STÅLKONTROLL PÅ LIVET

Annonse i samarbeid med Personlig Almanakk.


Som alle vet er jeg en skikkelig planlegger, som elsker følelsen av å ha stålkontroll på hverdagen. Ikke bare hverdagen, men livet generelt. Og til tross for at jeg er blogger og relativt teknisk av meg, så har jeg aldri brukt iphonen til slike ting. Der er kalenderen helt tom, jeg har faktisk aldri brukt den funksjonen og kommer nok heller aldri til å gjøre det. For er det en ting jeg liker å holde litt ‘gammeldags’, så er det kalenderen min. Hver eneste sensommer bestiller jeg alltid ny almanakk, hvor alle planer og lister noteres. Og den er selvfølgelig designet med en personlig twist! Da er det liksom ekstra gøy å skrible ned i den og ikke minst ha den liggende fremme. ♥

Denne varer helt til neste sommer, og det passer meg ypperlig. Da vil jeg nemlig garantert ha ny! Kall meg gjerne merkelig, men en ny planlegger som dette motiverer meg faktisk skikkelig for å smelle igang med en bra jobbhøst. Det er så deilig med masse blanke sider, hvor jeg kan skrible ned alt jeg ønsker og planlegge dag etter dag i. Ikke bare jobbrelaterte ting, men også planer med kjæresten, venner, familietid, bursdager og treningsøkter jeg ønsker å få gjennomført. Alt skrives ned, og jeg koser meg like mye hver eneste gang.

PERSONLIG ALMANAKK

•  •  •  •  •  •  •  •  •  • •

Hos Personligalmanakk.com kan du også lage din egen planlegger, og designe den akkurat slik du vil ha den. Jeg har størrelse A5 på min almanakk, og den kostet latterlige 259 kroner. Ukens beste tips fra meg til deg, for ekstra motivasjon når sommerferien er over og det er tilbake til rutiner igjen. HER kan du lese mer og bestille. ♥

24 kommentarer på “STÅLKONTROLL PÅ LIVET

 1. Jeanette skriver:

  Kjenner meg igjen i det du skriver! Jeg må også planlegge alt på denne måten,det er jo det gøyeste!

 2. Pia skriver:

  Du blogger så dårlig. Hvorfor kan du ikke bare slette bloggen. Du bryr deg ikke om leserne dine. Du er en egoistisk drittsekk.

 3. AAA skriver:

  Ingenting er så deilig som å ha alt i planleggeren og føle man har kontroll, ønsker deg en fin mandag og gleder meg til å følge deg fremover <3

  • kristinaandersen skriver:

   Rett og slett fordi vi følte oss ferdig snakka, og jeg ikke lengre hadde lyst å bjuda så på fra privaten 🙂

 4. Lisa skriver:

  Eg elsker Personlig Almanakk! Har brukt dei i nokre år no, og kjøper det ofte til mamma i gave (perfekt til morsdagen med bilder av familien på) 🙂 Hadde ikkje klart meg uten!

 5. Anita skriver:

  Å, den kom i rette øyeblikk! Jeg har trålet butikkene etter den perfekte kalenderen uten hell, og plutselig skriver du om denne! Spørs om ikke jeg bare må bestille meg en sånn. 😀

 6. Therese skriver:

  Hvordan fikk du akkurat det designet? Det var utrolig fint! Tok du bare en enkel farge og gjorde bokstavene større? Altså innpå nettsiden? 🙂
  Ha en fin ferie videre, fine <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *