DEN UMULIGE SOFAJAKTEN

God morgen, dere! ♥ I dag er en sånn mandag jeg gjerne skulle startet med trening og alt som er, men gårsdagen ble akkurat litt for sen, så da klarer jeg bare ikke hente energien. Dagen min skal dessuten brukes på møter, jobb, en snartur til frisøren og besøk hos en interiørarkitekt, så da får treningen vente til i morgen. Prioriteringer, si. Jeg er altså ikke der enda at jeg står opp enda en time tidligere for å rekke trening, hehe.

Ellers skal vi også ut på sofajakt senere i dag. Og herreguuud så oppgitt jeg er av akkurat dette med sofa. For er dere klar over hvor vanskelig det er å finne en sofa som både er superfin og god å sitte i? Jeg er så lei av å jakte etter dette møbelet og aldri finne noe som oppfyller disse to kravene. Enten så er sofaen superfresh, men helt umulig å sitte i. Man kan liksom ikke sitte i sånne sofaer, sant. Fordi de er så dype og egentlig ikke har særlig med rygg – så man må helst ligge eller sitte helt på kanten. Eller så er den supercomfy, men ikke noe jeg ønsker å dra inn i stua mi. Jeg har jo personlig aldri vært i tvil på hva jeg ser etter innen denne kategorien og har selvfølgelig alltid valgt førstnevnte til leilighetene mine. Men nå som jeg plutselig har en samboer som gjerne vil kunne sitte som et oppegående menneske i sofaen vår og ikke bare ligge som et slakt, så må jeg omstille hodet mitt…. Det er lettere sagt enn gjort.🤓

Så, vi får håpe på bedre lykke i dag! Og at vi finner en sofa som både er fin og god. Jeg skal selvfølgelig gi dere en update på saken, hehe. Ønsker deg en njuuudelig start på den nye uka! Så sees vi igjen senere.♥

43 kommentarer

 1. Jeg har Modern Living modulsofa fra Skeidar, med cozy corner og løse puter. Synes den er superfin, og den er magisk både å sitte og ligge i 😁 og veldig grei pris da, tror jeg betalte rett over 20 000 for den.

  1. kristinaandersen

   Skal google den, jeg 😀 Takk for tips Kjersti!

 2. Jeg har erfart at bolia oppfyller mine krav om utseende og komfort, og hvis du sjekker ut bolia outlet så er ikke prisen så ille heller ☺️☺️
  Ønsker deg en super uke✨

  1. kristinaandersen

   Bolia har såå mye fint! Vi kikker litt der om dagen 🙂

 3. Sjekk ut Hedda sofaen fra skeidar 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk for tips!

 4. Hvorfor må du alltid unnskylde deg i innleggene dine for at du ikke får trent? Hvert innlegg du skriver så poengterer du enten at du har trent (sikkert for at du har et behov for å få det ut) eller så nevner du at du ikke har fått trent (også et behov for å få dette ut). Vi vet at ikke alt kan gå på skinner hver dag – og selv om Caroline Berg Eriksen får til å trene hver dag så trenger du ikke unnskylde deg for at du ikke har fått til å trene når du egentlig hadde planer om det. Det er ikke kriiiiise at treningen hoppes over èn dag, sant.

 5. Du er så fin😍

  1. kristinaandersen

   Snilling!! <3

 6. Ziggy fra bohus👌🏻 Kan bygges som en vil i mange fine stoff! Fin å se på å funker både til sitting å ligge som et slask🙊

  1. kristinaandersen

   Har sett på den, kjempefin sofa 😀

 7. Anbefaler å sjekke ut Bolia sin modell Scandinavia👌🏻 Vi har en i velur med fargen greybrown – er superhappy!

  1. kristinaandersen

   Den er superfin, Bolia har mye bra 🙂

 8. Jeg er så enig!! Leter etter den perfekte sofaen selv men finner den ikke. Kommer du over det så må du si ifra😅 lykke til!!😘

  1. kristinaandersen

   Will do Camilla 😀 Lykke til selv :*

 9. Har du solgt sofaen fra leiligheten?

  1. kristinaandersen

   Nei, vi har den i den ene stua her hjemme 🙂

 10. Elliot fra Slettvoll

  1. kristinaandersen

   Favoritten vår til nå, den er så fin 🙂

 11. Haha,skjønner deg så godt! Hvorfor lages det egentlig sofaer som er umulig å sitte i? :p

  1. kristinaandersen

   Slitsomt… 😂

 12. Bloggen din er fortsatt dårlig. Skulle du ikke oppdatere bloggen din 2 ganger daglig.

  1. Skikkelig konstruktiv tilbakemelding… Det er vel ikke antall innlegg som er det viktigste, men kvaliteten på dem? Det er ingen som tvinger deg til å lese denne bloggen. Kristina har sagt at det vil komme mer utover høsten 😊

 13. Har nettopp vert på samme sofajakten, og endte opp med en fra bohus som heter ziggy i grått stoff! Kjempe fin sofa som ikke er så dyr 😄

  1. kristinaandersen

   Den er superfin, har sett på den selv 😀

 14. Nå vet jeg ikke akkurat hva dere ser etter, men Home Factory har mange fine som er gode å sitte i, det samme med Slettvoll. Liker faktisk noen av sofaene til Signature Collection av Halvor Bakke som man finner på Bohus 🙂

  1. kristinaandersen

   Har sjekket ut alle du nevner 😀 Favoritten er Slettvoll, hehe.

 15. Vi hadde samme utfordring. William-sofaen på skeidar er super fin og kjempe comfy å sitte i.

  1. kristinaandersen

   Altså, takk for tips!! Vi DIGGET den på bildene begge to, så vi skal faktisk dra å se på den 😀

 16. Skandinavia fra Bolia er veldig behagelig og stilfull og fin. Du velger selv skum/dun i rygg/sete, eller en kombinasjon. Samt type stoff, farge og bein. Med andre ord tilpasset hva du selv ønsker:)

  1. kristinaandersen

   I know, Bolia er genialt sånn sett. Vi har kikket en del der 🙂

 17. Stua til Ida Wulff😍

 18. Orlando fra Home&cottage er super fin og comfy

  1. kristinaandersen

   For «hyttete» for oss 🙂

 19. Har Maddox fra Slettvoll, i vinkel med sjeselong i et nydelig grovt velourstoff(som ikke tiltrekker seg hår). Den ser kjedelig ut på Slettvoll sine sider; men kan settes sammen på mange måter og er helt nydelig syns jeg. Enste minuset er prisen ..
  men var verdt det syns vi 🙂 kommer til å ha den lenge.

  Syns og andre sofaer var kulere, men for oss er det og viktig at besteforeldre kan sitte i sofaen + at det er ikke alle besøk som er komfortable med å slenge seg ned :p

  1. kristinaandersen

   Slettvoll har så mye fint. Og enig, besøk MÅ kunne sitte i sofaen og faktisk kose seg 🙂

 20. Hvor er genseren fra? Den var helt nydelig på deg😍

  1. kristinaandersen

   BikBok 🙂

 21. Anbefaler Nevada fra Skeidar! Har den selv, holder seg fiin og «stram», og samboern som er et sofaslakt elsker den også! Litt hard, men overasskende god å ligge/sitte i! ❤️

  1. kristinaandersen

   Har sett på den 🙂 Kjempefin!

 22. Mange fine på Møblia 🙂

 23. Har du plass til en stor sofa vil jeg tipse deg om hedy hjørnesofa fra bohus. Den er grå velour i farge. Den er stor og får plass til mange. Den er også helt nydelig i mine øyne, og jeg anbefaler å se den ‘live’ og ikke bare på nettsiden. Den har alt jeg ser etter: Fin, super god å sitte da den er myk og setedybden er større en vanlig. Men det viktigste av alt er at det IKKE er en sofa som er så myk at man faller ned i den. Den koster 27 tusen, men er på tilbud til 20 tusen nå.(iallefall i Bergen) lykke til:)

 24. Nockeby fra IKEA. ELSKER sofaen min. Fin, enkel, trekket kan vaskes og den er så digg å sitte i. Ikke svær, men helt passe, spør du meg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *