JEG SMELTET HELT

PUPPY LOVE

•  •  •  •  • •  •  •  •  •

Se for deg at det ringer på døren, og utenfor står verdens skjønneste lille valp? Det er neeesten sannheten, men ikke helt. For så fort jeg fikk beskjed om at vi skulle få besøk av den lille karen dere ser på bildene, så stod jeg utålmodig ute i gården og trippet i 20 minutter før den endelig kom…. Haha, jeg dør! Har du sett noe så nydelig? Valper er jo bare noe av det beste som finnes her i verden, jeg smelter helt. Og så måtte jeg selvfølgelig knipse litt bilder som jeg kunne dele med dere, for herreguuuud – dette må være noe av det skjønneste vesenet jeg har sett. ♥

12 kommentarer på “JEG SMELTET HELT

 1. Beate skriver:

  Åhhh! Smelt! <3 Valper er bare SÅ gode og nusselige! Og det lukter kjöttkake av munnen dems, (syns jeg i hvert fall) haha! 😉

 2. Dominika skriver:

  Dear Kristina,
  I’m from Slovakia but I live 6 years in Germany – in Düsseldorf. I’m reading a lot of years every blog from you :-). It’s amazing to become a few details from your positive life ;-).
  I want to ask you – can you make some pictures with your hair-care at home / your make/up routine? I use Clarins – I’m Stewardess for Thomas Cook & Condor Airline. (@jakubekovad on Instagram). I have now hair care from Kerastase Chronologist. I would like to have some informations about your hair care if you find time for writing some blog about it … a lot hugs from Düsseldorf :-).

  • kristinaandersen skriver:

   Thank you for your kind words, Dominika <3 Yes, I can 😀 Its coming next week I think. A lot of hugs right back at ya :*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *