PLUTSELIG MANDAG

Inneholder reklame for Oslo Skin Lab.


Denne helgen fløy avgårde, og jeg lurer nesten på hvor den ble av. Men selv om tiden har gått fort, så har den vært fylt med masse fint. Hytta. Kjærestetid. Fin tur på fjellet. Bål. God mat. Rødvin. Avslappelse. Masse deilig søvn. Sistnevnte setter jeg ekstra pris på, det å våkne på fjellet til kald luft som siger inn på soverommet er noe helt eget. Det er virkelig ingen annet sted jeg sover så godt som når jeg er på fjellet, helt merkelig med det. Spør du meg er en skikkelig hyttetur ti ganger mer avslappende og zen enn en helg på spa – det er virkelig noe av det beste jeg vet om. 
Men ja, så var det plutselig mandag igjen. Liker igrunnen denne dagen veldig godt, jeg! Sånn selv om jeg allerede gleder meg til helg igjen, hehe. Her er det hjemmekontor og jobb for alle penga i dag, så jeg ville egentlig bare titte innom å i hei. Håper starten på den nye uka behandler dere fint og at mandagen ikke føles for tung. Stor klem til dere alle!

Favorittstedet.

Vi kan å kose oss.❤️

Ingen dag eller hyttetur uten kollagenpulver, det er alltid med. Nå får du en spesialrabatt på hele 60% første gang du bestiller, og du kan lese mer her.

5 kommentarer på “PLUTSELIG MANDAG

 1. AAA skriver:

  Så og hørtes helt herlig ut, Kristina! Kjenner selv at jeg gleder meg til helg allerede idag, men jeg elsker rutinene i hverdagen så tror denne uka blir helt super. Og det er jo nettop dette med rutiner i hverdagen som gjør at når helgen starter fredags ettermiddag kommer det snikende en herlig følelse.
  Ønsker deg en fin uke, og vil rose deg for hyppige og gode innlegg den siste tiden <3

  • kristinaandersen skriver:

   Blir så glad for sånne kosleige tilbakemeldinger 😀 Tuusen takk kjære deg! Og ja, jeg er så enig! Rutiner måå man ha for å kjenne på den magiske fredagsfølelsen 😀 Stor klem, og ha en fiiin uke <3

 2. Hedda skriver:

  Ah jeg elsker bål! Men ikke glem at bålforbudet varer fram til 15. September da 😉 Heldigvis ikke lenge igjen, og da skal jeg absolutt ut på båltur. Har lengtet etter det i hele august

  • kristinaandersen skriver:

   Vi slukket med vann vi hadde med på flasker etterpå :)) Ooog det hadde regnet hele dagen, hehe. Men ja, bål er så koselig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *