HELGENS PLANER OG HANDLEPOSE

HELGENS MENY

Fredag: bakt potet med tilbehør.

Lørdag: indrefilet med fløtegratinerte poteter og soppstuing.

Søndag: ovnsbakt laks med grønnsaker og poteter.

GOD HELG

I dag reiser jeg og kjæresten på hytta og blir hele helgen  Som jeg gleder meg! Planen er å kose oss med serien vi følger med på, spise god mat, gå på lang topptur i morgen, brenne bål og bare slappe skikkelig av. Det skal bli så deilig at jeg har ikke ord! Fredagen har jeg så langt brukt til noen timer hjemmekontor, vasking av huset (så deilig å komme hjem igjen til rent hjem etter en helg borte) og ikke minst en tur på butikken for å handle inn. Skikkelig produktiv fredag, det er fordelen med å stå opp grytidlig, hehe. Så nå skal jeg hoppe i joggedressen, gjøre meg klar for hytta og ta helg med skikkelig god samvittighet! Hva står på helgeplanen din? Hva enn du finner på, så må du kose deg en hel haug! Fredagsklem fra meg 😽

12 kommentarer

 1. For en herlig handlepose og digg helgemeny😋. Det med rengjøring før jeg reiser bort er et must. Jeg tar jo helt av og skulle tro jeg skulle være borte fra huset et halvt år😂 men nydelig å komme hjem med alt på stell. Det er lite som slår hyttetur og kos, men her blir det hagearbeide og en sterkt etterlengtet frisørtime i morgen. Kos deg Max og god helg. Klem fra Jenni

  1. kristinaandersen

   Da er vi to, er rart med det..😂😂 Ha en kjempefin søndag kjære deg! Klem tilbake:D

 2. Ååå, innlegget jeg etterspurte 😍😍

  1. kristinaandersen

   Jaa <3 Takk for gøy tips Mia 😀

 3. God helg, det høres nydelig ut! Her står festival og en liten bursdagsmiddag for meg selv på planen. Bursdagen min druknet i to nattevakter tidligere denne uka, men på lørdag blir det står ståhei🤩 Klem💜

  1. kristinaandersen

   Håper feiringen i går var helt toppers, Maren!! Alltid gøy med bursdaaag 😀

 4. Har følgt deg siden du begynte å blogge men kommenterer sjelden, men må bare si at jeg er så glad på dine vegne med kjæreste. Du virker alltid så sprudlende og glad. Digger både deg og Wulff, syns dere er skikkelig gode forbilder. God helg 🥰

  1. kristinaandersen

   Ååå, for en koselig og fin kommentar!! Tuuusen takk Charlotte <3

 5. Hei hvor mye bruker du på helge handelen sånn ca? For dere to

  1. kristinaandersen

   Tusen kroner cirka på helgehandelen tenker jeg 🙂

 6. Hei! Hadde vært gøy om du delte moodboards eller «ønskelister» for inspirasjon til de ulike rommene du skal pusse opp <3 Litt sånn som Eirin Kristiansen gjør. Elsker interiørstilen din, og er såå spent på det nye huset 😀 Håper du har hatt en nydelig helg. Klem <3

  1. kristinaandersen

   Yes, dette skal jeg prøve å få til 😀 God søndag,Synnøve<33

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *