HELGENS PLANER OG HANDLEPOSE

HELGENS MENY

Fredag: bakt potet med tilbehør.

Lørdag: indrefilet med fløtegratinerte poteter og soppstuing.

Søndag: ovnsbakt laks med grønnsaker og poteter.

GOD HELG

I dag reiser jeg og kjæresten på hytta og blir hele helgen  Som jeg gleder meg! Planen er å kose oss med serien vi følger med på, spise god mat, gå på lang topptur i morgen, brenne bål og bare slappe skikkelig av. Det skal bli så deilig at jeg har ikke ord! Fredagen har jeg så langt brukt til noen timer hjemmekontor, vasking av huset (så deilig å komme hjem igjen til rent hjem etter en helg borte) og ikke minst en tur på butikken for å handle inn. Skikkelig produktiv fredag, det er fordelen med å stå opp grytidlig, hehe. Så nå skal jeg hoppe i joggedressen, gjøre meg klar for hytta og ta helg med skikkelig god samvittighet! Hva står på helgeplanen din? Hva enn du finner på, så må du kose deg en hel haug! Fredagsklem fra meg 😽

7 kommentarer på “HELGENS PLANER OG HANDLEPOSE

  1. Synnøve skriver:

    Hei! Hadde vært gøy om du delte moodboards eller «ønskelister» for inspirasjon til de ulike rommene du skal pusse opp <3 Litt sånn som Eirin Kristiansen gjør. Elsker interiørstilen din, og er såå spent på det nye huset 😀 Håper du har hatt en nydelig helg. Klem <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *