Q/A: PODCAST, HVERDAGEN OG TV-DELTAGELSE

Hvorfor sluttet du med podcast?

Rett og slett fordi jeg følte meg ferdig snakket. Og det følte jeg i lang tid før vi tok avgjørelsen om å legge ned, faktisk to til tre måneder. Jeg kjente mer og mer at jeg ønsker å gå tilbake til å satse fult på det jeg har gjort i elve år og at tiden ikke helt strakk til for begge deler. I tillegg skal jeg selvfølgelig innrømme at når jeg fikk verdens beste menneske til kjæreste, som jeg virkelig kjente at jeg var blitt ordentlig glad i og ønsket en fremtid med, så føltes det ekstra lett å ta valget om å slutte. Når man er i et forhold og lever et rolig liv, da er det enda mindre å snakke om på en podcast hvor man helst skal underholde noe veldig. Forholdet var heller ikke noe jeg ønsket å utlevere i en sånn kanal. Jeg hadde det utrolig gøy med podcasten, men det kommer en tid for alt.

Kunne du tenkt deg å vært med på et tv-program? I så fall hvilket?

Jeg har fått tilbud om tv tidligere, sist denne sommeren. Men jeg har vel landet på at jeg ikke har noe behov for å stikke meg mer frem enn det jeg allerede gjør, da jeg uten tvil er en person som egentlig verdsetter et helt normalt liv og ikke ønsker å bli mer kjent. Så ja, jeg har vel eeeegentlig tatt feil karrierevalg med denne tankegangen… 😂 Men, om det måtte blitt et program så hadde jeg valgt 71 grader nord, fy søren så flotte opplevelser deltagerne får. Blir helt misunnelig når jeg ser på, hehe. Men svaret er altså nei, jeg får holde meg til videoblogg og slike ting her på egen blogg. Føler meg utrolig heldig med at jeg verken trenger å være en provoserende apekatt, rope høyest for å få oppmerksomhet eller kaste meg på alt av reality for å faktisk ha lesere og kunne leve av dette. I alle disse årene har det liksom holdt å bare være meg selv, og det er jeg skikkelig takknemlig for.

Hvor er de hvite skålene du bruker til frukt og godt fra?

Vi har tre servicer og typer skåler her hjemme. De runde, hvite skålene er fra Søgne Home og det er nok disse jeg bruker mest. De ovale er fra Asa Design. Og de andre er fra Lyngby.

Hvordan er en vanlig hverdag for deg?

Spretter (bokstavelig talt..) opp av senga 06.00, drikker masse kaffe og jobber fra sofakroken frem til rundt 08.00. Så prøver jeg å enten gå tur i marka en time eller ha en god treningsøkt, før jeg spiser frokost og gjør meg klar for dagen. Jobber, har telefonmøter med teamet i Oslo og samarbeidspartnere, lager stoff til bloggen og holder på med slike ting frem til klokken tre eller fire på ettermiddagen. Ofte har jeg også møter i byen, så da tar jeg turen ned dit også ila dagen. På ettermiddagen og kvelden er jeg med kjæreste, venner og familie.♥

Hvordan holder du deg så brun hele året?

Jeg tar betakaroten hele året og har vel egentlig en litt småbrun glød året rundt, til tross for at jeg ikke tar solarium. Skal jeg gå i kjole eller vil ha ekstra brunfarge når det ikke er sommer og sol, så tar jeg selvbruning. Det er jeg superfan av, helt genial måte å snike til seg litt farge på!

Hvorfor er du ikke så aktiv på snap og insta-story?

Jeg deler de dagene jeg føler jeg har noe å dele, og ikke minst ønsker å dele. Jeg har aldri vært en av de som spammer snap og insta med en haug av bilder fra dagene mine, rett og slett fordi jeg syns sånt virker utrolig slitsomt. Det å ha en balanse på et normalt liv og et liv på sosiale medier har alltid vært viktig for meg, og jeg føler ikke behovet for å dele hver minste ting jeg gjør. Så interessant er jeg virkelig ikke, hehe.

Hvor trener du nå som du har flyttet?

Jeg trener hjemme på treningsrommet som vi nettopp ble ferdige med her. Hjemmegym har alltid vært en liten drøm og jeg er helt frelst av å ha alt så tilgjengelig. Eneste jeg savner er morgentreningene jeg startet hver dag med sammen med venninnene mine tidligere, men man kan ikke få i både pose og sekk. Det fungerer helt fint å trene alene, så får jeg heller kjøre ned til mitt tidligere senter hvis savnet etter fellesøkter skulle bli for stort.

30 kommentarer

 1. Heei:) Så koselig å lese at du har det så bra for tiden med den nye tilværelsen din.
  Kan jeg bare spørre om noe ifht Oslo Skin Lab og The Solution. Hvis man bestiller dette, får man det sendt hjem så og så ofte, eller må man bestille nytt hver gang man nesten er tom? Klem til deg:)

  1. kristinaandersen

   Heii Mariell 🙂 Du får tilsendt nytt <3 Klem!

 2. Holy moly, dette bildet av deg ! <3 Så utrolig PEN du er (i tillegg til jæskli morsom, vittig, jovial, søt og alt det der) og jeg eeelsker klesstilen din. Klassisk!

  1. kristinaandersen

   Åååå HALLO <3 Takk Nadia!!! <3

 3. For en nydelig jakke, og jente såklart 🙂 kan jeg spør hvor den er kjøpt? 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk Guro <3 Den er fra Zara 🙂

 4. hvor ser du sesong 7 av chicago fire?? er jo bare til sesong 6 på viaplay 😭😭

  1. kristinaandersen

   Siste sesongen jeg så ligger på viaplay, mer har jeg ikke sett :/

 5. Hvor mange kilo er vektvesten du pleier å bruke på tur?🤩

  Ha en fin torsdag❤️

  1. kristinaandersen

   Mener den er åtte 🙂 Klem!

 6. Takk for at du er så jordnær! Grunnen til at du inspirerer meg, er ikke bare fordi du deler fine bilder eller skriver om ting som er spennende(selv om det også inspirerer), men måten du gjør det på, den er så fin! Holdningene dine, at du er så positiv, jordnær og ekte -det setter jeg skikkelig pris på! Og måten du skriver om deg selv og livet ditt, at det holder å være deg, og at du ikke trenger alt det derre overfladiske for å ha et fint liv, det er så viktig! Takk!!!

  1. kristinaandersen

   FOR noen fine ord å avslutte dagen med! Tuusen takk Tonje, goding 😀 Stor klem!

 7. Hei!
  Hadde bare så lyst til å sei att det er så koselig at bloggen din er oppe å går så bra nå ( at sommerferien er over)
  Det er en fryd å lese den! 😃
  Lykke til videre med kjærligheten☺Det gjør virkelig livet ekstra bra❤

  1. kristinaandersen

   Ååå, tuusen takk Mona!! Så koselig kommentar å få <3

 8. Elsker bloggen din! Hvordan er forholdet ditt til Belinda nå? Var du ikke invitert i bryllupet?

  1. kristinaandersen

   Kjempefint 🙂 Og nei, hun hadde kun familie + forlovere der.

 9. Litt random spørsmål; hvordan lærte du hunden din å være alene hjemme? Hvor mange turer går du med hunden om dagen?

  1. kristinaandersen

   Begynte å gå fra han fem minutt, økte til ti, en halv time..osv.. Så gikk det automatisk fint til slutt, Milo har alltid vært flink til sånne ting <3 En god tur og tre korte 🙂

 10. Hvordan klarte du å slutte å snuse? Trenger desperat hjelp haha!

 11. Elleve, ikke elve 🙂

 12. Fine Kristina! Hvor har du egentlig flyttet til nå? Ser så landlig og fint ut 😍

  1. kristinaandersen

   Jeg vil ikke oppgi sted 🙂 Men 25 minutt unna Kristiansand <3

 13. Sol Kolstad

  Hei Kristina, ville bare si at syns det er litt dumt at dere har slutta å podcaste fordi syns du og Belinda var så gøye å høre på! Dere var den aller første podcasten jeg hørte på 😍 men skjønner godt at det ble litt for mye. Jeg lurte på en ting da, alle de rabattkodene deres, gjelder det fortsatt? Sånn som på loco, og Oslo skinlab og alle de der 😁 vurderer å prøve det pulveret (?) for kollagen, husker bare ikke hvor det hva igjen😅

  Elsker forresten stilen din, både alt man ser på bloggen og ig. Det e dødsfint 😍

  1. kristinaandersen

   Dessverre <3 Men jeg kommer med en ny rabatt på Oslo Skin Lab her til uka, så følg med 😀 Stooor klem, og takk for fine ord snille deg <3

 14. Liker denne typen innlegg ! 🙂

  1. kristinaandersen

   Så kjekt det faller i smak, Linn 😀

 15. Hei! Skal til å bestille denne kåpen. Hvilken størrelse har du i den? 🙂

 16. Et litt lokalt spørsmål, hehe: hva syns du om Kunstsilo?

  1. kristinaandersen

   Ikke gjort meg opp noen mening 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *