EN SKIKKELIG DIGG MIDDAG

Denne middagen må alle love meg å prøve, for den er så god! En stor favoritt her i hus som vi har minst en dag i uka. Jeg liker å variere litt på om vi har ovnsbakt potet eller ris til kyllingen, denne gangen ble det førstnevnte – men begge deler er like godt. Middagen er enkel og lager seg selv på halvtimen.

TIL TO PERSONER TRENGER DU

to store kyllingfileter – grønn pesto – mozarella & cheddar – poteter
salat – rødløk – oliven – tomat – agurk – fetaost – bretagne saus

SLIK GJØR DU

Forvarm ovnen til 225 grader. Start med å dele kyllingfiletene i to, før du tar pesto i midten og strør over mozarella og cheddar. Så kan du begynne på potetene! Kutt de i to, legg de i en pose med litt trøffelolje og grillkrydder, rist godt og ha i ildfast form. Stekk kyllingen og potetene på midterste rille i ovnen i cirka 25 minutter. I mens kan du kutte opp salaten og lage sausen når det er cirka fem minutt igjen. Jeg bruker alltid bretagnesaus til denne retten, ikke hjemmelaget – men bare så innmari god likevel. Try it!

Håper det smaker. ♥

7 kommentarer på “EN SKIKKELIG DIGG MIDDAG

 1. Margrete skriver:

  Vil heller anbefale å legge potetene i ein bolle med olje og krydder å blande det der, i staden for i ein pose, då du dermed brukar mindre unødig plast! Funkar omtrent like godt

 2. Mio skriver:

  Spiser ikke kylling på grunn av forholdene i kyllingproduksjonen, kan kjøttet byttes ut med noe annet?

  • kristinaandersen skriver:

   Flere gode erstatninger for kjøtt i de fleste butikker nå. Vil anbefale deg å google, så får du masse gode tips 🙂

Comments are closed.