Q/A: HOUSETOUR, BELINDA OG UTSEENDEPRESS

Hvordan er kontakten mellom deg og Belinda?

Det virker som at flere tror at det har skjedd noe med meg og Belinda, så det vil jeg gjerne avkrefte. Jeg og Belinda har det forholdet vi alltid har hatt, jeg er kjempeglad i henne. En liten ting som er viktig at dere husker på som jeg gjerne vil ta med her. Det er ytterst sjeldent at jeg drar frem kamera og knipser bilder av venner, familie og kjæreste når jeg er sammen med de. Så, selv om det ikke kommer på bloggen – så betyr det ikke at jeg ikke ser disse folkene lengre. Jeg har samme venner som jeg alltid har hatt, og Belinda er så absolutt en av de. ♥

Kan du ha en housetour?

Yes, det kan jeg! Vlogging er noe jeg håper å gjøre litt av fremover. Ønsker dere å se nå med en gang, eller vente til vi har pusset opp? Jeg syns det er så vanskelig å vite og jeg er så yrkesskadet at jeg gjerne vil at aaaalt skal være ferdig før jeg viser noe. Men det er kanskje feil tankegang? 🤓😂

Hvordan har du det om dagen?

Jeg kunne ikke hatt det bedre og er så takknemlig for hvor fint dette livet er. ♥

Hvor går neste reise?

Det er jeg usikker på. Eneste som er planlagt innen reise dette året er juletur til London med kjæresten i slutten av november eller begynnelsen av desember. Noe mer tviler jeg egentlig sterkt på at det blir, i så fall blir det en spaweekend og sånne småturer. Jeg vil prioritere nye møbler, oppussing og slike ting dette året, så får ferier og andre ting komme etter.

Føler du utseendepress fra bransjen du er i?

Jeg tror nok alle i denne bransjen føler et viss press for å se bra ut, inkludert meg selv. Men jeg tror likevel jeg slipper billigere unna, da jeg ikke bor i Oslo der influencersboblen og champagnefaktoren er mye høyere enn her. Her er det ingen som bryr seg om jeg går på butikken i joggedress uten sminke, og jeg bryr meg fint lite selv også. Jeg har alltid prøvd å distansere meg fra bransjen jeg er i, og har bevisst valgt å holde på verdiene jeg alltid har hatt. Hadde jeg trampet inn i influencerboblen fullstendig ved å utelukkende omringe meg med mennesker fra samme bransje, ville nok presset fort tatt det beste av meg. Jeg er så glad jeg bor langt unna og klarer å ha et relativt normalt liv, noe annet ville ikke fungert for meg.

Hvilken blåfarge var det på det gamle soverommet ditt?

Deco Blue.

Hvordan går det med kaninene deres?

Jeg tror virkelig de lever sitt beste liv her de løper fritt rundt huset og bare er så utrolig skjønne. Vi bestemte oss nemlig for å la kanienene leve med åpen dør til buret sitt, slik at de kan hoppe ut og inn som de vil. Det morsomme er at begge kaninene merkelig nok virker til å forstå at det er her de bor, så de hopper bare rundt i hagen hele dagen og stikker utrolig nok ikke av. Det er skikkelig koselig å ha de hoppende rundt der, hehe.

Fem serier jeg burde se?

Revenge, Dirty John, Chicago Fire, Mary Kills People og The Royals.

Hvordan var det å flytte fra leilighet til hus?

Det å gå fra en leilighet til et helt gigantisk hus er naturligvis en ganske stor forandring, men jeg elsker det. Huset er så fint og virkelig en drøm å få bo i – så jeg har mildt sagt iiingenting å klage på. Jeg elsker livet her! Største forandringen er vel at hus tar lengre tid enn leilighet og krever mer, spesielt når man har stor hage og slike ting. Og innendørs også, egentlig. Tidligere vasket jeg jo hjemmet mitt på to timer, men nå? To timer er historie, haha! Men livet i hus er magisk, og jeg ville aldri byttet tilbake til leilighet nå. Hus og masse plass er liiiivet, haha ♥

53 kommentarer

 1. Skal du i bryllupet til Belinda i helgen?

  1. kristinaandersen

   Nei, det er kun familie + forlovere som skal der – så det skal jeg dessverre ikke <3

 2. Veldig gjerne en before&after tour 😀 <3 Gleder meg til å se!!

 3. Det hadde vært moro å få se en housetour både før og etter oppussingen! Da får man se forskjellen 🤩

  1. kristinaandersen

   Ikke sant vel! 😀

 4. Hadde vært gøy å bli «tatt med inn» før oppussingen, dine planer, mulige kjøp, inspo-bilder eller avstemninger. Og til slutt before and after:) lykke til!

  1. kristinaandersen

   <3

 5. Jeg elsker å se utgangspunktet og prosessen, så håper du kan ha en house tour før og etter oppussing! Det er så gøy😍😍 PS. Du er så flott!!

  1. kristinaandersen

   Goding! Skal satse på å få til det :*

 6. Flyttevlogs!!😍

  1. Mente oppussingvlogs* 😂

   1. kristinaandersen

    HAHA!! <3

 7. Julie Menes Hove

  Hvor er genseren din fra? Så fin🌸

  1. kristinaandersen

   Nakd 🙂

 8. Gøy å se deg så i sving igjen her, og ja til hverdagslige og uperfekte! Det er nok overstyling av bilder, hus og fjes😂 Tror nok mange klikker seg inn her fordi det er hverdagslig, positivt og koselig😊

  1. kristinaandersen

   Deiliiig å være tilbake! <3

 9. Velkommen tilbake! Flyttet du inn i typen sitt hus eller kjøpte dere sammen? Bor dere langt unna sentrum og hvordan er i såfall det?

  1. kristinaandersen

   Takk Idaaa 😀 Vi eier huset 50/50 hver 🙂 25 minutt unna Kristiansand sentrum.

 10. Vil gjerne ha house tour nå ja! Og ny når du pusser opp! Det er så gøy å se!
  Tror de fleste ville ha elsket å se hvordan du bor – og det trenger ikke å være perfekt (for det kan ta år og dag..) 🙂

  1. kristinaandersen

   <33

 11. Måtte le litt. Kjenner meg igjen når det kommer til vask av leilighet vs hus 😂 Meg og mannen snakker ofte om hvor digg det var å vaske den første leiligheten vi hadde på 52m2, 1-2 timer så var det helt spotless😍 Nå som vi har stort hus har jeg støtt og stadig våte drømmer om fast vaskehjelp for å si det sånn 😂

  1. kristinaandersen

   Haha!! Husvask tar tid, for å si det mildt😂 😂

 12. Kan du ikke ha housetour selvom ikke alt er ferdig, men at du kan fortelle hva du har tenkt til å gjøre her og der?😻

  1. kristinaandersen

   Jo, det var en god ide 😀

 13. Vil ha housetour nå og etter oppussing! Da blir det enda gøyere å se etterpå 😀 gjerne si hva dere skal gjøre og!

 14. Kult om du filmer både før og etter oppussing 😊 Gøy å se forandringene

 15. Vet du hvor man kan se Revenge? 🙂

  1. kristinaandersen

   Viaplay trooor jeg 😀

 16. Kunne du ikke tatt en housetour av huset nå og så eventuelt fortelle hva dere har tenkt å gjøre på de forskjellige stedene i huset mtp oppussing? 😀

  1. kristinaandersen

   JO! God ide 😀

 17. Jeg syns det er kjempe gøy å se hvordan huset ser ut nå, vs sluttresultatet 😀 Så vis gjerne det du selv føler deg komfortabel med, men før, underveis OG etter, er det morsomste jeg vet 😀 Godt å ha deg tilbake, Kristina! Du har vært savnet <3

  1. kristinaandersen

   Enig 😀 Skal få til underveis, før og etter <3

 18. Hei!
  Hvordan går det med Milo?🥰

  1. kristinaandersen

   Kjempefint <33

 19. E e bare så utrolig glad på dine vegne!! 🙏😀

  1. kristinaandersen

   Snilling!! <3

 20. Housetour nå pliiis😍 Huset ser helt flunkende nytt ut, hva skal dere egentlig pusse opp? ☺️

  1. kristinaandersen

   For å gjøre det til vår stil sammen <3

   1. Så gøy, blir kjempegøy å følge med😍

 21. Hei! Hadde vært sååå gøy med housetour både før og etter oppussing! Jeg venter så spent og se litt mer av der du bor, så helst nå med en gang!🤩 Er så deilig og ha deg sikkelig tilbake på bloggen etter sommerferien. Jeg synes det er imponerende at dere bloggere ikke tar dere ferier oftere. Noe jeg synes dere fortjener, hviiiis dere har behov for det. Synes det hadde vært super gøy med litt mer youtube fremover, om du føler deg komfortabel med det(synes svenske influensere er veldig gode på youtube f.eks Margaux Dietz og Bianca Ingrosso, Rebecca Stella. Men alle skal få legge ut hva de vil, så jeg dømmer ikke, for er det noe jeg ikke liker eller vil bruke tiden min på har jeg selv et ansvar med og ikke klikke meg inn. Men bloggen din er alltid hvert tiden, samme som når du hadde podcast)! Klem fra en trofast leser over mange år

  1. kristinaandersen

   Snille deg, takk for skikkelig hyggelig kommentar 😀 Bianca og de er jo bare helt RÅ på youtube, så jeg får prøve å hente litt inspo derfra. Håper helgen din blir skikkelig fin 😀 God klem!

 22. Får jeg lov til å spørre, hvorfor du ikke var på utdrikningslaget til Belinda?

  1. kristinaandersen

   Vi var bortreist 🙂

 23. Vil gjerne ha housetour nå og etter dere har pussa opp😁

 24. Jeg synes det hadde vært veldig gøy å få se en Housetour nå også en etter oppussing! Føler at man da er mer med på prosessen. Gøy å se forandringen også kan du jo vise på videoen hva som skal pusses opp 😀

  1. kristinaandersen

   Ikke sant! Skal satse på å få til en god del før / etter 🙂

 25. Hadde vært veldig gøy å se hvordan det så ut nå! 🙂

 26. Hei! Som en ivrig og kunnskapsrik kaninmamma selv, blir jeg noe skeptisk til det du skriver om kaninholdet ditt. Anbefaler deg å lese deg opp på Mattilsynet sine sider, angående å skulle ha kaniner i rovdyrsikkert gjerde til enhver tid du ikke skulle være til stedet. Samtidig anbefaler jeg deg å gå inn på nettsiden «Den store kaninboka» og lese deg opp om kaniner. Det finnes også en Facebook gruppe tilhørende samme navn, som jeg anbefaler deg å melde deg inn i. Mye hjelp å få av flinke og engasjerte kaninmammaer og kaninpappaer! Kaniner er noen fantastiske dyr, som trenger mye omsorg og stell. Jeg er sjeleglad for at kaninholdet har endret seg drastisk etter «Den store kaninboka» ble gjeldende🙌🏼

  Lykke til, og velkommen skal du være som kaninmamma:)

 27. Åhhh, jeg er så glad på dine vegne, Kristina! Du er så elskverdig! (mitt fav ord for tiden, haha, men brukes kun for de beste! 😉 <3
  Og det du svarte ang utseende og infuenserverden, er jeg helt sikker på kan väre det absolutt beste for mange! Da bevarer du mer hvem DU er! Slipper så mye av sammenligning, overfladiskhet og slikt! Klokt valg altså! Du er en vis ung dame du! 😀 Gjeeerne vlogg för under og etter! Mest mulig takk! Haha 😉 Fordi jeg digger deg!
  Stor klem til nydelige, gode deg! <3

  1. kristinaandersen

   Ååå, gode deg!! Takk for fine ord <33

 28. Hvor i Kristiansand er dette egentlig? 🤔

  1. kristinaandersen

   Hva da?

 29. Helt klart en vlogg nå, så vi blir dratt med inn i deres planer 🙂 Så kan du gjerne komme med en en etterpå når alt er ferdig 😀 Gleder meg til å se om du ønsker å gjøre det! Hva heter fargen dere har på kjøkken veggen? 🙂 Leter etter en fin greige farge, å den dere hadde var veldig pen! Men må passe klassisk hvit.. Hvilken standard farge i hvit har dere? (dører, vinduer, og evt lister)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *