DET SISTE …

Jeg kjøpte:

Ikke mindre enn ni nye strikkegensere, hehe. Garderoben min trengte virkelig en update nå som høsten er her, og varme gensere var første som stod på listen. Nå mangler jeg egentlig kun noen tynnere, basic gensere – så er jeg good to go. Og, så kjøpte jeg nytt duftlys også! Prosecco fra Bruka Design. Hvorfor har jeg ikke oppdaget det merket før? En tredjedel av prisen til Voluspa, enda finere lysbeholder og mye bedre lukt. Et aldri så lite tips!

Sangen jeg spilte:

JP Cooper – September Song.

Filmen jeg så:

Har ikke sett noen filmer den siste uken, men i helgen så vi sesong fire av Broen. Den hadde jeg nemlig enda til gode og faktisk ikke sett før nå. Broen er altså så bra og Saga er jo bare helt fantastisk. Er det noen av dere som vet om det kommer en sesong fem her?

Måltidet jeg spiste:

Det blir vel dagens middag. Laks, scampi, grønnsaker og poteter. Jeg eeeer så glad i laks og vi har det minst en dag i uka her hjemme. Noe av det beste som er, spesielt med hollandaise saus. Yams!

Jeg gjorde på trening:

Crossfit-inspirert økt på treningsrommet.

Avtalen jeg gjorde:

Jentekveld med tre gode venninner her hjemme i kveld. Som jeg gleder meg til besøk av mine beste igjen! Tenkte prøve meg på hjemmelaget eplekake med vaniljeis til oss, deler selvfølgelig oppskrift om resultatet blir så bra som jeg håper.

Personen jeg ringte:

Mommo<3

Målet jeg nådde:

I stallen forrige uke, når jeg endelig kom meg opp på hesteryggen igjen. Jeg har vært i stallen flere ganger det siste halvåret, men aldri turt å faktisk hoppe opp i salen igjen. Det er helt sprøtt hvor redd jeg har blitt etter at jeg brakk armen i fjor, jeg har gått fra å være helt trygg på hest og ikke en gang tenke over at man kan falle av – til å så vidt våge å skritte helt rolig med hesten. Men, nå er jeg et steg videre og det føltes godt! Planen er å være i stallen og ri annen hver fredag fremover, så satser jeg på at jeg kan få tryggheten tilbake.

Jeg hørte på:

Jan Thomas og Einar sin podcast. Den er så GØY!

31 kommentarer

 1. Hva tenker du om forbruket sånn mtp miljøet?

  1. Jeg tror vi kan konkludere med at hun gir blanke faen.

 2. Kan du lage et innlegg med tips til strikkegensere? 😀

  1. kristinaandersen

   Mulig 🙂 <3

 3. Kan du lage et innlegg der du vise de nye genserne dine?

 4. Hvor er den nydelige genseren din fra? <3 Så fin du er!

  1. kristinaandersen

   Nakd, Gro <3

 5. Hvor er den flotte genseren du har på deg fra? 🙂

  1. kristinaandersen

   Nakd 🙂

 6. Kan du lage et innlegg der du viser de nye strikkegenserene dine? 🙂

  1. kristinaandersen

   Ja, skal prøve å få det til 🙂

 7. okii hva med et innlegg om plagg du har kjøpt til å fornye høstgarderoben? det hadde vært gøy <3 spent på disse 9 genserne haha

  1. kristinaandersen

   Kanskje, skal se hva jeg får til <33

 8. Kan du lage et eget innlegg med strikkagenserene dine?! Gjerne med tips til hvor man kjøper nydelige gensere til høsten som ikke nødvendigvis koster skjorta😁💓

  1. kristinaandersen

   Kanskje, skal se hva jeg får til <33

 9. Bra med gensere nå, Naked har veldig mye fint regner med det er der du har kjøpt noen

  Så på Insta bilde fra kjøkken hvor er den sorte kassen med olje osv. fra?

  1. kristinaandersen

   Du, den er fra Ferm Living 🙂

 10. Hilde Marie

  Hei nydelige du. Lurer bare litt på hva du gjør med fjorårets høst- og vintergarderobe, ettersom det virker som du kjøper en helt ny garderobe nå!? Virkelig ikke ment som noen kritikk da jeg vet miljø er viktig for deg, men bare gøy å vite om du gir bort fjorårets klær til venninner, Fretex, barnehjelpen, eller om du bare har ett stykk gigastor garderobe haha.

  1. kristinaandersen

   Hei Hilde Marie! Jeg gir bort alt jeg ikke selger videre via Tise eller snapchat til både Unicef, Frelsesarmeen og Fretex :))

 11. Den sesongen som var nå sist av Broen,var dessverre den siste.

  1. kristinaandersen

   Ååå nei så kjedelig 🙁 Det er jo så bra!!

   1. Hvor ser du broen? 🙂

   2. kristinaandersen

    Netflix:)

 12. Hurra for overforbruk😊😊😊

  1. Herregud, enn å gidde å være så jævla dramatisk. Vedder på at du har et såkalt overforbruk på diverse du også 😉 Det skal jeg hvertfall innrømme at jeg har, selv om jeg hverken er blogger eller har masse penger liggende. Enkelt å dømme bloggere da, si!

 13. Kan vi se strikkegenserne du har kjøpt i et eget innlegg? 😍 Elsker stilen din, og hadde vært så inspirerende å se, for sliter litt med å finne ulike typer selv

 14. Herlig innlegg, trenger også å fornye høstgarderoben – kjøpte så og si ingenting nytt i fjor så nå er det dags👍🏻 Kjøpte du duftlyset fra Bruka Design i butikk, I tilfelle hvor? Klem fra Jenni

 15. Eeeelsker disse innleggene! Wiiii! Klem! <3

  1. kristinaandersen

   <33

 16. Så fin genser du har på deg🤩 Hvilken størrelse har du?

 17. Hei,
  Kunne ønske jeg ikke måtte være sånn gledesdreper, men du som er så dyrevenn, vet du hvordan norsk oppdrettslaks har det i merdene? Mye værre enn kylling og pelsdyrindustrien til sammen. Det er fælt når man først åpner øyene for det, men anbefaler å gjøre litt research der. Selv klarer jeg ikke spise oppdrett mer, spiser bare villfanget fisk. Forstår at ikke alle velger som meg, men syns det er viktig at alle vet hvor maten kommer fra og at man kan ta bevisste valg. Håper du tar et lite Google søk på det. Kunne ønske det fantes noen influensere som ville sette søkelyset på den grusome næringen. Sånn, der fikk du høre litt av mitt hjertesukk, håper du får en fortsatt fin helg uansett! 😊

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *