UKENS MIDDAGSMENY

Jeg tenkte å starte den nye uka med å dele ukens middagsmeny med dere. Er du i tvil om hva du skal spise de kommende ukedagene? Kanskje du kan finne noe inspirasjon i mine oppskrifter! Håper innlegget faller i smak ♥

Mandag: Spicy vegetargryte.

En nyyydelig vegetaroppskrift på en kremete og fantastisk god gryte dere bare må prøve ut. Så gode smaker og ikke minst en middag som metter skikkelig godt.

Tirsdag: Pasta- og pestosalat.

Denne pestosalaten med focaccia er en favoritt hos meg, den metter skikkelig godt. Og har du mer igjen? Bruk til rester til morgendagens middag.

Onsdag: Spicy kyllingsuppe.

En av mine mest populære oppskrifter noensinne. Om du enda ikke har fått testet denne spicy kyllingsuppen ut – så må du virkelig gjøre det. Den er helt himmelsk!

Torsdag: Søtpotetsuppe.

Med varme baguetter som tilbehør blir dette en sikker vinner.

Enkle og gode middager! Helgen planlegger jeg derimot aldri før fredagen kommer, syns det er så hyggelig å dra på butikken og fylle opp kjøleskapet når helgen faktisk er der. Tenker det blir hjemmebakt pizza på grillen fredagskvelden, nachos på lørdag og bakt potet med godt tilbehør på søndag. Mmm!

17 kommentarer

 1. Ja!! Det er inspirerende med ukes menyer. Syntes det ofte er vanskelig å komme på middager, så dette er supert. Ønsker deg en fin uke :))

  1. kristinaandersen

   Så gøy det falt i smak Karoline! <3

 2. Så utrolig mange gode middager. 😀 Må definitivt prøve den pesto – og pasta salaten. 😀

  1. kristinaandersen

   Do it! Den er så goood 😀

 3. Jeg skal garantert lage vegetargryten til helgen! 😀 Er på en ganske heftig diett (blæh) men denne kommer til å smake godt til helgen 🙂 Takk for inspo <3

  1. kristinaandersen

   Hørtes herlig ut! Viltgryte er så godt <3

 4. Du har så mye gode oppskrifter og lekkert innredning i leiligheten din 👍👍❤️❤️🥂🥂

  1. kristinaandersen

   Gode deg, tuusen takk <33

 5. Så utrolig fin salatbolle/fat! Hvor er det fra? Elsker når man virkelig ser innholdet i salaten, liksom! Fikk litt sånn paella-feeling! 😚

  1. kristinaandersen

   Det er mamma sitt fat, så jeg er usikker <3

 6. Ja, til flere slike innlegg! 😊 Pleier å lage ukesmeny – det gjør hverdagen vår lettere! Fint med inspirasjon så man kan variere mest mulig 😊 Ha en fin dag! ❤️

  1. kristinaandersen

   Så gøy Heidi 😀 Skal dele mer middagsinspo fremover <3

 7. Christina A.

  Hei! Takk for mye god inspirasjon, men lurer sikkert på det dummeste noengang🙈 blander du pestoen inn i salaten, eller brukes den som en dressing ved siden?
  Og tusen takk for at du gir så mye inspirasjon og glede, det er alltid gøy å gå innom å lese😊😊

  1. kristinaandersen

   Blander den inn i pastaen 😀 Tuusen takk Christina <3

 8. Den pestosalaten så skikkelig god ud:D så synd min samboer ikke liker pesto.. det som er så godt:) Han er veldig kresen, så det går mye i det samme her… nå er han på ferie så jeg kan lage hva jeg vil:) kjempe digg:D:D elsker gulrot suppe med kokosmelk, chili å løk. så det skal jeg lage meg en dag. den kyllingsuppa så veldig god ut, jeg prøver nok den når han kommer tilbake:)

 9. Jeg bare lurer på hvor mye 200 gram gulerøtter er? Veier du opp ferdig raspet, eller før?

 10. I love the candle holders in the first picture! Where there are from?
  Greetings from Finland, I don’t understand everything you write, but I come to your blog because it inspires me! Love you style and decorations!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *