I HELGEN HAR JEG

… vært en ekte wifey på kjøkkenet

… bakt hveteboller med gul krem

… hatt koselig fredagsbesøk på hjemmelaget pizza

… hatt filmkveld med dyna i sofaen og godis

… vært mye ute i det fine været

… kost meg hjemme

… vært i dåp til lille fadderbarnet mitt

Noen bilder fra helgen min Den har vært så fiiin! Skikkelig fint vær har vi også hatt, men jeg får på følelsen at dette må være årets siste sommerhelg. Noe jeg kjenner at er helt greit, jeg føler meg litt ferdig med 30 grader og glovarme netter nå. Jeg ønsker meg høst, kalde netter og frisk luft. Denne mandagen har jeg så langt brukt til å ferdigstille to samarbeid, sende over til kunder og hatt et telefonmøte med en ny samarbeidspartner. Og nå! Nå tenkte jeg å komme meg på en litt sen treningsøkt til meg å være, før jeg fortsetter arbeidsdagen noen timer til. Perfekt start på den nye uka, egentlig!

29 kommentarer på “I HELGEN HAR JEG

 1. Signe skriver:

  Vil bare si Hei og ønske deg en riktig god uke. Bloggen din er virkelig et friskt pust fra en ellers så altfor overfladisk bloggverden. ☺️

 2. kristinaandersen skriver:

  Jeg og Belinda snakket sist igår og følger hverandre fortsatt på instagram 🙂 Takk! Har det kjempefint <3

 3. Camilla skriver:

  Så ut som en fin helg.
  Så glad jeg ble av å se den fine ventilatoren deres, kan jeg bruke bilde deres på Silverline Norge sin facebook og IG? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *