UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Hvilke blogger leser du selv?

Åh, det er ikke mye tid til å lese så veldig mye blogg, men jeg har alltid noen faste jeg stikker innom. Typ de jentene som alltid har blogget og som er så flinke. Ida Wulff og Caroline Berg Eriksen er de to jeg følger mest med på. Ellers syns jeg Nettenestea er superbra, både på blogg og podcast – sistnevnte må dere bare høre. Jeg føler også med på to svenske bloggjenter som bare er helt fantastisk flinke, Kenza og Janni Deler.

Er det noe annet du ønsker å jobbe som?

Ikke per dags dato, nei. Men en gang i fremtiden? Det er godt mulig, man vet aldri hva fremtiden bringer. Eneste jeg vet er at jeg elsker å drive for meg selv og håper å ha muligheten til å gjøre det for resten av livet. Viktigste for meg er egentlig bare at jeg trives i jobbhverdagen min, samme hva jeg gjør – bare jeg har det fint og ikke gruer meg til å dra på jobb. Det er så viktig. Men nå stortrives jeg med det jeg holder på med og håper å ha muligheten i mange år til.

Hva varmes huset deres opp med?

Vannbåren varme.

Hvordan lære å trives og slappe av i eget selskap?

Jeg tror helt ærlig det finnes mennesker som automatisk koser seg i eget selskap og finner skikkelig roen, og så finnes det de menneskene som bare ikke har det i seg og må lære seg det. Gir det mening? Jeg har alltid vært førstnevnte, egentlig. Men jeg tror uansett at alenetid er så viktig for alle, og at første steg for å like det er å kvitte seg med rastløshet og følelsen av at man alltid må være med noen. For det må man ikke, det er ikke sånn at man går glipp av noe med å slappe av og finne roen hjemme en kveld eller tre. Gjør seg selv hekta på en god serie og start med å ha alenetid på den måten. Vasking av eget hjem, en tur på trening eller en tur i frisk luft kan også være en fin måte å kose seg i eget selskap.

Hvor ofte trener du?

Tidligere trente jeg fem dager i uka, men nå har jeg vært ute av treningsrutiner i så mange måneder at jeg snart mister tellinga. Svaret her blir vel egentlig minimalt, men jeg håper det endrer seg snart da trening betyr så mye for meg. Tre til fem økter i uka er egentlig målet, og noe jeg skal være fornøyd med.

Hvor er jeansen med hull i knærne fra?

BikBok, litt usikker på om de selger den modellen enda.

Hva fokuserer du på for å komme ut av dårlig humør?

Hvor heldig jeg er i livet og hvor fint alt egentlig er. Dårlige dager har vi alle, og det er ikke alltid like lett å komme seg ut av de. Noen ganger kan en positiv tankegang hjelpe, mens andre dager er bare alt litt dritt. Og det må være lov. For min del hjelper det å tenke på at jeg har en frisk familie, en fantastisk kjæreste, gode venner og en jobb jeg elsker – noe som igjen betyr at jeg egentlig ikke har noe å klage på. Tanken på at det som virkelig betyr noe i livet er på plass, er en fin ting å minne seg selv på når man har en tung dag.

Kan du snart vise treningsrommet deres?

Yes, det kan jeg! Vi skal bare få på plass et speil først, så kommer det et skikkelig bildedryss. Jeg digger det rommet, og gleder meg maks til å vise.

Har du fremdeles Milo?

Det har jeg selvfølgelig.

Hvordan har overgangen fra å være singel til såpass etablert vært?

Overraskende nok så har det ikke vært en eneste utfordring der, hehe. Jeg hadde ikke trodd at jeg hadde det i meg å slå meg såpass til ro, men nå er det bare det beste livet jeg vet om. Det føles litt som at den siste brikken i livet har falt på plass, en brikke jeg egentlig aldri tenkte at jeg manglet – men nå er veldig glad for å ha fått. Når man treffer en person som alt bare klaffer med, en som bare er snill, god og verdens beste menneske – så blir alt bare veldig fint og enkelt. Jeg tenkte faktisk å få til et innlegg om dette snart, det kan bli gøy!

14 kommentarer

 1. Sååå enig med deg ang. det å ha en jobb man elsker og det å väre glad for det man har! Det er ekte suksess altså! God helg! Klem til deg fine, gode! <3

  1. kristinaandersen

   Ikke sant vel!! <3 Goood helg Beate, kos deg masse 😀

 2. Hvor er den nydelige blå kjolen med hvite prikker på kjøpt? Fra snapchat 😍

  1. kristinaandersen

   Hei Suzi! Den er fra Zara :))

 3. Yeyyyy, tror et innlegg om hvordan det er å være sammen med et godt menneske, kommer godt med for oss andre som enten holder ut med slemme gutter eller oss som har gitt opp helt håpet om at det kommer til å komme noen som får en til å føle seg som verdens midtpunkt.

 4. Veldig gjerne et innlegg om hvordan overgangen fra singel til kjæreste har vært <3 Håper du får en flott helg! 🙂

  1. kristinaandersen

   Det skal bliii 😀 Ha en fin mandag kjære deg <3

 5. Jeg skal hvertfall gjøre mitt beste, bidra med positive kommentarer slik at du ikke gruer deg til «å gå på jobb» ❤️ Herlige og varierte innlegg den siste tiden!

  1. kristinaandersen

   Snille deg!! Takk <33

 6. Hvordan får det med «tannprosjektet» ditt? Synes å huske at du måtte rotfylle en tann 🙁 Grunnen til at jeg lurer er fordi jeg selv har veldig tannlegeskrekk, og nå gjør en tann jeg for litt siden mannet meg opp til å rotfylle vondt igjen! Gruer meg så til å oppsøke stolen igjen 🙁

  1. kristinaandersen

   Åh, sender deg gode tanker Erika!! Tannlegen er det verste 🙁 Jeg må fortsatt rotfylle, men holder ut med tanna så lenge jeg bare klarer.. Orker ikke tanken, haha!

 7. Du stråler!
  Hvor er det fine skjørtet på bildet fra?

  1. kristinaandersen

   Zara :))

 8. Hvor er den grønne turjakka di fra? Den er kjempefin😍😍

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *