PROSJEKT TV-STUE

DA er vi endelig skikkelig igang her hjemme med å ferdigstille planer, tømme huset for møbler og starte opp med alt vi har tenkt. Den femte september får vi besøk av en fargeekspert som kommer helt fra Oslo for å hjelpe oss med maling her hjemme og gi råd til hvilke kombinasjoner som passer sammen. Som jeg gleder meg! Interiør er noe jeg føler jeg har god kontroll på selv, men fargekombinasjoner innen maling i et stort hus? Jeg har virkelig ikke peiling, uansett hvor mye jeg har prøvd å vri hjernen. Så, da er det bedre å få litt hjelp slik at det blir skikkelig fint og man er fornøyd i mange år fremover.

Vi har to stuer i første etasje som er rett ved siden av hverandre, kun skilt av med en stor peis. Bare der sliter jeg skikkelig med å tenke på hva som passer sammen av to forskjellige farger og som glir fint inn i hverandre. Så, det skal bli skikkelig kjekt å få ekspertråd fra noen som kun driver med dette! Hele huset skal males innvendig nå i september og det blir så spennende. Eneste vi vet er at ingenting skal være hvitt her hjemme, for det er vi lei av begge to.

ANDRE ETASJE

I helgen tømte vi hele tv-stua i andre etasje for ting, eneste som står her nå er noe dere garantert kjenner igjen. Sofaen fra leiligheten min! Den skal stå akkurat der i tv-kroken, som bare kommer til å bli så koseliiiig. Må forøvrig le litt av hvordan sofaen ser ut som en liten mygg her, i forhold til når den faktisk tok halve stua i mitt tidligere hjem, hehe. Men den passet liksom så fint inn, og det vil fylles bedre opp når vi får på plass sofabord og de andre møblene også. Nå er det liksom så tomt her og klart for noen strøk maling. Noe som forøvrig gjør meg glad, for fem dager siden hadde vi ikke mindre enn fire (!) sofaer, en dobbelseng, en peis og en haug av andre møbler stående der oppe. Om det gjorde vondt i ryddesejal mi, eller? JA! 😂

TØMT OG KLART FOR MALING

I andre etasje har vi tenkt å lage det skikkelig hjemmekoselig, slik at det blir en plass man faktisk bruker og kan kose seg ordentlig på. Planen er å male alt, muligens fjerne teppet og heller legge gulv. Her er vi enda litt usikre. I tillegg skal vi ha en hel vegg med fine bilder vi har tatt selv i sort hvitt, både i små og stor størrelse. Det kommer til å bli så fiiiint! Jeg har også superlyst å kanskje sette inn en frittstående biopeis, så om noen av dere har tips til hvor man kan få tak i sånt må dere gjeerne si i fra. Gleder meg ihjel til å dele masse interiørprosjekter med dere fremover – både før, etter og underveis. Det skal bli så GØY!

39 kommentarer

 1. Wiiiiii! 😀 Det blir sååå göy å se hele prossessen! Og, så stooort det er der, alt er stort liksom! Gledes til å se hvor nyyydens det blir! Stor klem til deg goding! <3

  1. kristinaandersen

   Klem tilbake til deg Beate 😀 Ser skikkelig frem til å dele hvordan det blir 😀 Klemsiii!

 2. Du er så flink Kristina!! Må bare skryte av den gode jobben du gjør med bloggen for tiden, for det er fortjent! Jeg elsker de varierte innleggene og fine bildene😘 Huset blir så stiiilig og jeg håper vi får se det ferdige resultatet etterhvert, det blir gøy! Ha en fin uke videre fine deg❤️

  1. kristinaandersen

   Ååå!! Denne kommentaren ble jeg SKIKKELIG glad av, tusen takk Synne <3 Gleder meg til å ta dere med på prosessen 😀 God klem!

 3. Dette innlegget likte jeg! Oversiktlige bilder, mye tekst og favoritt-temaet: Interiør <3 Fortsett denne type innlegg, da blir bloggen din en stor favoritt hos meg i høst!
  Klem <3

  1. kristinaandersen

   Så gøy du likte det, Hege 🙂 Blir MYE mer av dette fremover kan jeg love, klør i fingrene etter å få begynt 😀 Klem tilbake!

 4. SOM jeg gleder meg til å se resultatet etterhvert!

  1. kristinaandersen

   Jeg ogsååå!! Blir så gøy 😀

 5. Hei Kristina!
  Nå syns jeg du virkelig har tatt deg opp igjen på bloggfronten, kjempe bra!
  God klem

  1. kristinaandersen

   Blir så glad for sånne kommentarer, Mia!! Syns det er skikkelig gøy med bloggen om dagen, så ordentlig kjekt at det skinner igjennom til deg 😀 God klem rett tilbake <33

 6. Du burde lese deg opp på biopeis før du skaffer deg en. Så å si alle brannmenn i Norge vil ha forbud mot de og jeg har selv vært innlagt på sykehus i ca 8 mnd med 65% brannskader på kroppen etter en ulykke med en.

  1. kristinaandersen

   Så skummelt å lese Camilla :/ Håper det går fint med deg nå <3 Skal lese meg godt opp før vi eventuelt skaffer en sånn peis 🙂

 7. Om jeg hadde hatt en slik loft stue 🤩 Så ville jeg(advarsel, jeg er kanskje ikke blitt helt voksen enda…):

  Jeg ser for meg skrivepult i massiv mørk tre. Litt sånn gammeldags. Den skulle stått rett under vinduet. Kontorområde. Jeg villet funnet THE amzing kinolærret/prosjektør, noe en kan trekke ned rett forran kontoret.
  Så ville jeg funnet en en skikkelig kino sofa, eller 3-4 virkelig luksus godstoler. Selvfølgelig skal bordet som skal være her, også være av massiv mørk tre.
  Alle møbler her oppe skulle stått i stil med stuebordet og skrivebordet.
  Og til prosjektøren skulle jeg funnet en meget god løsning slik at det ikke ødela helhets inntrykket.

  Når prosjektøren ikke brukes ville loftet sett ut som et sted hvor man trakk seg tilbake.Gammel herskapelig stil.

  Når prosjektøren trekkes ned, forsvinner kontoret og frem kommer aller tiders kinokveld i en drøm av en sofa.

  Men igjen som jeg skrev tidligere, tror ikke jeg er helt voksen enda;)

  Jeg bare MÅ ha godt dagslys og utsikt til skrivepulten/arbeidsplassen(det gjør at jeg tenker bedre) samtidig som jeg MÅ ha en god skjærm/lærret hvor dagslys ikke ødelegger filmopplevelsen.

  Det sagt, jeg likte leiligheten din 🙂 du har god smak 🙂

  1. kristinaandersen

   HAHA!! Her snakker vi innlevelse 😂 Liker ideen om hjemmekino, vi har vært innom den selv 😉

 8. Kjempegøy å få se hvordan interiørprosessen blir 😀 Gleder meg! Masse lykke til Kristina! <3 Super blogging om dagen!

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Stine <3

 9. Tenkte akkurt det samme selv. Veldig bra!

  1. kristinaandersen

   Takk <3

 10. Du leverer veldig bra om dagen. Variert og fine bilder. <3

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk! SÅ koselig å høre <3

 11. Dette tror jeg blir veldig bra! Gleder meg masse til å se mer interiør fremover!! 😀

  1. kristinaandersen

   Gleder meg jeg å <3

 12. Er det FargeDagny dere skal ha besøk av?

  1. kristinaandersen

   Nei :))

 13. Gleder meg til å følge prosessen 🤩 jeg ønsker meg et innlegg om hvordan jeg kan få en brøkdel av din treningsglede jeg! Jobbhverdagen traff meg som en kule, vil bare halvsove i sofaen med Love island etter jobb, ehe! Men da jeg så løpesnappen din nå så kjente jeg et snev av noe som kan minne om lyst til å bli motivert. Godt å ha deg tilbake på fulltid, forresten! Håper du har hatt en skikkelig deilig ferie!

  1. kristinaandersen

   Love Island UK? Vi prøver å bli hekta på den, haha! Alle sier jo det er så sjukt bra 😀 Deilig å være tilbake som normalt her inne, godt å få tilbake rutiner :)) Ha en fiin kveld, Ingvild <33

   1. Haha, ja! Hoppet over første uken da, men nå er jeg helt hektet 😳 (samboeren min også, men det er visst hysjhysj) takk, du også søte!

   2. kristinaandersen

    HAHA!! Håper vi kommer inn i det sånn skikkelig snart 😀

 14. Kjempegøy med interiør innlegg! Blir spennende å se videre hvordan det blir ☺️ Synes forøvrig dere burde beholde teppet på gulvet, er så hjemmekoselig 😊

  1. kristinaandersen

   Litt enig, det er skikkelig koselig <3

 15. Det skal bli gøy å følge med framover, høres ut som dere har spennende planer for huset! Et lite tips til denne typen innlegg: mood boards som viser litt av farger og interiør, da blir det så mye lettere å se for seg hva dere tenker 🙂

  1. kristinaandersen

   Notert! Moodboard er gøy 😀

 16. åh,det kommer til å bli sykt fint om dere fjerner teppet og heller legger gulv! Rommet kommer til å føles mye større med en gang! Snakker av erfaring 😀

 17. Så utrolig inspirerende! <3 Lykke til

  1. kristinaandersen

   Takk Linda 😀 <3

 18. Gleder meg til å se det ferdig! Hva heter sofaen din. Den ser helt nydelig ut å sitte i 🙂

  1. kristinaandersen

   Hay Soft et eller annet 🙂

 19. Det er en fryd å titte innom her for tiden 👌😍

  Gleder meg til å følge med på oppussingen 😀

  1. kristinaandersen

   Snilling!! Tuusen takk <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *