VÅRT SOVEROM

Annonse i samarbeid med Desenio.

B E D R O O M

Ååå, disse bildene har jeg gledet meg så til å dele her på bloggen ♥ Jeg syns nemlig det har blitt riktig så fint på soverommet vårt nå! Vi har enda ikke pusset opp eller begynt å male, det skjer til neste uke – men i mellomtiden valgte vi å fikse opp litt likevel. Nytt sengetøy, litt pampas og selvfølgelig nye bilder på veggen fra Desenio.no. Og, en liten gladmelding innen denne kategorien! Desenio har nå gitt meg muligheten til å gi dere lesere hele 30% (!!) rabatt på nettbutikken fra 27 – 29 august. Rabattkoden du må bruke er KA30, og den gjelder alle posters, uten om de i kategorien handpicked / collaboration / rammer. ♥
Disse postersene i treramme syns jeg ble helt fantastisk fine! Og ikke minst kommer rammene til å passe perfekt til den nye senga vi (kjæresten, heehe..) skal bygge.

DESENIO.NO

Bildet i midten er jeg spesielt fornøyd med, syns det er så utrolig koselig! Det heter «the date personal» og du kan selv velge hva du vil fylle inn med. Når og hvor du møtte kjæresten din, når dere ble sammen, datoen barnet ditt ble født eller hva enn du måtte ønske. Vi har størrelse 50 x 70 i bildet, og du kan bestille din egen vri her.

plakat 1 her / plakat 2 her / plakat 3 her

Desenio er uten tvil min favorittbutikk når det kommer til nettopp posters, rammer og plakter – de har skikkelig fine priser, leverer raskt og har et helt enormt utvalgt med noe for enhver smak. Jeg har bestilt posters og rammer fra Desenio i fire år nå, og blir alltid like fornøyd. Hvis du syns dette med bildevegg kan være litt vanskelig, så vil jeg tipse deg om Desenio sin eksempel-byggevegg, hvor du kan sette sammen bilder, rammer og postere for å se hvordan de passer sammen. Helt genialt, og noe jeg selv kommer til å bruke når vi skal lage bildevegg i stua vår.
Rabattkoden du må bruke hos Desenio er KA30, og den gjelder alle posters, uten om de i kategorien handpicked / collaboration / rammer. ♥  Koden varer fra 27 – 29 august.

13 kommentarer på “VÅRT SOVEROM

 1. Rebekka skriver:

  Hei Kristina. Jeg har fulgt bloggen din i flere år, og var en ivrig lytter av podcasten til deg og Belinda. Podcasten ble raskt ukas høydepunkt, og det har alltid vært hyggelig å lese innleggene dine på bloggen.. I en lengre periode synes jeg derimot bloggen har mistet noe av «gløden» den engang hadde. Jeg har full forståelse for at du nå befinner deg i en ny livssituasjon, noe jeg også virkelig unner deg, og kommentaren er ikke bygget på sjalusi eller hat. Mange har vært så heldig å oppleve å møte sin store kjærlighet i livet, men kvaliteten på arbeidet som vi i den kommunale eller offentlige sektoren kan ikke svekkes på grunn av det. Personlig synes jeg det blir fryktelig mye reklame, innleggene er korte og upersonlige og det blir mye av det samme om og om igjen – tenker da på disse serie/film tips. Jeg savner de hverdagslige innleggene, men den humoristiske tvisten du behersker så utrolig godt!!
  Mange vil nok gå til angrep på meg, men som jeg nevner tidligere i kommentaren så er ikke dette en sjalusi, ei heller hat kommentar. Jeg håper du klarer å se den konstruktive kritikken, og at man kun ønsker å gi en tilbakemelding.
  Håper at den gode gamle bloggen kommer tilbake! Ser frem til å følge med på oppussingen dere skal sette i gang med.

  • kristinaandersen skriver:

   De er sikkert ett år gamle, men de varer jo evig. Kjøpte de på en lokal blomsterbutikk 🙂

 2. Jenny skriver:

  Så luftig og fint soverom, ser ut som et veldig behagelig rom å sove. Og supert med rabattkode til Desenio, hadde tenkt å kjøpe et par ting der, så det passet utmerket 😀
  Ser det er en del negativitet i kommentarfeltet ditt inn i mellom. Forundrer meg ofte hva enkelte klarer å lirke ut av seg.Håper du klarer å IKKE ta det til deg! Syns du er flink som klarer å produsere såpass mye og variert innhold. Samtidig syns jeg at det er fint at du klarer å skille bloggen fra privatlivet ditt. Heier masse på deg! Og ønsker deg alt godt <3

 3. Nora skriver:

  Ikke enig med kommentaren over her!! Mye mer interessant å lese bloggen din nå, og eeelsker film/serietips fra deg, bruker det hele tiden når jeg leter etter ny film eller serie å se på!! 🙂

Comments are closed.