! Kommer med oppskrift når jeg har laget noe godt innen fisk også 🙂 Blir som regel laks med poteter, grønnsaker og saus <3

  2. Kan jeg få tipse om denne laksemiddagen: https://godtlevert.no/oppskrift/1031/Bakt-laks-med-soya,-tomat-og-brokkolipuré

   Den eeeeer såååå god 🤤 og tydeligvis ikke noe så mange lager, vi har i hveet fall klart å overraske mange hverdagsgjester med den oppskriften!

 16. Hvor er de runde, svarte lysestakene fra?

  1. kristinaandersen

   Kid 🙂

 17. God kveld, Kristina🙋🏼
  Jeg elsker mitt store trebord, og med merker og hakk blir det bare røft og fint👍🏻
  Kos deg masse i høst, vakre deg🍂

  1. kristinaandersen

   I like så, Gunn <3

 18. Har spisebord i eik («yacht» fra bolia) og spisestoler i eik med en tynn, grø ullmatte på setet. Veldig fornøyd, det er lunt og fint med tremøbler 🙂 Hvis du derimot er en som bryr deg nevneverdig om flekker osv er det kanskje ikke noe for dere 😬🤷‍♀️ vi har barn, og er ikke særlig flinke selv heller, så bordet har merker etter mat og drikke. Selv syns jeg det er koselig med møbler hvor det vises at det brukes 🙂 også går der visst an å pusse/olje etterhvert 🙂

  1. kristinaandersen

   Jeg blir gal av flekker, haha.. Så vi får se hva vi lander på, får i så fall være veeldig flinke til å bruke brikker 🙂

 19. Christina H

  Nydelig kjøkken, SÅ stort og fint!! 🤩 Har også hvite glatte fronter på mitt kjøkken og et spisebord i tre. Se på Lindesnes spisebord fra Bohus, ligner veldig på det jeg har. Ileggsplatene er inni bordet, og når du drar det ut får du ikke ekstra «bordbein» på langsiden heller, så enkelt å gjøre større. Veldig fornøyd med mitt, selv etter mange år med småbarn i hus. Må bare være flink å olje det slik at det ikke blir tørt og «tar til seg» flekker så fort.
  Se gjerne IG’en min @fruenihuset for bilder, tror det skal ligge noen der. 😉

  1. kristinaandersen

   Skal vi ha trebord bygger kjæresten til oss 🙂 Takk for at du deler erfaring Christina! Trebord er så fint.

 20. Silje christine

  Vi hadde et stort massivt trebord men byttet ut bordet for noen måneder siden, med likt spisebord som du har nå, bare med sorte velur stoler! Elsker den enkle og fine stilen som er på bordet men også at det blir litt lunere med stoff stoler. Jeg har ikke angret ett sekund på at vi byttet bord. Trebord må man passe på å ha brikker på hele tiden samt og ikke søke stearin og vann osv for da er det flekker det er umulig å få bort, pluss at jeg syntes et enklere spisebord med rene flater passer veldig godt til den typisk nordiske stilen/skandinaviske stilen du har😊.

  1. kristinaandersen

   Takk for at du deler erfaring Silje 🙂

 21. Super fint! Hvor er kjøkkenet fra?

  1. kristinaandersen

   Aubo 🙂

 22. Såå fint! Hvilken benkeplate har dere? Og hva heter fargen på veggen? Veldig inspirerende og lekkert!:)

  1. kristinaandersen

   Høyglans. tusen takk!

 23. Vi har trebord og er kjempe fornøyde. Noe av sjarmen med det er bruksmerker 😊 tåler mye mer enn et bord av mdf 😊

 24. Veldig fint!
  Hvor er kjøkkenet fra?

  1. kristinaandersen

   Aubo 🙂

 25. Veldig fint kjøkken! Vil du linke de sorte hyllene ?

 26. Fordelen ved et bord i heltre eik (det må være heltre, ikke finér), er at du kan pusse det ned og dampe opp hakk i bordplaten. Laminat, finér og andre type kunstige overflater er ødelagt med en gang du får en ripe eller hakk i det!

  Hilsen møbelselger 🙂

 27. Jeg kjøpte ygg og lyng Viken spisebord i hvitoljet villeik i fjor. Nett og nydelig norsk design. Aldri angret tross litt behov for vedlikehold. Trenger ikke brikke hver gang om treverket er mettet med olje🤓har en grønn spisesofa fra bolia og ellers hvite stoler med eikebein. Anbefales å mixe litt materialer og teksturer😊

 28. Så fint! Syntes også du burde bytte bord og stoler 😊 Et heltre bord i eik er bare så fint. Vi har det selv. Vi har behandlet det med sort osmo olje, men det kan også selvfølgelig behandles så man ser tre fargen. Bare søk på Slettvold sine spisebord, de er amazing.

  1. Alexander spisebord heter det vi har. Google it! 😍

 29. Kan virkelig anbefale det danske merket Haslev til spisebord! Vi har sort matt bordplate med lys eik treben. Får du riper legger du bare en varm klut over, og det blir ikke flekkete! Selv ikke av stearin… 🙂

 30. Vi har Lom spisestue, jeg vil kalle det massivt tre, og vi sliter ikke med flekker. Det er så godt behandlet. Ungene har riktignok lagd hakk, men det fine da er at vi kan høvle det og behandle det på nytt. Bordplata er så tykk at dette kan høvles i flere generasjoner 😂 (så blir jeg som min mor sikkert, som skal prakke den himla gamle spisestua mi på mine unger igjen…)

 31. Marte Freiberg Aune

  Så fint dere har det, Kristina! Virkelig lunt og hjemmekoselig. Kan jeg spørre hvor de krukkene du har på kjøkkenbenken er fra? Vi har nesten likt kjøkken som dere, og jeg mangler pynt å ha på benken, og de krukkene der var jo smashing! Det samme med den runde pyntegjenstanden dere har i vinduet, hvor er den ifra? Klem i fleng <3

  1. kristinaandersen

   Heii kjære deg <3 Krukkene er fra Louise Roe 🙂 Klem!

 32. For ett nydelig kjøkken du har! 😀

 33. Kan jeg spørre Hvor kjøkkenvifta/ventilatoren deres er fra :)? Veldig fint kjøkken!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *