DETTE VIL JEG GJØRE I AUGUST

Heii august ♥ Måneden for rutiner og gleden med at hverdagen er tilbake etter en magisk sommerferie. Er jeg rar som liker hverdagen best? Føler alle rundt meg futrer over at sommerferien er ferdig, mens jeg er helt motsatt. Gi meg masse jobb, møter, planer og gode treningsøkter – det er da jeg er i mitt ess. Så, august – la oss smelle i gang! Dette vil jeg gjerne gjøre denne måneden.✨👇🏻

V E L K O M M E N  A U G U S T
•  •  •  •  •

… Få rutiner på treningen igjen. Fra å trene fem dager i uka i fjor, til å brekke armen på slutten av året og aldri komme tilbake i rutiner – har jeg fått nok. Det er på høy tid å føle seg litt sterk og sprek igjen! Planen er å starte med tre til fire økter i uka, alt ettersom hvor støl jeg blir, hehe. Det blir hardt de første dagene, men det er bare til å ‘gønne’ på og glede seg til trening blir gøy igjen.

… Lage fotoalbum fra sommeren vår. Jeg og Preben har vært så flinke til å knipse masse fine bilder av alt det koselige vi har gjort. Disse skal fremkalles og limes inn i album. ♥

… Jobbe hardt, vært målrettet og strukturert. Det er ikke akkurat en hemmelighet at jeg ikke har vært på mitt beste bloggmessig de siste månedene, og det er ingen god følelse. På tide å ta tilbake kontrollen der og kjøre på med masse jobb. Jeg er megaklar!

.. Fornye litt i garderoben min. Jeg har lyst på en hvit jeansjakke og noen nye, fine gensere. Så deilig å bruke på de siste sommerkveldene, jeg begynner nemlig å bli litt lei av kjoler og skjørt.

… Dra på kino. Det er så koseliiig! Og med værmeldingen som viser at regnet skal plaske ned en uke i strekk, så tenker jeg det er en perfekt ting å gjøre.

… Prøve meg på nye middagsoppskrifter og lage masse godt. Har dere noen gode oppskrifter å dele med meg? Kom gjerne med de! I august håper jeg å trylle frem masse godt på kjøkkenet.

… Ta tilbake helgefølelsen. Dette er jo noe av det beste med hverdagen, at når fredagen kommer så er det så innmari deilig å kjenne på følelsen av helg. Aaah! Taco med noen man er glad i, en god film og kos i sofakroken. Den følelsen har jeg savnet!

… Planlegge oppussingen i huset og bestille de nye møbler. Herrefred som jeg gleder meg! Det skal bli en fryd å sette igang her hjemme, og ikke minst ta dere med i prosessen.

… Komme meg mer ut i skog og mark. Her hjemme har vi verdens fineste turløyper rett utenfor døren, så når skogen er nærmeste nabo – burde det ikke være så vanskelig. Det er helt balsam i sjelen for meg å være utendørs i frisk luft, så det skal det forhåpentligvis bli mye av denne måneden.

Q: hva er dine planer for august?

20 kommentarer

 1. Åhh, kom gjerne med oppskrifter på enkle men gode supper😊
  Ønsker deg en flott onsdag😊

  1. kristinaandersen

   Will do, suppe er en favoritt på høsten <3

 2. Du burde prøve å lage peking and, kan fint bruke andelår som man marinerer i hoisin, five spices, honning og soya. Stekes i ovnen til de blir møre (ca.175 grader i 2 timer), serveres med kinesiske pannekaker, agurk, purre, gulerot og hoisin saus.

  1. kristinaandersen

   Takk for sprekt tips Sofie! 😀

 3. Hvor er genseren fra😍

  1. kristinaandersen

   Mango 🙂

 4. Mange kjekke planer! Jeg liker også best hverdagen☺️

  1. kristinaandersen

   Hverdagen er best 😀 Heldigvis <3

 5. Hverdag er best uten tvil:) Gode rutiner på treningsfronten og generellt er absolutt det jeg trives best med 🙂 Etter en planlagt operasjon blir jeg 4 uker uten trening(trener 5 dager i uken ellers) så august blir tøft for meg. Gleder meg til september hvor jeg virkelig skal kickstarte høsten!
  Fremkalle bilder og lime inn er skikkelig nostalgi-takk for tips <3
  Takk for at du er så positiv og sprudlende fineste Kristina 😉

  1. kristinaandersen

   Åh nei så kjedelig Tonje!! Sender deg masse gode tanker før operasjon, så kommer du sterkere tilbake i september <3 Takk for gode ord, snille deg 😀 stor klem!

 6. Ikke rart du liker hverdagen når den består av å pleie tid med kjæresten 🙂

  1. kristinaandersen

   Sant vel, jeg er heldig som har en så snill og god kjæreste <3

 7. August blir nok brukt til å komme tilbake til rutiner selv om jeg er på tredje uka med jobb etter ferien allerede 🙂 Skal bruke en del tid på å finne ut hvilken buss jeg skal ta til jobb siden Trondheim har endevendt hele kollektivsystemet sitt med nye linjer og avganger OVERALT (sagt med en smule sarkasme..). Vi hadde en så vellykket ferie til Belgia i år, det er liksom greit å komme i gang igjen når man har en fin sommer å se tilbake på <3 Et oppskrifttips på slutten: det høres sikkert skikkelig kjedelig og gammeldags ut, men her hjemme har vi ofte stekt torsk, kokte poteter, ertepuré og smeltet smør. Det gir meg barndomsminner, og er såå godt. Men skjønner at det ikke er for alle, hilsen 27 og 28 år som oppfører oss som vi er godt over 80! Haha 😀

  1. kristinaandersen

   Barndomsminner her å, Maren!! Torsk er såå goodt 😀 Nyt torsdagen og lykke til med bussen, haha <3 Klem!

 8. Herregud… det du beskriver for august er jo fritiden til de fleste normale mennesker med en 9-4 jobb 🙂

  1. kristinaandersen

   Og hva er poenget ditt? 🙂

 9. Haha, det er så herlig at du er tilbake. For hverdagen min består blant annet av å sjekke bloggen din, så nå føler jeg at jeg også er på plass 😂 ellers skal det bli fint med barnehagestart for junior min etter 3 uker ferie.
  barselspermisjon på meg og den minste snuppa 😄 Ønsker deg en super høst! Gleder meg til å følge!

  1. kristinaandersen

   Goding!! Fin høst til deg også Julie <33

 10. Jeg anbefaler virkelig Linda Stuhaug sine proteinrike havrebriks. Kan minne litt om proteinrundstykkene du har lagt ut oppskrift på tidligere, men likevel en annen vri 🙂
  Speltlompelasagne eller ferske våruller (ikke fritert) – med en deilig dipp, anbefales også.

  Ønsker gjerne flere oppskrifter fra deg 🥳

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Natalie <33

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *