UKENS FILMTIPS

Søndaaag Perfekt dag å dra dyna ut i sofaen og bare kooose seg inne når kvelden kommer. Her har vi vært på søndagstur og kost oss skikkelig ute i noen timer, vi dro ut tidlig på morgenen og det var så digg. Da er det ekstra deilig å komme inn igjen i varmen også. Så i dag blir det bare avslapping, god middag og film her i heimen. Beste jeg vet!

SØNDAGSFILMEN 🍿

Hunter Killer er den beste actionfilmen jeg har sett på lang tid, så skal du se film i kveld – burde du snurre denne. Filmen handler i korte trekk om en amerikansk ubåt som forsvinner i Nordishavet etter å ha testet ny teknologi mot en russisk ubåt. USA bestemmer seg for å sende ubåtkapteinen Joe Glass ned for å lete under isen etter den amerikanske ubåten som er i trøbbel, ,samt et solid spesialteam for å lete på overflaten. Brått oppdager de en skummel konspirasjon som er laget for å lede USA og Russland ut i full krig mot hverandre. Teamet har nå en oppgave, og det er å redde den kidnappede russiske presidenten for å avverge tredje verdenskrig.

Helt sjukt spennende!! Filmen leide vi i iTunes, men jeg er ganske sikker på at den finnes flere steder også. Nyt søndagen, dere! ✨

8 kommentarer

 1. Så Forever my girl på Viaplay i går. Kjempesøt film. Anbefales!

  1. kristinaandersen

   Takk for tips JS! Vi holdt nesten på å se den i går, men så vant en psykoligisk thriller.. Haha! Får spare den til helgen <3

 2. Hvilken kanal går filmen på i kveld 🤔🤔💕

  1. kristinaandersen

   Den må leies i itunes <3

 3. Hvor er den fine jakken fra som du hadde på deg på søndagstur?😍

  1. kristinaandersen

   Bergans 🙂

 4. Vil bare si at jeg har fulgt deg i over ti år nå 🙈 fikk det opp på Facebook at det var ti år siden vi ble «venner» på Facebook. Helt sprøtt å tenke på 😂😂👌🏻 Jeg følger avogtil med i det stille og avogtil legger jeg igjen en kommentar. På de ti årene, har jeg født to barn og giftet meg. Du ser strålendes ut om dagen ♥️ gleder meg til du begynner med julepynt og julefilmer her på bloggen 🙈🙈🙈🙈🙈🙈♥️

  1. kristinaandersen

   Nei så gøy!! Koselig du har hengt med her så lenge Pia 😀 Håper mandagen din blir kjempefin <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *