BESTE JEG GJØR FOR MEG SELV

Som jeg nyter livet når jeg har tid til og kan starte dagene mine på den måten jeg liker best. I treningsklær med podcast på ørene, vektvest over jakka, joggesko på og en lang tur i frisk morgenluft. Det er så balsam det, og de siste to ukene så har jeg startet nesten hver eneste dag akkurat sånn. Beste jeg kan gjøre for meg selv

G O O D  M O R N I N G

Jeg begynner endelig å få litt spreke rutiner på hverdagen min etter å ha flyttet til nytt sted, noe jeg merker at er skikkelig godt for meg. Bare slik som å gå tur om morgenen, det gjorde jeg jo nesten hver eneste dag før når jeg bodde i byen. Og nå som jeg har blitt litt bedre kjent i området her vi har hus, har jeg endelig fått tilbake den gleden med å komme seg nettopp ut og traske rundt i skogen. Jeg er jo litt småredd for å gå alene i skogen når jeg ikke kjenner løypene nemlig og det ikke er så folksomt rundt meg. Men P har blitt med meg på tur flere ganger den siste tiden, så nåå begynner jeg endelig å bli såpass kjent at jeg ikke trenger å stresse med å enten tro at noen skal komme å drepe meg eller at jeg skal gå meg vill, hehe. Vi har jo skog og løyper bare meter fra døra vår, så det må selvfølgelig brukes.

Og denne frokosten? For en fresh glede! Jeg har hatt det etter powerwalkene mine hver dag den siste tiden og det er en så god start på dagen. Har et mål om å bli flinkere til å få i meg frukt og grønnsaker fremover, og dette gjør det hakket mer fristende. Frokosttallerken goals, hehe

10 kommentarer

 1. Kjære gode fine Kristina 🖤
  Du fortjener skryt, fine ord og et liv som behandler deg bra. Nei, jeg kjenner seg ikke, men jeg danner meg selvsagt et bilde utifra bloggen – og jeg må bare si: du er så absolutt et godt forbilde, et utrolig vakkert menneske og det er en sann glede å trykke seg inn her å lese. Du motiverer, inspirerer og sprer utrolig mye glede bare av det du legger ut, så HELDIG er de som faktisk har deg RUNDT seg i livet. Ha en fantastisk dag!

  1. kristinaandersen

   Herrefred for en fantastisk fin kommentar, nå ble jeg helt rørt her <3 Tuuusen takk for fine ord, snille gode Anni!! Gigaklem fra meg 🙂

 2. Turer i frisk morgenluft er jo bare helt herlig! Verdens beste start på dagen

  1. kristinaandersen

   Så enig <3

 3. Lowcarb?

  1. kristinaandersen

   Nope 🙂

 4. Hvor er den svarte lysestaken din ifra som er plass til ett lys oppi?😚 du har fått et helt nydelig hus!

  1. kristinaandersen

   Takk Silje, så koselig! Den er fra Kremmerhuset 🙂 Klem!

 5. Digger at du er tilbake for fullt 😃 God variasjon på innleggene dine for tiden 😊

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Heidi <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *