SYSTEM I KJØKKENSKAPET

På tide med et nytt innlegg om noe jeg vet dere elsker: rydding og organisering.♥ Og nå, med helt nytt hjem – har jeg enda mer jeg kan vise dere innen denne kategorien. Deeet gledes! Først ut i denne omgang blir tørrskapet på kjøkkenet, som er det mest geniale skapet ever. Her går alt av tørrvarer, noe som er helt ypperlig og så utrolig oversiktlig.

KJØKKEN ORGANISERING


•  •  •  •  • •  •  •  •  •

Her har jeg valgt å ha en hylle til alt av bakevarer, en hylle til snoperier og helgekos, en til matvarer som ris, diverse sauser, taco, lasagne og poteter, en til vitaminer, kosttilskudd og tabeletter, en til krydder, en til pasta, havregryn og knekkebrød, en til ting som nugatti og rundstykker oooog en litt rotete hylle med sugerør, kakepynt og bursdagsting. De ferdigposene med vafler er forøvrig ikke mitt innkjøp, det er kjæresten som tydeligvis ikke var glad i å lage vaffelrøre før han møtte meg… 🤓😂
Det gjør meg så glad å ha orden i kjøkkenskapene, slik at jeg lett finner frem når vi skal spise eller jeg skal lage middag. Men jeg skal ærlig innrømme at dette skapet fort kan flyte over, så en gang i måneden liker jeg å ta en skikkelig shine der slik at det blir ryddig og oversiktlig igjen. Det å ta en skikkelig opprydning i hjemmet vil jeg virkelig anbefale absolutt alle å gjøre, det er en såå deilig følelse når det først er gjort. Så, hva vil dere se innen rydding og organisering neste gang? Let me know, så fikser jeg! ♥

19 kommentarer på “SYSTEM I KJØKKENSKAPET

 1. AAA skriver:

  Elsker å organisere! Hadde vært spennende å se hvordan du/dere organiserer klesgaraderoben, om ikke den også er en del av oppussingen 🙂 Såå gøy at du er tilbake, trenger inputs av deg i hverdagen! Ønsker deg en fin tirsdag <3

  • kristinaandersen skriver:

   Vi har walk-in, så skal se om jeg ikke kan få knipset litt bilder der til dere 😀 Og du, tuuusen takk!! Så koselig å lese <33

 2. Stine skriver:

  Elsker organisering!! Blir seriøst sjeleglad av slike innlegg, og inspirert til å ta en skikkelig opprydding hjemme.
  Et innlegg med organisering av klær i klesskap ol, (feks både ditt og hans- for i mitt tilfelle ser iallefall kjæresten sitt absolutt verst ut, så skulle gjerne hatt noen tips der). Eller organisering av vaskeprodukter til hjemmet/vaskerommet generelt, badet, gang?
  JA til flere organiseringsinnlegg iallefall 😀

 3. Oda skriver:

  Jeg eeelsker organisering selv – noe som er litt ironisk, da jeg ofte kan være tidenes rotehue. Anbefaler virkelig å følge TheHomeEdit på instagram, bedre inspo skal du lete lenge etter! To stk. utrolig kule damer som livnærer seg på å organisere hjemme hos folk, tror de bl.a. har vært hos Khloe Kardashian… Lifeinjeneral er en annen bra konto!

  • kristinaandersen skriver:

   Måtte følge de med en eneste gang, herreguuuud så latterlig tilfredstillende å se på… Haha! Vil ha de hjem her. NÅ <3

 4. Marit skriver:

  Jeg elsker også å rydde og organisere! Jeg vil ha det ryddig og oversiktelig, og minst mulig ting og saker, kun det mest nødvendige.
  Vil gjerne se walk-in closet, ja.

 5. Anette skriver:

  Jeg døøør etter noe som dette! Vi har rett og slett for lite skap-plass på kjøkkenet – og med en samboer som ikke forstår organisering, er det rimelig umulig å holde ved like det jeg prøver på hahah

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *