UKENS FILMTIPS

Søndaaag Perfekt dag å dra dyna ut i sofaen og bare kooose seg inne når kvelden kommer. Her har vi vært på søndagstur og kost oss skikkelig ute i noen timer, vi dro ut tidlig på morgenen og det var så digg. Da er det ekstra deilig å komme inn igjen i varmen også. Så i dag blir det bare avslapping, god middag og film her i heimen. Beste jeg vet!

SØNDAGSFILMEN 🍿

Hunter Killer er den beste actionfilmen jeg har sett på lang tid, så skal du se film i kveld – burde du snurre denne. Filmen handler i korte trekk om en amerikansk ubåt som forsvinner i Nordishavet etter å ha testet ny teknologi mot en russisk ubåt. USA bestemmer seg for å sende ubåtkapteinen Joe Glass ned for å lete under isen etter den amerikanske ubåten som er i trøbbel, ,samt et solid spesialteam for å lete på overflaten. Brått oppdager de en skummel konspirasjon som er laget for å lede USA og Russland ut i full krig mot hverandre. Teamet har nå en oppgave, og det er å redde den kidnappede russiske presidenten for å avverge tredje verdenskrig.
Helt sjukt spennende!! Filmen leide vi i iTunes, men jeg er ganske sikker på at den finnes flere steder også. Nyt søndagen, dere! ✨

5 kommentarer på “UKENS FILMTIPS

    • kristinaandersen skriver:

      Takk for tips JS! Vi holdt nesten på å se den i går, men så vant en psykoligisk thriller.. Haha! Får spare den til helgen <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *