VARMESJOKK OM NATTEN

På denne tiden av dølgnet burde jeg ha klart å gjennomføre noe så enkelt som å trene, ha oppdatert dere på bloggen og vært godt over halvveis i arbeidsdagen – men neida. I dag er jeg ikke imponert over egen innsats. Jeg har stirret halvhjertet på macbooken i en time nå, så her prøver jeg egentlig bare å lire av meg noen ord. De siste to døgnene har det nemlig vært så varmt på soverommet at vi har holdt på å krepere av varmesjokk, så på grunn av nettopp det – har det blitt tilnærmet null søvn. Og er det noe jeg er avhengig av for å fungere optimalt, så er det søøøøvn…. 😴 Er vi flere som er lei av sommer og intense solstråler nå? Please si ja.

SISTE SOMMERDAGENE ..

• • • • • • • • • •

Så nå…. Nå skal jeg bælme nedpå en redbull, komme meg ut på en luftetur og satse på at hodet kvikner til. Og be en stille bønn om at høsten snart melder sin ankomst på ordentlig. Heeejdå!

23 kommentarer

 1. Wow, du stråler☀️😍 Og for en nydelig kjole! Hvor er den fra?😃

  Bah, denne varmen kan vere slitsom altså – iallefall når den går utover nattessøvnen..😛 Håper en Redbull gjør susen🌟 Ha en nydelig dag!😍

  1. kristinaandersen

   Takk snille deg!! Kjolen er fra Zara :*

 2. Jeg tror aldri jeg blir lei sol og sommer, den er alt for kort. Nå har vi mange måneder foran oss med kaldt, rått og vått vær. For ikke å snakke om mørke. Nei hos meg er sommeren velkommen enda noen uker☀️ Så koselig å få et innblikk i ditt nye hjem og liv. Du stråler som en sol og det er deg vel fortjent. Gleder meg til flere interiørposter ut over høsten. Klem fra Jenni

  1. kristinaandersen

   Eeegentlig sånn man burde tenke, Jenni 😀 Vil gjerne ha fint vær, men høstkulde er hjertelig velkommen <3 Og du, tuuusen takk for fine ord!! Blir så glad 😀 God klem!

 3. Hvor er kjolen fra? 🙂

  1. kristinaandersen

   Zara:)

 4. Hei, kan virkelig anbefale takvifte (m/ lampe) på soverommet (sånn de ofte har i varmere strøk). Vi monterte dette i sommer og kan ikke fatte at vi ikke har tenkt på det før, handlet hos lampegiganten.no- veldig fornøyd!

  1. kristinaandersen

   Åh så nydelig!! Vi har faktisk vifte på rommet, men jeg hater luften den gir – føler den blir så falsk ala air condition? Kanskje meg som er rar..😂

 5. Lei av sommer?!? Say what😂

  1. kristinaandersen

   😂😂

 6. Her i Trøndelag har det gått fra full sommer og 30 grader til høst og 4 grader typ annenhver dag i snart to uker.. 😅
  Ikke rart at immunforsvaret svikter når det må tilpasse seg en ny sesong hele tiden 🤧
  Veeeldig klar for høst nå, vil bare ha strikkagensere, kakao og tente lys, haha!

  1. kristinaandersen

   Samme heeeer! Koseligste som finnes <3

 7. Enig! Jeg vil ha høst NÅ!

  1. kristinaandersen

   JAA!! <3

 8. Ah, følern skikkelig. Jeg ser frem mot høsten jeg nå, har pakket vekk sommerklærne og er klar for skjerf og strikkede gensere.

  1. kristinaandersen

   Såå klar selv!! <3

 9. Flott sensommer((-: hvor er kjolen fra?

  1. kristinaandersen

   Den er fra Zara :))

 10. Jeg vil også ha høst!😊👏🏻

  Hvilken størrelse har du i kjolen? Vil bestille den men står at den er uvanlig liten i størrelsen så ble usikker…

  1. kristinaandersen

   Gå opp en størrelse fra den du vanligvis bruker, minst :))

 11. Trodde jeg var en eneste i hele Norge som var lei av sommer nå, haha… Såå klar for høst <3<3

 12. Så vakker 🙂 Og den kjolen kledde du virkelig!! 🙂

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *