UKENS KJØLESKAP OG MIDDAGSMENY

Mandagsmorgen og kjøleskapet er allerede fylt opp for denne uken. Dette gjorde jeg nemlig på lørdag, slik at dere skulle få dette innlegget nå på morgenkvisten. Denne uken blir det masse godt til middag, jeg har nemlig begynt å planlegge alle ukedagene og syns det fungerer helt supert. Da slipper jeg en haug av turer til butikken, og planlegger ordentlig med handleliste og hele pakka. Hva slags menneske har jeg egentlig blitt…? 😂 Blir stadig sjokkert over nye egenskaper jeg oppdager med meg selv etter at jeg fikk kjæreste, haha! Anyways.. Her kommer ukens middagsmeny!

Mandag:

Hjemmelaget fiskegrateng.

Tirsdag:

Tikka masala med nanbrød.

Onsdag:

Ovnsbakt laks med grønnsaker og poteter.

Torsdag:

Lasagne med hvitløksbaguetter og gresk salat.
•  •  •  •  • •  •  •  •  •

Helgen handler jeg alltid inn til når fredagen faktisk kommer, det er liksom to helt forskjellige ting og jeg syns det er så koselig å starte helgen med en tur på butikken. Nå er jeg superklar for en ny uke, og tenkte å starte den på hjemmegymmet. Lets go! Vi sees igjen senere 😽

18 kommentarer på “UKENS KJØLESKAP OG MIDDAGSMENY

 1. Stine skriver:

  Flere ting som har utgått på dato her. Ville i hvert fall vært litt forsiktig med den kyllingfilet som gikk ut på dato 27.07.19…
  Så at du kjøpte dette nå på lørdag stemmer vel ikke helt tenker jeg…

  • kristinaandersen skriver:

   Grønnsakene spiste vi opp i helgen og kyllingfileeten har vært fryst ned – tok den opp for bildene 🙂 Så jo, det stemmer Stine. Ha en suuper mandag 😀

 2. Beate skriver:

  Haha, jeg studerte ikke datoene jeg da! 😉 Ville bare si at: JA, så deilig det er å handle for hele uken og ha middagene planlagt! Da slipper man å tenke mer på det! Värste som er å stå på butikken rett för middag å spekulere! Usj! 😉 Blir også mye mer fornuftig handlig av det! Wiii! 😀 Ha en flott uke gode, fine deg! <3 God klem! <3

 3. Løve skriver:

  Hvordan tenker du når du lager ukesmeny? Bruker du de samme råvarene i flere retter feks? Hadde vært interessant å lest om!

  • kristinaandersen skriver:

   Nei, så langt har jeg ikke lært meg å tenke enda.. Men det BURDE jeg gjøre, så takk for tips 😀 Kanskje jeg får prøve meg på det til neste uke, del gjerne råd om du har 🙂

 4. Ida skriver:

  Jeg må bare si at jeg elsker innleggene dine som omhandler mat og ukeshandling! <3 Er det noen mulighet for at du kan dele prisene på hver enkelt ukeshandel – hadde vært veldig kjekt å vite! Ha en super mandag videre!

  • kristinaandersen skriver:

   Så koselig å lese Ida, blir så glad for sånne oppløftende kommentarer 😀 Som regel handler jeg en haug av annet også til huset, som skyllemiddel, vasketing..osv.. Så det tviler jeg på :/ Beklager <3 Håper mandagen din er helt super 😀 God klem!

 5. B skriver:

  Kan du vise hjemmegymmet/lage et innlegg om en økt du kjører der feks, det hadde vært så gøy inn i mellom 😀

 6. Maren skriver:

  Det er så smart med ukeshandling! Her ble det biff stroganoff i dag laget av ting vi hadde i kjøleskapet fra før, synes det ble rimelig luksus til å være mandag☺️ Ha en fin dag!

 7. mia skriver:

  Hadde vært kjempe gøy og interessant å se hva du handler inn på fredag også! Slik at vi ikke bare får se den hverdagslige maten med sunn mat i hverdagene, men at du også viser balansen til helgekosen <3 Klem

 8. Mari skriver:

  Her var det mye god mat:) Er godt å se at vi handler inn mye av d samme:D jeg elsker kyllingsuppe med karri, hakket tomat å gulrot:)<3 men denne uka har vi faktisk matkasse. kjæresten min er så kresen, så er greit å faktisk få en matkasse med alt han liker:D hehe

Comments are closed.