SENE SOMMERKVELDER

Klar for fredagshygge med kjæresten min.

Kreps, reker, krabbe og syltet rødløk. Mmm!

Norske jordbær med nøttekrønsj og is.

Tenk at ferien snart er over? Aldri har sommeren flydd så fort som dette året. Jeg føler det var for tre dager siden at vi hadde den første feriedagen, hvor vi kjørte avgårde til brygga for å spise pizza til kveldsmat. Og plutselig er hverdagen rett rundt hjørnet, bare en uke igjen. Til tross for at det blir en smuuule seigt å komme tilbake til jobb- og treningrutiner, skal det likevel bli vanvittig deilig. Gleder meg faktisk litt til å sprette opp av senga til fast tid igjen, trene på morgenkvisten og ha gode dager på jobb. Men først: litt til sommeridyll. Og flere kvelder som det over. Det er jo så magisk! Og noe man kan leve på gjennom en kald høst og vinter 💛

13 kommentarer

 1. Koselige bilder 🙂 Me er heldige som kan styre kvardagen vår sjølv, men det betyr ikkje at rutiner ikkje må til for å vera mest mulig effektiv – so eg skjønner godt kva du meiner! Nyt resten av ferien <3

  1. kristinaandersen

   Samme til deg Lisamor 😀 Klem!

 2. Åh, jeg får gåsehud og føler virkelig en sånn lykkefølelse langt inni meg av hvordan du har det nå 😍 og så koselig å få se Preben, han ser tvers igjennom god ut ❤️ Har sagt det før men sier det igjen, jeg unner deg det her så sjukt mye! Begynner selv på jobb igjen i morgen, men ikke klar for å gi slipp på feriefølelsen enda, så her blir det også flere sene sommerkvelder med kjæresten før høsten kommer 😊 Ha en fin kveld dere fine ❤️

  1. kristinaandersen

   Snille, gode deg – tusen takk for så fine ord Lina <3 Lykke til på jobb i morgen, kan jo nyte sene sommerkvelder fordiom 😀 Det skal vi også, er jo så koselig!! God klem <3

 3. Så deilig!

  1. kristinaandersen

   Yes 😀

 4. Fineste, flotteste, snilleste og godeste Kristina❤️Blir så utrolig glad på dine vegne 🤩Du stråler jo lykke lang vei😍
  Blir så inspirert av deg!
  Fortsett og nyt sommeren😘

  1. kristinaandersen

   Gode deg, takk for så koselig kommentar!! Nyt sommeren du også, Tonje <3

 5. Hei 🙂
  Så nydelig du er, du stråler om dagen!
  Har du fortsatt kontakt med Belinda? Var du i utdrikningslaget hennes? 🙂

  1. kristinaandersen

   Det har jeg <3 Og nei, det var jeg ikke 🙂

 6. Beklager å måtte si det, men tar ikke bloggingen din seg opp nevneverdig snart, mister du meg som leser! Dette er for dårlig!

 7. Hei! Håper du nyter ferien <3
  Vi har alltid hatt lyst på funkishus, men nå har vi fått øynene opp for et tradisjonelt hus noe ala det du bor i nå. Hva synes du om tradisjonelt vs funkis? Har SÅ lyst å se mer av huset deres, så krysser fingrene for at det kommer en housetour.

 8. Tjener du penger også når du ikke leverer innhold på bloggen?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *