PÅ TOPP I AUGUST

På trening:

Jeg har trent alle dager denne uka til nå og er strålende fornøyd med egen innsats. Beste er at jeg koser meg mens jeg holder på! Kjenner på ekte treningsglede, og noe av det beste med å ha fått hjemmegym? At jeg faktisk kan synge til sangene jeg hører på og bare ta helt av! Har alltid følt trangen til å gjøre nettopp det, men sånt går jo ikke på normale treningssentere hvor det kryr av folk. Men nå? Den drømmen er endelig oppfylt. 😂 Uansett! Favoritten på trening om dagen er powerwalk i oppoverbakke kombinert med 30 sekunders intervaller. Jeg pleier å powerwalke i 20 minutter, løpe intervaller i 15 minutter og ha rolig gange de siste fem minuttene.

I klesskapet:

Slitte jeans med hvit t-skjorte. Sporty og fint!

På badet:

The body shop sin nye sommer body yoghurt, tror den heter ‘tangled ginger’. Det er en orange krukke som bare lukter helt amaziiiiing! Og så sitter utrolig nok duften av denne på kroppen i flere timer etter man har smurt seg, noe jeg setter veldig pris på. Måtte denne bli produsert hele året og ikke bare i sommer, takk.

På airpods’a:

Imagine Dagons – whatever it takes.

På kjøkkenet:

Byggrynlunsjen til Fjordland med jordbær og lime. Skyr med blåbærsmak. Oooog bløtkokte egg på ristet brød med majones. Mums!

I livet:

Kjæresten min, selvfølgelig. Jeg er så glad om dagen at gliset seriøst går rundt døgnet rundt, hehe. Tenk å være så heldig!

På iphonen:

Slutta appen, heeehe. For ja, jeg har sluttet med snus for femte gang. Klarer jeg å holde meg for resten av livet denne gangen da, tro? Det er det ingen som vet, i hvert fall ikke meg selv. Men jeg håper virkelig og har troa som alltid. Nå har jeg vært snusfri i syv uker og føler meg endelig normal igjen. De første fire ukene var jeg nemlig så hissig og sur at jeg seriøst ble bekymret for meg selv og alle rundt meg. Men nå er solstråla tilbake og det kan jeg si med sikkerhet at er vi alle er veldig glad for…. 😂

På tv’en:

Jeg prøver å bli hekta på Love Island UK om dagen, så det må vel bli den. Og ikke nok med det, så prøver jeg å få Preben også hekta. Jeg føler nemlig at alle snakker om denne realityen, både på podder jeg hører på og i blogger. Nå er vi vel på episode fire og jeg ser ikke helt hypen enda. Men jeg neeeekter å gi meg, haha! Er den virkelig så galehus som alle skal ha det til? Hope so!

15 kommentarer på “PÅ TOPP I AUGUST

  • kristinaandersen skriver:

   Flere store medier i Norge har nå engasjert seg og skrevet om det, noe som er helt på sin plass og veldig bra <3

 1. Beate skriver:

  Eeeelsket dette innlegget! More of this! 😉 Og JA! Love Island blir bare bedre å bedre utti episodene! Wiii! Love ya pretty! Jeg er så glad for at du er så lykkelig! Åhhh, smeeelt for kjärligheten! <3 Stor, god klem! <3

 2. Trine skriver:

  Fint innlegg! Gleder meg til å se mer på interiørfronten framover også 🙂 Ser ut som et fantastisk hun du har flyttet inn i!
  Er det lov å spørre om du var i bryllupet til Belinda?
  Ønsker deg en fin dag videre.

 3. Caroline skriver:

  Vakre, flotte deg <3 har du prøvd gymshark tightsene ? Isåfall hva syns du om dem ? Har du noen favoritt treningstights tips ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *