VARMESJOKK OM NATTEN

På denne tiden av dølgnet burde jeg ha klart å gjennomføre noe så enkelt som å trene, ha oppdatert dere på bloggen og vært godt over halvveis i arbeidsdagen – men neida. I dag er jeg ikke imponert over egen innsats. Jeg har stirret halvhjertet på macbooken i en time nå, så her prøver jeg egentlig bare å lire av meg noen ord. De siste to døgnene har det nemlig vært så varmt på soverommet at vi har holdt på å krepere av varmesjokk, så på grunn av nettopp det – har det blitt tilnærmet null søvn. Og er det noe jeg er avhengig av for å fungere optimalt, så er det søøøøvn….  Er vi flere som er lei av sommer og intense solstråler nå? Please si ja.

SISTE SOMMERDAGENE ..

• • • • • • • • • •

Så nå…. Nå skal jeg bælme nedpå en redbull, komme meg ut på en luftetur og satse på at hodet kvikner til. Og be en stille bønn om at høsten snart melder sin ankomst på ordentlig. Heeejdå!

17 kommentarer på “VARMESJOKK OM NATTEN

 1. Jenni skriver:

  Jeg tror aldri jeg blir lei sol og sommer, den er alt for kort. Nå har vi mange måneder foran oss med kaldt, rått og vått vær. For ikke å snakke om mørke. Nei hos meg er sommeren velkommen enda noen uker☀️ Så koselig å få et innblikk i ditt nye hjem og liv. Du stråler som en sol og det er deg vel fortjent. Gleder meg til flere interiørposter ut over høsten. Klem fra Jenni

  • kristinaandersen skriver:

   Eeegentlig sånn man burde tenke, Jenni 😀 Vil gjerne ha fint vær, men høstkulde er hjertelig velkommen <3 Og du, tuuusen takk for fine ord!! Blir så glad 😀 God klem!

 2. Linda skriver:

  Hei, kan virkelig anbefale takvifte (m/ lampe) på soverommet (sånn de ofte har i varmere strøk). Vi monterte dette i sommer og kan ikke fatte at vi ikke har tenkt på det før, handlet hos lampegiganten.no- veldig fornøyd!

 3. Helene skriver:

  Ah, følern skikkelig. Jeg ser frem mot høsten jeg nå, har pakket vekk sommerklærne og er klar for skjerf og strikkede gensere.

 4. Synnøve skriver:

  Trodde jeg var en eneste i hele Norge som var lei av sommer nå, haha… Såå klar for høst <3<3

Comments are closed.