JA TAKK, BEGGE DELER

Inneholder reklame for Bergans.


… Når det kommer til dette med balansen mellom aktivitet og avslappelse, altså. For denne helgen har det vært en fin mix av begge deler, og det er jo akkurat det jeg liker best. Det gjør meg så glad når jeg kommer meg ut i frisk luft og får brukt kroppen i noen timer, og så gjør det meg like glad når jeg kommer hjem igjen og kan slappe av på sofaen med ekstra god samvittighet. Det er digg, det! I går stod vi opp ganske så tidlig til lørdag å være, spiste en ekstra god frokost, hoppet inn i turklær og dro avgårde for langtur. Vi bestemte oss for å ta en skikkelig skogstur, og enda bedre – skogstur med hinder man må jobbe seg gjennom på stien. Det er så latterlig gøy!

Jakke her / Bukse her

Endeliiig har jeg fått meg ordentlige turklær også, det var på høy tid! Jeg har savnet en skikkelig ordentlig turbukse og ikke minst jakke jeg kan ha på meg når jeg er ute på tur. Dette fikk jeg forrige uke og dere kan tro jeg ga kjæresten full catwalk-oppvisning i stua så fornøyd jeg var med synet av meg selv i nye klær…😂 Alt er fra Bergans, og de har så fantastisk mye fint! Klærne er etter min mening litt store i størrelsen, så vipper du mellom to størrelser – kan du trygt gå ned en. Og! Bruker dere rabattkoden «20kristina», så får dere 20% rabatt på alle ordinære varer hos Bergans.com ut 6.september.♥

•  •  •  •  • •  •  •  •  •

Her er det en rolig (og tidlig..) søndagsmorgen i heimen, men om et par timer skal vi avgårde. I dag er det nemlig barnedåp for Hilde sin lille Oskar, som jeg er så heldig at jeg har fått lov å være fadder til ♥ Så nå må jeg straks finne ut hva jeg skal ha på meg, satser på en ny, lysegul kjole jeg bestilte i forrige uke. God klem til dere alle!

15 kommentarer på “JA TAKK, BEGGE DELER

  1. kristinaandersen skriver:

    Blir dessverre ikke et innlegg om Teslaen. Men jeg er superfornøyd med Model S’en, beste bilen jeg har hatt noen gang 🙂 Anbefales.

  2. Kristina LB skriver:

    Er det der litt mer som en tights enn en turbukse i stoffet? At den skal sitte inntil, og at det er godt med stretch i stoffet? 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *