TROUGH MY PHONE

Her kommer et bildedryss med mobilbilder fra den siste tiden. Syns dette er en så koselig og uhøytidelig vri på de vanlige innleggene. Det er liksom ikke alltid jeg orker å dra med meg det blytunge speilreflekskameraet, men iphonen? Den er jo alltid med!

Båttur i full storm. Denne lørdagen var det seriøst to båter ute på sjøen, den ene var oss og den andre var broren til Preben….  😂

Pizza på grillen og skagenrøre på hytta til foreldrene til kjæresten min. Begge deler er så yum! Tenkte prøve meg selv og dele oppskrift med dere.

Koselig bursdagssuprise for Celina, hun ble så glad.

Grillings og hygge hos mine foreldre.

Søndag og besøk av et vennepar hjemme, alltid koselig.

En av sofafavorittene våre, denne er så fantastisk fin. Jeg vil aller helst ha beige sofa, men innser at det ikke er det smarteste valget å ta. Så vi får se hvilken farge vi lander på, grått er jo alltid det safeste føler jeg.

Det har blitt maaange båtturer på oss den siste tiden, hehe. Og fisketurer, det er det koseligste jeg vet! Denne kvelden fisket vi i solnedgang og det var helt magisk fint.

Happy kiddo!

14 kommentarer på “TROUGH MY PHONE

  1. Jeanette skriver:

    åh,så mye fine bilder! Jeg er på boligjakt og jeg vil også ha grå sofa! Synes det er så fint. Eventuelt kjøpe en som har hvitt trekk i tillegg så jeg kan bytte litt.

    • kristinaandersen skriver:

      Kjempegreit å ha muligheten til å bytte, det hadde jeg tidligere og gjort det to ganger i året 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *