JEG SLUTTER ALDRI MED DETTE

Annonse i samarbeid med Oslo Skin Lab.


På tide med en ny update på min store favoritt i hverdagen: Oslo Skin Lab sitt kollagenpulver ♥ Her er det ikke bare jeg som er fornøyd, men også hundrevis av dere – noe som er helt sjukt kult å tenke på! At et smakløst kollagenpulver kan gjøre såpass stor forskjell syns jeg faktisk er helt sprøtt, men en ting er sikkert – jeg kommer aldri til å slutte.

MINE FAVORITT RESULTATER


Myyye mykere hud på hele kroppen. Altså, dette er helt vilt! Tidligere har jeg vært avhengig av å smøre meg med bodylotion etter hver eneste dusj for å holde huden myk, men nå smører jeg meg ikke oftere enn når jeg orker, som sikkert er tre ganger i uka. Skikkelig, skikkelig luksus!


Porene i ansiktet mitt har blitt synlig mye mindre, noe jeg er veldig glad for. Porer er kanskje noe av det kvalmeste jeg vet, usj! Etter at jeg begynte på kollagen har dette blitt ekstremt mye bedre, noe også hudpleieren min har påpekt flere ganger.


Huden på både kropp og i ansikt har blitt vilt mye mer spenstig, jevn og ‘glødete’. Føler meg rett og slett skikkelig fresh, både med og uten sminke.

Er du en av de som fortsatt er litt usikker på hva kollagen er og hva dette pulveret er? Let me fill you in! Kollagen finnes naturlig i kroppen vår og er den viktigste enkeltfaktoren som bidrar til å holde huden vår ung og spenstig. I slutten av 20-årene synker derimot kollagen-nivået i huden gradvis, noe som gjør at linjer og rynker kommer til syne på oss. Det er her The Solution kommer inn i bildet! Et daglig inntak av dette har gjennom solide studier vist seg å både kunne redusere og forebygge linjer, rynker og cellulitter. Noen kviseutbrudd her og der har jeg hatt det siste året, jeg får det fort når jeg er stresset eller har for mye jeg holder på med. Det har jeg ingen problem med å være ærlig om, og har også fortalt dere flere ganger. Når jeg flyttet for et par måneder siden så jeg seriøst ut som en pizza i ansiktet, men det gikk heldigvis bort etter noen få dager og huden ble like fin igjen som den pleier.

Jeg har ikke ord for hvor mye jeg elsker dette kollagenpulveret og mener virkelig at alle, uansett alder, burde bestille det straka veien hjem. Det må jo være den beste, rimeligste og mest naturlige måten man kan forebygge rynker og aldringstegn på?! Og ja. Det er sjeldent jeg blir såpass frelst av et kosttilskudd, men dette her er bare så innmari braaa at jeg kan ikke annet enn å bli overgira når jeg forteller folk om det. ELSK!

BESTILL THE SOLUTION HER

Har du også lyst å prøve The Solution? Klikk her for å få 60% rabatt (!!) på første bestilling og 30% på de neste leveringene. Pakken kommer direkte i postkassen din og det er ingen bindingstid. ♥

25 kommentarer

 1. Skjønner at du er glad i dette produktet, men synes det har blitt litt hyppig reklame for det de siste månedene 😅 Ellers: yay for at du er tilbake! 😍 Nettopp ferdig med første arbeidsuke etter ferien selv 😴

  1. kristinaandersen

   Hyppig? Jeg ville hatt mer, jeg!! Haha <3 Og heia deg, deilig å ha rutiner igjen 😀 Klem!

 2. Kjære Kristina!
  Synes det er så fint at du har tatt deg fri i sommer, det er virkelig fortjent. Men nå har du gang på gang lovet at bloggen skal ta seg opp, uten at det skjer noen ting. Endelig skulle du være tilbake, men bloggingen er rett og slett skuffende! The Solution og serietips fra Netflix – det er begrenset hvor mange ganger det er spennende å lese om, jeg har værtfall fått nok..
  Hilsen skuffet bloggleser.

  1. kristinaandersen

   Serietips, oppskrifter, hverdagslivet, interiør, antrekk og trening er det jeg har blogget om i elve år. Det kommer ikke til å endre seg. Liker du ikke bloggen min, så ikke stikk innom her Trine 🙂 Beklager, men det er det jeg har å si til det. Jeg begynner å bli lei av klaging og mas fra alle kanter, jeg gjør så godt jeg kan – mer har jeg ikke muligheten til dessverre. Klem!

 3. Du stråler og har SÅ fin hud! Det er utrolig deilig når man har slik hud for sa slipper man pudder og foundation,og kan likevel føle seg fresh og fin!

 4. Heia☺️ Uten å være en stuck up bedreviter føler jeg at jeg bare må påpeke akkurat den setningen hvor du sier at porer er det ekleste du vet. Det ble kanskje formulert litt for hardt? Bare tenker at dette, i like stor grad som at bloggere «reklamerer» for opperasjoner å diverse, kan skape komplekser for ting folk ikke var bevisste på fra før. Som sagt, jeg håper du kan se dette som en grei tilbakemelding og ikke noe utrivelig ment.☺️ Inntrykket mitt av deg er at du absolutt ikke ønsker å bidra til dette presset så jeg tenkte kanskje dette bare ikke var så gjennomtenkt🙈😜

  1. kristinaandersen

   Litt hard der, ja. Skal rette det opp 🙂

 5. Hvor er denne hvite genseren fra? Så fin!

  1. kristinaandersen

   Nakd <3

 6. Skulle ikke du bli bedre på å blogge..?

  1. kristinaandersen

   Syns du syv innlegg på fem dager er lite?

 7. Synes kommentaren om at porer er «kvalmt» sammen med «usj», var noe unødvendig. Vi er mange som sliter med dette, og derfor er det ikke nødvendig med slike kommentarer. Ikke alle har mulighet til å proppe kroppen full av pulver 🙂

 8. Er du egentlig ginger? mtp på etterveksten din.

  1. kristinaandersen

   Jeg er egentlig mørkeblond 🙂

 9. Hei kristina ,

  Håper alt står bra til med deg .
  Jeg pleide å klikke meg inn på bloggen din daglig , men nå kommer jeg innom engang i uken . Du blogger jo ikke like ofte , og jeg føler du har mistet lysten..

  1. kristinaandersen

   Hei T! Jeg har hatt sommerferie som de fleste, og er nå tilbake for fult. Hvor mye du ønsker å klikke deg inn her, bestemmer du helt selv 🙂

 10. Jeg elsker bloggen din <3 Hverdagsinnlegg er de beste. Selvfølgelig må du ha noe reklame du også, det er jo jobben din.

  1. kristinaandersen

   Takk snille deg, setter så pris på det <3

 11. Hvor er den fine hylla på kjøkkenet fra? <3

 12. Hva heter fargen på veggen? Kjempefin 😍

 13. Bruker du tannbleking? Du har så fine hvite tenner <3

 14. Jeg synes du får ufortjent med pes, det må sies!
  JEG synes det er så kjekt du er tilbake fra ferie, og synes det er fint at du har nytt sommeren som nyforelsket, nyinnflyttet og en ordentlig bloggpause! 😀 <3 Definitivt fortjent. Synes også du har pangstartet hverdagen med mer enn bra nok (!) innhold! 😀

  1. kristinaandersen

   Tusen takk Karianne <3

 15. Hvor er de svarte hyllene i bakgrunnen fra? 😀

  1. kristinaandersen

   Woood tror jeg de het 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *