HENDER DET AT DU HAR VONDT I TENNENE?

Annonse i samarbeid med Sensodyne.


Noe jeg har slitt med i flere år fordi jeg har pusset for hardt på emaljen min, er ising i tennene. Grunnet hard og overivrig pussing i frykt for å få hull, har jeg ikke bare fått svak emalje – men også tilbaketrukket tannkjøtt flere steder. Tidligere har jeg seriøst kunnet kjenne ising i tennene hvis jeg har vært ute på ski i kald vinn, det sier sitt om hvor plaget jeg har vært.  Ising i tennene er jeg derimot ikke alene om å ha, faktisk sliter hele 1 av 3 med det samme.

Jeg har fått bukt med problemet for en god stund tilbake, da jeg har vært flink til å pusse tennene med Sensodyne sine tannkremer. Favorittene mine er de som heter Rapid Releef og Gentle Whitening. Begge fungerer mot ising og er gode på smak. Til og med min far, som har vært plaget med ising i flere år, ble merkbart mye bedre etter to ukers bruk av denne. Sensodyne har generelt kvalitet på alt av produktene de har, tannlegen min har sagt til meg i alle år at Sensodyne er merket jeg bør bruke og det han anbefaler til alle pasientene sine. Ved bruk to ganger daglig gir nemlig Sensodyne dokumentert beskyttelse og langvarig lindring av ising i tennene.
Og! Akkurat nå har jeg en konkurranse på instagram hvor du kan vinne ett års forbruk av Sensodyne sine tannkremer. Sjekk det ut på «kristinaandersen» om du vil vinne

SENSODYNE GENTLE WHITENING

♥ Langvarig beskyttelse mot ising.
♥ Bidrar med å gjenopprette dine tenners naturlige hvitfarge.
♥ Bidrar til å fjerne flekker for hvitere tenner.
♥ Gir alle fordeler som en vanlig tannkrem gir.
♥ Frisk og deilig mintsmak.


Ising i tennene går ikke over av seg selv, men kan enkelt lindres ved å bytte ut din daglige tannkrem til en tankrem som er spesielt utviklet for å motvirke nettopp ising i tennene, som Sensodyne tannkremer. Har du lyst på en gratis online tannsjekk? Da kan du trykke der inn HER. ♥

4 kommentarer på “HENDER DET AT DU HAR VONDT I TENNENE?

Comments are closed.