VÅRT SOVEROM

Annonse i samarbeid med Desenio.

B E D R O O M

Ååå, disse bildene har jeg gledet meg så til å dele her på bloggen ♥ Jeg syns nemlig det har blitt riktig så fint på soverommet vårt nå! Vi har enda ikke pusset opp eller begynt å male, det skjer til neste uke – men i mellomtiden valgte vi å fikse opp litt likevel. Nytt sengetøy, litt pampas og selvfølgelig nye bilder på veggen fra Desenio.no. Og, en liten gladmelding innen denne kategorien! Desenio har nå gitt meg muligheten til å gi dere lesere hele 30% (!!) rabatt på nettbutikken fra 27 – 29 august. Rabattkoden du må bruke er KA30, og den gjelder alle posters, uten om de i kategorien handpicked / collaboration / rammer. ♥

Disse postersene i treramme syns jeg ble helt fantastisk fine! Og ikke minst kommer rammene til å passe perfekt til den nye senga vi (kjæresten, heehe..) skal bygge.

DESENIO.NO

Bildet i midten er jeg spesielt fornøyd med, syns det er så utrolig koselig! Det heter «the date personal» og du kan selv velge hva du vil fylle inn med. Når og hvor du møtte kjæresten din, når dere ble sammen, datoen barnet ditt ble født eller hva enn du måtte ønske. Vi har størrelse 50 x 70 i bildet, og du kan bestille din egen vri her.

plakat 1 her / plakat 2 her / plakat 3 her

Desenio er uten tvil min favorittbutikk når det kommer til nettopp posters, rammer og plakter – de har skikkelig fine priser, leverer raskt og har et helt enormt utvalgt med noe for enhver smak. Jeg har bestilt posters og rammer fra Desenio i fire år nå, og blir alltid like fornøyd. Hvis du syns dette med bildevegg kan være litt vanskelig, så vil jeg tipse deg om Desenio sin eksempel-byggevegg, hvor du kan sette sammen bilder, rammer og postere for å se hvordan de passer sammen. Helt genialt, og noe jeg selv kommer til å bruke når vi skal lage bildevegg i stua vår.

Rabattkoden du må bruke hos Desenio er KA30, og den gjelder alle posters, uten om de i kategorien handpicked / collaboration / rammer. ♥  Koden varer fra 27 – 29 august.

17 kommentarer

 1. Hei Kristina. Jeg har fulgt bloggen din i flere år, og var en ivrig lytter av podcasten til deg og Belinda. Podcasten ble raskt ukas høydepunkt, og det har alltid vært hyggelig å lese innleggene dine på bloggen.. I en lengre periode synes jeg derimot bloggen har mistet noe av «gløden» den engang hadde. Jeg har full forståelse for at du nå befinner deg i en ny livssituasjon, noe jeg også virkelig unner deg, og kommentaren er ikke bygget på sjalusi eller hat. Mange har vært så heldig å oppleve å møte sin store kjærlighet i livet, men kvaliteten på arbeidet som vi i den kommunale eller offentlige sektoren kan ikke svekkes på grunn av det. Personlig synes jeg det blir fryktelig mye reklame, innleggene er korte og upersonlige og det blir mye av det samme om og om igjen – tenker da på disse serie/film tips. Jeg savner de hverdagslige innleggene, men den humoristiske tvisten du behersker så utrolig godt!!

  Mange vil nok gå til angrep på meg, men som jeg nevner tidligere i kommentaren så er ikke dette en sjalusi, ei heller hat kommentar. Jeg håper du klarer å se den konstruktive kritikken, og at man kun ønsker å gi en tilbakemelding.

  Håper at den gode gamle bloggen kommer tilbake! Ser frem til å følge med på oppussingen dere skal sette i gang med.

  1. Ikke enig i kritikken din her, Rebekka, og syns timingen din er dårlig nå som Kristina åpenbart jobber seg inn i gode rutiner igjen. Kvaliteten var ikke på topp denne våren/sommeren, og hun er kanskje ikke like personlig som før, men hun må få tid til å finne en balanse. Tenker det vil gå seg til når det føles naturlig for henne å dele mer av sitt nye liv. Akkurat nå er jeg fornøyd med hyppige oppdateringer og daglige livstegn 😊

 2. Hvor kjøper du pampas? Ser strå overalt, men ikke lyse, luftige pampas..

  1. kristinaandersen

   De er sikkert ett år gamle, men de varer jo evig. Kjøpte de på en lokal blomsterbutikk 🙂

 3. Så luftig og fint soverom, ser ut som et veldig behagelig rom å sove. Og supert med rabattkode til Desenio, hadde tenkt å kjøpe et par ting der, så det passet utmerket 😀

  Ser det er en del negativitet i kommentarfeltet ditt inn i mellom. Forundrer meg ofte hva enkelte klarer å lirke ut av seg.Håper du klarer å IKKE ta det til deg! Syns du er flink som klarer å produsere såpass mye og variert innhold. Samtidig syns jeg at det er fint at du klarer å skille bloggen fra privatlivet ditt. Heier masse på deg! Og ønsker deg alt godt <3

  1. kristinaandersen

   Setter så pris på det Jenny, takk for fine ord <33

 4. Ikke enig med kommentaren over her!! Mye mer interessant å lese bloggen din nå, og eeelsker film/serietips fra deg, bruker det hele tiden når jeg leter etter ny film eller serie å se på!! 🙂

  1. kristinaandersen

   Tusen takk Nora <33

 5. Hvor har du fått tak i den sorte vasen for å ha stråene i?

  1. kristinaandersen

   Den er fra Lyngby 🙂

  1. kristinaandersen

   JA 😀

 6. Ser du har fått endel kritikk/negative tilbakemeldinger på bloggen i det siste. Din blogg er fremdeles en av mine favoritter, selv om jeg også kan synes det blir få/mindre interessante innlegg innimellom. Men jeg leser blogg for underholdning og inspirasjon og forventer ikke at alt er tilpasset min smak. Sånn er det jo med blader og magasiner også, ikke alt som fenger like mye, der heller. Da blar jeg bare forbi, ganke enkelt.
  Jeg liker veldig godt film og serietips, samt innlegg med interiør, oppskrifter og treningstips. Og rabattkoder er jo alltid kjekt å få 🙂
  Du er fremdeles like blid og positiv, Kristina – fortsett med å være deg selv😊
  Gleder meg til enda mere bilder av huset, både før og etter oppussing.

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, Marit <33

 7. Hei Kristina! Så utrolig flott dere har det på soverommet 😍 Råflott! Jeg blir så inspirert av deg – alltid! Setter stor pris på at du deler 😘 Er det 50×70 cm du har på plakatene over senga? Holder på å bestille nå, og denne størrelsen så så fin ut over senga 😁

  1. kristinaandersen

   Det er 50 x 70, ja <3

 8. Hei 😊 husker du hvor sengetøyet er fra og hva det heter?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *