I’M BAACK

Herrefred, jeg har savnet dere! På søndag kjente jeg det kriblet i hele kroppen, for alt jeg tenkte på var at jeg gledet meg så til å komme i gang med den deilige jobbhverdagen igjen. Ja, ferie er digg – men nå har jeg sløvet meg lenge nok. Rutiner, tidlige morgener, daglige treningsøkter og spennende jobb er hjertelig velkommen her i gården. Denne høsten skal bli så bra.

Så, hva jeg jeg gjort siden sist? Kost meg masse med kjæresten, familie og venner. Vi har vært på båttur flere dager på rad, fisket i solnedgang, spist alt for mye god mat, plasket rundt i bassenget, vært på holmetur, planlagt oppussingen her hjemme og…. så har jeg begynt å trene igjen. Sistnevnte er jo bare så slitsomt at jeg får lyst å gi meg med en gang, men jeg kjenner meg selv godt nok til at det er bare til å tvinge seg de første dagene – så går det seg til. Trening gjør meg som regel alltid glad, bare ikke den første uken etter x-antall uker med fri… Da er det bare skrekk og gru. Flere som kjenner seg igjen etter denne sommeren? Hjelpes! Men nå er treningsrommet her hjemme ferdig, så jeg har med andre ord ingen unnskyldninger for å lure meg unna… 😂

I dag er første dagen 100% tilbake på jobb, og det er mildt sagt nok å henge fingrene i. To-do listen min viser alt for mange punkter som helst skal krysses av før dagen er omme, så det spørs om ikke kvelden også må gå til hjemmekontor. Men, det skal gå helt fint når motivasjonen er så på topp som den er akkurat nå! Og, et lite spørsmål til dere. Hva ønsker dere å se på bloggen fremover? Kom gjerne med innspill, så skal jeg skrive alt ned i notatboken min og sørge for at det bli masse gøy her fremover. Ønsker fra dere og forslag mottas med stooor takk ♥

51 kommentarer

 1. Flott at du er tilbake 😊 Planer for fremtiden? Ønsker du barn? Bilder fra opppussingen?

 2. Herlig å ha deg tilbake! Det som står øverst på ønskelisten når det kommer til blogginnlegg er bare daglige oppdateringer 😅 Når du først skriver så er det alltid godt innhold uansett hva du skriver om, men å klikke seg inn på bloggen å ha et nytt innlegg å lese, det er savnet 😜 Godt du har hatt en fin ferie, det er vel fortjent, men nå blir det fint å ha deg tilbake på bloggfronten ❤️
  Ha en fin dag 😄

 3. GLEDER meg til høsten med deg Kristina <3 endelig er du tilbake som vanlig! Ønsker masse feelgood innlegg, dagligdagse og personlige oppdateringer, interiør, tips, vegetaroppskrifter! Gøy å skulle få daglige oppdateringer fra deg igjen; å lese bloggen din er blant mine hverdagsrutiner <3

 4. Herlig at du er tilbake! Og godt å høre at du har hatt en fin sommer, Kristina. Ønsker meg flere innlegg fra hverdagslivet, der du viser mer av hjemmet og flere personlige innlegg, spesielt nå når hverdagslivet ditt har endret seg. I tillegg elsker jeg innlegg der du viser kjøleskapet, haha.

 5. Flere YouTubefilmer!!:)

 6. Så fine bilder! Hvor er genseren fra?😍

 7. Herlig at du er tilbake!!
  Jeg vil ha :
  – mer interiør! Alt fra å vise frem ting hjemme til bare ting du finner på nettet som du synes er fint.
  – ukens/mnd-spalte.
  – mere Miiiiloooo!! 🤩
  – oppskrifter og kjøleskap(haha hvorfor liker jeg å se kjøleskapet til folk)
  – kanskje noen organiseringstips? Du virker som om du har orden i sysakene 😉
  – generelt hverdagslige ting
  -trening
  Og hvis det er lov, dette er jeg ikke så gira på(dette får meg til å scrolle) :
  – lange innlegg der diverse skjønnhetsprodukter er ramset opp
  – innlegg om filmer
  – unnskyldninger/bemerkelser på fravær. Jeg tenker aldri over disse tingene før du nevner dem, men da blir jeg liksom obs på det hvis du skjønner?

 8. Huuuus og opppussing 🤩

 9. Velkommen tilbake, kjære Kristina! Gleder meg til å følge deg med mer hyppige innlegg fremover <3 ting jeg gjerne ønsker å se mer av er interiør, matlaging/oppskrifter feks. Jeg har akkurat blitt forlovet og er muligens like nyforelsket som deg om dagen så kjærlighet er også velkommen! Syntes det hadde vært spennende å høre fra deg som har vært singel jente så lenge, hvordan livet er nå kontra før du møtte Preben? 😀 Mange klemmer fra Caroline ❤️

 10. Åå det er en gledens dag når du er tilbake fra ferie! Du har vært savnet! Høres ut som du har hatt en fantastisk ferie, noe som er velfortjent.

  Med tanke på blogginnlegg har jeg ønsker om oppskrifter, egentlig når det kommer til det meste. Både frokost, middag og baketips😍 itillegg kunne jeg trengt motivasjon til trening selv, så om du har noen tips eller treningsprogram hadde det vært gøy. Generelle hverdagsinnlegg, q&a og film/serietips er også alltid gøy å lese.
  Det hadde også vært veldig gøy å følge oppussingen, så noen innlegg om interiør og tips her hadde også vært veldig spennende! 😁

  Gleder meg til å følge deg videre, du gir alltid så mye inspirasjon og glede gjennom innleggene dine. Stor klem❤️

 11. Ønsker den mere personlige bloggsiden! Den har jeg savnet❤️ Godt å ha deg tilbake! Håper du har nytt ferien!

 12. Håper du har hatt en fiin ferie😄 gledes at favorittbloggen er oppe og går igjen ❤️
  Du og ditt herlige vesen og fine hjem, syns det hadde vært gøy om du vlogget mer. Sånn på farten, bare ta oss med på dagen din. Enten på insta eller snap. Ta oss med på shopping, matlaging, rydding, pynting osv osv.
  Trenger ikke være proffeste oppsettet eller redigert eller noe 😄

 13. Gleder meg til å klikke meg inn her for inspirasjon utover høsten 😊 Syns det er gøy når du deler oppskrifter, treningsøkter, ukeshandelen, hus og hjem (interiør og organisering) og hverdagslivet generelt! Ha en fin dag ❤️

 14. Hei igjen, Kristina! Endelig er en av mine favorittblogger på plass etter ferie 🙂 Unner deg ferie og fri, og tid til kjæreste, familie og venner, men skal bli godt å klikke seg inn her hver dag igjen.
  Jeg er veldig nysgjerring på huset deres, så jeg ønsker meg masse interiørinnlegg fremover. Alt fra housetour, bilder og innlegg rom for rom og planer vedrørende oppussingen. Du har god smak og sikker stil, så gjerne innlegg med inspirasjonsbiler og innkjøp av interiør, pynt og dekor også. Fint å fornye seg litt når man går inn i en nybårstid.
  Ellers synes jeg du er ei fin og fresh jente, så innlegg om mote og skjønnhet er fint. Alltid gøy å handle nye klær når høstmoten er på plass i butikkene.

 15. Hvor er skjørtet og genseren fra? 😊

 16. Mer av trening og kosthold😍😍 og oppussing!

 17. Kjekt at du er tilbake etter en velfortjent ferie. 😄 Jeg liker godt når du har variert innhold, som feks serietips, treningsmotivasjon, interiør, hverdagen og ulike innlegg med et gitt tema. 😄

 18. Trening, treningsklær inspo og kosthold😊🤸‍♀️🥦🤩

 19. Elsker hverdagsinnlegg, bilder av milo, oppussing og gjerne noen gode oppskrifter! Håper også at du lager et innlegg med bilder fra bryllupet til Belinda <3 Gleder meg vilt til å se henne i brudekjolen. Klem

 20. Hei fine 😍 Godt å ha deg tilbake igjen! Du stråler 😀 Jeg ønsker meg sminketips fra deg. Du har så naturlig og vakker sminke, kanskje du kan lage en video der du viser? 🙂

 21. Velkommen tilbake, du har vært savnet! ☺️
  Ønsker mer av antrekk, mat, interiør og oppussing samt videoblogg! 😃

 22. Hei! Ønsker masse oppussingssnakk. Hva dere skal gjøre, hvordan det ser ut per nå. Kollasjer osv. :*

 23. Finally!!! 😍😂 Håper du har hatt en fin sommer,ser sånn ut^^

 24. Så godt å ha deg tilbake <3 Gleder meg til å følge deg denne høsten!
  Ønsker innlegg om hus, interiør og organisering 😀
  Klem <3

 25. Elsker serie- og filmtips! 😊

 26. Så fint du er tilbake, men også veldig bra du tok deg litt ferie i sommer 🙂 Ønsker gjerne å se mer til hudpleie, kroppspleie og sminke. Eeelsker det! Også oppskrifter på sunn, men god mat kanskje!

 27. Elsker Interiør innlegg!😍

 28. Hei, har du noen reiser planlagt med kjæresten?

 29. Jeg elsker hvordan svenske bloggere som Sandra Beijer og Elsa Billgren blogger, og tror mange norske bloggere kunne funnet inspirasjon derifra! Feks:
  – bilder fra en hel dag/helg/uke
  – ønskeliste
  – time for time innlegg
  – morsomme tweets
  – «dypere» innlegg (forlåt klisjeen) om feks kroppspress, treningspress, forelskelse, svik osv
  – reiseguide
  – tips og triks, ting jeg har kjøpt på Internett ++
  – yndlings*** (ikke spons!!)

 30. Jeg elsker når du ser tilbake i tid (på bloggen) enten det er antrekk eller ting du har skrevet. Jeg har som mange andre fulgt deg siden du startet å synes det er så morsomt å mimre tilbake. Hvertfall med deg som har så mye selvironi 😅

 31. Vil ha hyppigere oppdateringer! Og litt mer «live» om du forstår? Ikke bare innlegg om hva du allerede har gjort eller skal gjøre, men mer oppdatering på snapchat story/insta story om hva du gjør, om du ikke føler det blir for privat 🙂 og her på bloggen vil jeg se mer av trening, outfits, nye innkjøp, huset og oppussing!

 32. Godt å ha deg tilbake <3 Jeg ønsker meg et «tilbakeblikk innlegg» fra din bloggkarriere.

  Ha en fin dag 🙂

 33. Treningsantrekk, hverdagsantrekk, trening, oppskrifter, interiør💛💛

 34. Oppussing

 35. Så fint at du er tilbake! 😍

  Her er noen ønsker:
  – interiør (ofc!!) ✨✨✨
  – hverdagsinnlegg
  – video med Erik 😁
  – tips til organisering, gjerne med bilder fra hvordan du selv har gjort det

  Ha en kjempefin dag! ❤️

 36. Huset og interiør😍

 37. Oppussing og interiør. Livet. Oppskrifter. Morsomme lister. Tips til deilige høstklær. Film og serietips.

  Fint å ha deg tilbake 🙏🏼😊

 38. Hus/oppussing, interiør og hverdag! ❤️

 39. Alle har godt av et avbrekk som varer mer enn 1 uke. Helt velfortjent ❤️ Håper du har samlet mye energi og inspirasjon! Er myyye som har skjedd i livet ditt de siste månedene, og jeg håper du vil dele litt av det f. eks om hvordan hverdagen din er nå og selvfølgelig om huset med interiør osv. Ellers liker jeg veldig godt hverdagstipsene du har og videobloggene dine:) Matoppskrifter og treningstips er alltid gull! Du kan også med glede satse litt mer på skjønnhesblogging, skulle gjerne fått et innblikk i hudpleie- og sminkerutinene dine, gjerne med video😀😀

 40. I’ve been trying to train also. Sometimes I lose motivation, especially because it is so hot outside. But love love love seeing you. Been a while since I’ve visited. But you’re still my favorite blogger.

 41. Velkommen tilbake! Vil gjerne se interiørinnlegg 😀

 42. Akkurat nå savner jeg info om antrekk 😅 Nå lurer jeg f.eks på om du har link til solbrillene dine 😍

 43. Organiseringstips, oppskrifter, kjøleskap, filmer/serier, ønskelister og generelle hverdagsinnlegg😌🙏🏼

 44. vil ha mer av dette:
  – uken som gikk
  -treningsrelatert
  -mer kosthold, sunne ettertreningsmåltider, frokost, lunsj, sunne middager
  -ukens kjøleskap
  -du som er så flink til å være positiv. små hverdagsgleder man ikke skal ta for gitt! er selv rammet av sykdom og hverdagen er langt ifra normal.. 🙁
  -housetour
  -mer kjærestesnakk
  -paraplyser ref.Wulff

 45. As a replacement tailor-made appear what may, you effect be victimized because you’re smarter, more skilful, more unconnected, more technically cleft, or dream up bettor hiepre.segfie.se/trofast-mand/bilka-servicecenter-herning.php communal skills than the bully. You country enthral entertain more high-strung brightness, more uprightness, or have need of more outwit wishes in the workplace. In cut, you’re targeted because you’re happy than the cow in some way.

 46. Så kjekt at du er tilbake og har hatt en fin sommer. Må bare si at du er en favoritt, er liksom sikker på at du er like snill oh god som du fremstår som på bloggen😊
  På ønskelisten over blogginnlegg
  Interiør
  Antekk
  Innkjøp
  Treningstips
  Matoppskrift

 47. Jippi, you’re back! 😀 Wiiiiii! Lykke! Hehe 😉 Jeg önsker mest hverdagsinnlegg, få se hele huset og gjeeeerne mer video!
  Digger deg, gode, fine deg! Klem! <3

 48. Hurra du er tilbake <3
  Treningsinnlegg
  Hverdagslivet ,savner «snapchat innleggene».
  Interiør/oppussing
  Youtubefilmer

  1. Filmer med Eirik ;D

 49. Ønsker til blogindlæg:
  – interiør / jeres fælles indretning
  – Milo
  – Erik
  – oplevelser + fremtiden

 50. Videoblogger, oppussing, treningstips, skjønnhetstips, housetour ++ 🤩

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *