FLUFFY BLÅBÆRMUFFINS

Glem alt du trodde du visste om muffins, for denne røren er den beste jeg noen gang har laget innen muffins-kategorien. Himmel så fluffy og digg den ble! Her har jeg nemlig byttet ut melk med fløte, og det ble en skikkelig suksess om jeg skal si det selv. For en forskjell! Denne oppskriften må du prøve, med masse blåbær i røren ble disse helt magiske.

TIL TOLV STORE MUFFINS TRENGER DU:

5 dl hvetemel – 300 g sukker – 3 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker – 200 g smør – 4 egg -3 dl fløte – 2 dl blåbær

FREMGANGSMÅTE:

Forvarm ovnen til 180 grader. Start med å røre sukker og smør sammen, før du tilsetter ett og ett egg om gangen mens kjøkkenmaskinen jobber. Så tilsetter du litt etter litt mel, bakepulver og vaniljesukker – før du til slutt sper på med fløte og lar røren blande seg godt. Vend så forsiktig inn blåbær, før du fordeler røren i muffinsformer eller smurt muffinsbrett.


HÅPER DET SMAKER

Stek i cirka 25 minutter på midterste rille i ovnen. Følg gjerne litt med, for steketiden kan variere og gjerne være litt lengre – det kommer helt ann på størrelsen på mufffinsene dine. Avkjøl muffinsene på rist når de er ferdige, og nyt!

22 kommentarer på “FLUFFY BLÅBÆRMUFFINS

  • kristinaandersen skriver:

   Åh det husker jeg dessverre ikke, formene er noen år gamle :/ Men vil tro de kan kjøpes de fleste steder de selger stekebrett og slike ting til kjøkkenet 🙂

 1. Bell skriver:

  Mmmm de så skikkelig fluffy ut! Takk for oppskrift:) har faktisk tatt litt fløte i pannekakerøre noen ganger (i mangel av melk), og de har alltid blitt skikkelig gode!… Noe annet: smaker makrell i tomat på tube så og si likt som i boks?… Jeg tørr liksom ikke å prøve!! Men det må jo være myyye enklere å kjøpe på tube enn de dumme boksene med de dumme lokkene som spruter overalt :-p

  • kristinaandersen skriver:

   Ååå herre, det må jeg teste ut selv 😀 Og! Jeg liker tube bedre, fordi der er fisken heeelt most og det er ikke biter av skinn som jeg hater.. Haha! I tillegg varer den lengre 🙂 Mye bedre, try it <3

 2. Ia skriver:

  Hei Kristina! Disse så sykt gode ut, må testes til helgen! Tror du at du kunne ha skrevet et innlegg om trening med vektvest? 🙂

 3. kristinaandersen skriver:

  Ååå så herlig Nina!! Kos deg med baking, og gratulerer så mye til papsen 😀 Håper muffinsene vil falle i smak hos bursdagsbarnet <3

 4. Iris Lian skriver:

  Hei!
  Er på leting etter en ordentlig kjøkkenmaskin. Hvilket merke er din, og er du fornøyd med den? 🙂 Blåbærmuffinsene så utrolig gode ut! De må testes i helgen.
  Ha en fin dag <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *