10 TING JEG VIL GJØRE I SEPTEMBER

September..! En av mine favorittmåneder! Kanskje fordi jeg har bursdag? Kanskje fordi det betyr at høsten offisielt starter? Jeg tror det er en kombinasjon av alle sånne ting som gjør meg glad. Denne måneden skjer det mye spennende, vi starter endelig på oppussingen av huset og jeg fyller 29 år. Her er ti ting jeg vil gjøre denne måneden

VELKOMMEN SEPTEMBER

1. Være aktiv / trene en time daglig minst fire dager i uka. Det burde ikke være så vanskelig med fine turløyper som nærmeste nabo og helt nytt treningsrom hjemme, men så er det jammen meg vanskelig likevel. Tenker det derfor er kjekt å sette seg et mål om å være aktiv i stedet for utelukkende treningsøkter, så får jeg ta det litt ettersom hva jeg føler for. September ønsker jeg at skal bli en skikkelig friskusmåned.

2. Ta meg selv skikkelig i nakken når det kommer til instagram og bli mye flinkere der. Greia er at jeg syns det er så vanskelig når jeg ikke har noe særlig interiør jeg kan vise akkurat nå, så da stopper det helt for meg og jeg mister motivasjonen. Men, jeg må skjerpe meg og innse at ikke alt trenger å være så perfekt i feeden der heller.

3. Finne en ny serie vi kan følge med på. Har dere noen tips?

4. Være ekstra raus med de rundt meg og stille ordentlig opp. For venner, kjæreste og familie – de beste jeg har i livet mitt.

5. Følge med på alle de koselige tv-programmene som starter denne måneden. Skal Vi Danse og Jakten på Kjærligheten er to av favorittene jeg liker skikkelig godt.

6. Male hele huset. Iiiih! Femte september kommer fargeekspert hjem til oss, og få dager etter settes det i gang med maling av alle rom. Herregud, jeg er så spent! Og ikke minst spent på hva slags farger vi kommer til å ende med, for her aner vi virkelig ikke. Planen er selvfølgelig å ta til seg alle råd fagpersonen gir oss og ta en avgjørelse samme dag. Så kjører vi på!

7. Fylle 29 år (iiiih!) og ferie med de jeg er aller mest glad i. Det blir så fint! Bursdag er jo noe av det gøyeste jeg vet om, både min egen og andre sin. Så denne dagen gleder jeg meg alltid til, hehe.

8. Drikke et stort glass sitronvann hver eneste morgen, før jeg heller i meg noe annet. Dette har jeg gjort en god stund allerede og det er bare så digg start på dagen. Sitronvann er blant annet bra for huden, hjelper på fordøyelsen og styrker kroppens immunforsvar. Sistnevnte er gull verdt nå som vi går mot kaldere tider og det er fort å bli pjusk.

9. Når vi har bestemt oss for farger her hjemme, kan vi endelig sette i gang med å bestille møbler. Krysser alt jeg har for at bestillingstiden på slike ting ikke er så fryktelig lang, for målet er å sitte i et helt ferdig hus innen november.

10. Fortsette å prøve nye ting på kjøkkenet, jeg koser meg så når jeg kan holde på der og trylle frem gode ting. Denne måneden vil jeg blant annet prøve meg på hjemmelaget ostekake, eplepai og fiskesuppe laget fra bunnen av.

34 kommentarer på “10 TING JEG VIL GJØRE I SEPTEMBER

 1. Mie skriver:

  Jeg anbefaler den norske tv-serien Beforeigners på HBO. Lykke til med oppussinga! Er jo så mange fine flotte farger å velge mellom. Gleder meg til å se oppdateringer på interiørfronten.

 2. Helene skriver:

  Kristina, du stråler! Liker innlegg som dette veldig godt. Lurer på hvor du kjøper jeans? Leter etter en god en med høyt liv og ikke for lange ben.

 3. Maria skriver:

  Hvor er genseren fra og hvilket firma/hvem kommer for å hjelpe dere med fargevalg? 🙂 Jeg tenker også å få litt hjelp til hjemmet 🙂

 4. Ragnfrid Lind-Jenssen skriver:

  Tips til tv-serie: The Dark Crystal: Age of Resistance. En helt ny serie som ble publisert på Netflix nå på fredag faktisk, som bare er helt fantastisk, og magisk – jeg mener, det har bare gått to dager, og jeg er allerede ferdig med sesongen. Hihi!

 5. kristinaandersen skriver:

  Genialt, ingefær er så digg – bruker det mye i te 😀 Klem rett tilbake til deg Beate! Ha en njuuudelig mandag <3

 6. Anja skriver:

  Elsker september selv!! Papirhuset på Netflix, cheasepeake shore på Netflix, Chicago med (viaplay, men du har kanskje sett den) og Elite academy. Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *