TORVKVARTALET I KRISTIANSAND

Annonse.


Mitt favorittsted å shoppe på i Kristiansand har uten tvil blitt Torvkvartalet. Når jeg er i byen er det der jeg alltid går inn først, de har ikke bare enormt mange fine butikker – men også byens fineste Meny. Oooog Zara, selvfølgelig! Hehe. Husker jeg flydde i taket av glede når jeg fant ut at Zara skulle åpne i Kristiansand, endeliiiig sier jeg bare 💛

FAVORITT SHOPPINGSENTERET

•  •  •  •  •  •  •  •  •  • •

Her finner du en haug av fine butikker, og jeg liker egentlig alle. Zara (favoritten), Retro, Miabell (byens beste hudpleie), Newbie, Tønnesen, Ting, Apotek 1 og Meny. Spisesteder er det også nok av her, Panda Panda seiler lett frem som mitt favorittsted å spise sunn lunsj på. Dere har jo sett alle de digge salatene jeg har lagt ut på insta story? Veeel, de er derfra, haha! Salaten som heter ‘farmers’ er den beste, den må dere prøve. I tillegg til dette må jeg trekke frem parkeringskjelleren, som seriøst redder meg hver eneste gang jeg skal parkere i byen. Nå som jeg har flyttet ut av Kristiansand, setter man pris på sentrale parkeringsplasser, for å si det sånn… En ting jeg forøvrig aldri hadde trodd jeg skulle bry meg om, men så feil kan man ta. Haha!

Ooog så må jeg selvfølgelig nevne Miabell. Hudpleien jeg har gått til i alle år. Miabell ligger i andre etasje hos Torvkvartalet og er virkelig byens fineste salong. Med de flinkeste jentene som jobber der! Så vil du ha fine negler, freshe opp huden eller fikse brynene, så vet du hvor du må ta turen! ✨

9 kommentarer

 1. Hva er dette annonse for?

  1. kristinaandersen

   Torvkvartalet? 🙂

   1. Haha 😀

 2. Jeg skal til Kristiansand snart, så mange takk for inspirasjonen!

  1. kristinaandersen

   Hurra, så gøy det falt i smak 😀

 3. For et utrolig flott sted!

  1. kristinaandersen

   Jaa, det er så FINT <3

 4. Merethe Steen

  Gi meg veldigveldig gjerne et pip om du skal selge kjolen du har på deg en dag! Jeg har prøvd å få tak i den siden den kom, men aldri klart! Den er så fantastisk!! God sommer videre!

  1. kristinaandersen

   Elsker den, så tviler!! Haha <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *