MINE FAVORITTER TIL HÅRET

Annonse: Good For Me.


I dag tenkte jeg å dele mine favoritter til håret med dere, da det ble etterspurt forrige uke Så gøy når dere kommer med forslag til hva dere vil se her! Jeg er for tiden maks opptatt av å pleie dette håret mitt, for etter flere omganger hos firsøren for å lysne det – så smalt det litt til slutt. Håret har brått blitt ganske så slitt, men med hjelp av gode hårprodukter og livets hårvitamin, satser jeg på at det blir fint igjen så fort som mulig. Jeg har klippet masse av lengdene (men likevel er det fortsatt langt!) og kurer det to ganger i uka.

Favoritter til håret akkurat nå.

✨ Olaplex shampoo, balsam og hårkur.

✨ Tørrshampoo med farge og varmebeskyttende.

Hårvitaminer hver eneste morgen.

✨ Myke hårstrikk som ikke sliter.

✨ Detangling brush i dusjen.

Detangling brushen til Good For Me er jeg totaaaalt avhengig, spesielt i dusjen. Jeg har faktisk to, en som ligger i dusjen fast og en jeg bruker til vanlig i tørt hår. Men, i vått hår er nemlig denne ekstra magisk! Den er så god å børste gjennom håret med når man har balsam i, den fordeler balsamen skikkelig bra gjennom hvert eneste hårstrå og sliter ikke. Et aldri så lite tips du burde prøve ut! Ellers er Olaplex sin serie helt magisk for slitt hår som trenger masse pleie, jeg bruker kun dette merket nå og kommer til å fortsette med disse to + kuren helt til håret er like fint som det pleier igjen.
Så, til disse magiske vitaminene jeg er så frelst av. Lets talk! Jeg har gått på forskjellige hårvitaminer gjennom årene, men det var ikke før effekten av Hair Luxious jeg faktisk klarte å droppe extensions. Så all ære til disse hårvitaminene, uten disse hadde jeg 100% sikkert fortsatt hatt klistret på ekstra hår på hodet. Jeg kan nesten ikke tro at dette faktisk bare er mitt hår, og når folk spør meg om disse hårvitaminene funker blir jeg nesten lettere irritert… Haha! For ja, de funker. Bedre enn noen andre hårvitaminer jeg har testet i hele min bloggkarriere. Er det et produkt jeg med hånden på hjertet mener alle jenter som ønsker seg et langt, naturlig og fint hår burde gå på – så er det uten tvil Good For Me sine Hair Luxious hårvitaminer.

40% rabatt på første levering

En boks med Hair Luxious inneholder 60 tabletter, noe som tilsvarer én måneds bruk. Du skal ta to tabeletter hver dag, selv tar jeg de om morgenen sammen med de andre vitaminene mine og frokost. Tabelettene er fullstappet med akkurat de ingrediensene håret ditt trenger for vokse, blant annet 8 typer B-vitamin, kobber, sink, jern og magnesium. Masse viktige goodies for håret ditt! Nå får nye kunder hos Good For Me 40% rabatt på første levering av Hair Luxious, som er markedets kraftigste hårvitamin og noe jeg selv har sverget til i godt over tre år. En av de tingene jeg aaaldri kommer til å gi meg med, hehe. Det er forresten ingen bindingstid i tilbudet, og du kan bestille her.♥

16 kommentarer på “MINE FAVORITTER TIL HÅRET

 1. Lene skriver:

  Hei! Kommer det oppskrift på muffinsene du la ut på insta i dag? De så helt sykt digge ut (til og med før de var stekt haha)…

 2. Minime skriver:

  Hei:-) gleder meg til å prøve de hårtablettene<3
  Du sier håret ditt er blitt veldig slitt, og det er så kjipt:-/
  Ser på bildene at du er blitt mørk igjen. Er det pga håret ble så slitt at du måtte farge det mørkt igjen?

  • kristinaandersen skriver:

   Retter håret hver gang jeg har vasket det og noen ganger oftere. Bruker olje + varmebeskyttende 🙂 Klem!

 3. Emilie skriver:

  Heeei! Hvilken tørrsjampo bruker du? Jeg har nesten like mørkt hår som deg og syns nesten alle gir veldig gråskjær, til tross for at de skal være for mørkt hår! Leser bloggen din daglig, koser meg alltid her inne 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   Jeg bytter rundt på alle slags merker her egentlig :)) Nå bruker jeg en fra et merke som heter REF 🙂 Skikkelig koselig å høre, tusen takk Emilie <3

 4. Britt skriver:

  Du har det beste håret og deler mange spennende tips – det er jeg glad for. Dessverre har håret mitt blitt ganske tynt med årene, så med tanke på om vitaminer til håret kan være en løsning. Flere medier sier at vitamin D og vitamin B12-mangel kan føre til tap av hår, f.eks nrk.no/livsstil/dette-er-grunnene-til-at-du-mister-haret-1.13900365 samt castorolie.dk/vitaminer-til-haaret. Jeg vet at du gjør noe riktig med håret ditt, så hva vil være de to beste tipsene dine for å få et vakrere hår? Kh Britt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *