PROSJEKT TV-STUE

DA er vi endelig skikkelig igang her hjemme med å ferdigstille planer, tømme huset for møbler og starte opp med alt vi har tenkt. Den femte september får vi besøk av en fargeekspert som kommer helt fra Oslo for å hjelpe oss med maling her hjemme og gi råd til hvilke kombinasjoner som passer sammen. Som jeg gleder meg! Interiør er noe jeg føler jeg har god kontroll på selv, men fargekombinasjoner innen maling i et stort hus? Jeg har virkelig ikke peiling, uansett hvor mye jeg har prøvd å vri hjernen. Så, da er det bedre å få litt hjelp slik at det blir skikkelig fint og man er fornøyd i mange år fremover.
Vi har to stuer i første etasje som er rett ved siden av hverandre, kun skilt av med en stor peis. Bare der sliter jeg skikkelig med å tenke på hva som passer sammen av to forskjellige farger og som glir fint inn i hverandre. Så, det skal bli skikkelig kjekt å få ekspertråd fra noen som kun driver med dette! Hele huset skal males innvendig nå i september og det blir så spennende. Eneste vi vet er at ingenting skal være hvitt her hjemme, for det er vi lei av begge to.

ANDRE ETASJE

I helgen tømte vi hele tv-stua i andre etasje for ting, eneste som står her nå er noe dere garantert kjenner igjen. Sofaen fra leiligheten min! Den skal stå akkurat der i tv-kroken, som bare kommer til å bli så koseliiiig. Må forøvrig le litt av hvordan sofaen ser ut som en liten mygg her, i forhold til når den faktisk tok halve stua i mitt tidligere hjem, hehe. Men den passet liksom så fint inn, og det vil fylles bedre opp når vi får på plass sofabord og de andre møblene også. Nå er det liksom så tomt her og klart for noen strøk maling. Noe som forøvrig gjør meg glad, for fem dager siden hadde vi ikke mindre enn fire (!) sofaer, en dobbelseng, en peis og en haug av andre møbler stående der oppe. Om det gjorde vondt i ryddesejal mi, eller? JA! 😂


TØMT OG KLART FOR MALING

I andre etasje har vi tenkt å lage det skikkelig hjemmekoselig, slik at det blir en plass man faktisk bruker og kan kose seg ordentlig på. Planen er å male alt, muligens fjerne teppet og heller legge gulv. Her er vi enda litt usikre. I tillegg skal vi ha en hel vegg med fine bilder vi har tatt selv i sort hvitt, både i små og stor størrelse. Det kommer til å bli så fiiiint! Jeg har også superlyst å kanskje sette inn en frittstående biopeis, så om noen av dere har tips til hvor man kan få tak i sånt må dere gjeerne si i fra. Gleder meg ihjel til å dele masse interiørprosjekter med dere fremover – både før, etter og underveis. Det skal bli så GØY!

31 kommentarer på “PROSJEKT TV-STUE

 1. Beate skriver:

  Wiiiiii! 😀 Det blir sååå göy å se hele prossessen! Og, så stooort det er der, alt er stort liksom! Gledes til å se hvor nyyydens det blir! Stor klem til deg goding! <3

 2. Hege skriver:

  Dette innlegget likte jeg! Oversiktlige bilder, mye tekst og favoritt-temaet: Interiør <3 Fortsett denne type innlegg, da blir bloggen din en stor favoritt hos meg i høst!
  Klem <3

  • kristinaandersen skriver:

   Så gøy du likte det, Hege 🙂 Blir MYE mer av dette fremover kan jeg love, klør i fingrene etter å få begynt 😀 Klem tilbake!

 3. kristinaandersen skriver:

  Ååå!! Denne kommentaren ble jeg SKIKKELIG glad av, tusen takk Synne <3 Gleder meg til å ta dere med på prosessen 😀 God klem!

  • kristinaandersen skriver:

   Blir så glad for sånne kommentarer, Mia!! Syns det er skikkelig gøy med bloggen om dagen, så ordentlig kjekt at det skinner igjennom til deg 😀 God klem rett tilbake <33

 4. Camilla skriver:

  Du burde lese deg opp på biopeis før du skaffer deg en. Så å si alle brannmenn i Norge vil ha forbud mot de og jeg har selv vært innlagt på sykehus i ca 8 mnd med 65% brannskader på kroppen etter en ulykke med en.

  • kristinaandersen skriver:

   Så skummelt å lese Camilla :/ Håper det går fint med deg nå <3 Skal lese meg godt opp før vi eventuelt skaffer en sånn peis 🙂

 5. Stine skriver:

  Kjempegøy å få se hvordan interiørprosessen blir 😀 Gleder meg! Masse lykke til Kristina! <3 Super blogging om dagen!

 6. kristinaandersen skriver:

  Love Island UK? Vi prøver å bli hekta på den, haha! Alle sier jo det er så sjukt bra 😀 Deilig å være tilbake som normalt her inne, godt å få tilbake rutiner :)) Ha en fiin kveld, Ingvild <33

 7. May Lene skriver:

  Det skal bli gøy å følge med framover, høres ut som dere har spennende planer for huset! Et lite tips til denne typen innlegg: mood boards som viser litt av farger og interiør, da blir det så mye lettere å se for seg hva dere tenker 🙂

 8. Jeanette skriver:

  åh,det kommer til å bli sykt fint om dere fjerner teppet og heller legger gulv! Rommet kommer til å føles mye større med en gang! Snakker av erfaring 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *