STÅLKONTROLL PÅ LIVET

Annonse i samarbeid med Personlig Almanakk.


Som alle vet er jeg en skikkelig planlegger, som elsker følelsen av å ha stålkontroll på hverdagen. Ikke bare hverdagen, men livet generelt. Og til tross for at jeg er blogger og relativt teknisk av meg, så har jeg aldri brukt iphonen til slike ting. Der er kalenderen helt tom, jeg har faktisk aldri brukt den funksjonen og kommer nok heller aldri til å gjøre det. For er det en ting jeg liker å holde litt ‘gammeldags’, så er det kalenderen min. Hver eneste sensommer bestiller jeg alltid ny almanakk, hvor alle planer og lister noteres. Og den er selvfølgelig designet med en personlig twist! Da er det liksom ekstra gøy å skrible ned i den og ikke minst ha den liggende fremme. ♥

Denne varer helt til neste sommer, og det passer meg ypperlig. Da vil jeg nemlig garantert ha ny! Kall meg gjerne merkelig, men en ny planlegger som dette motiverer meg faktisk skikkelig for å smelle igang med en bra jobbhøst. Det er så deilig med masse blanke sider, hvor jeg kan skrible ned alt jeg ønsker og planlegge dag etter dag i. Ikke bare jobbrelaterte ting, men også planer med kjæresten, venner, familietid, bursdager og treningsøkter jeg ønsker å få gjennomført. Alt skrives ned, og jeg koser meg like mye hver eneste gang.

PERSONLIG ALMANAKK

•  •  •  •  •  •  •  •  •  • •

Hos Personligalmanakk.com kan du også lage din egen planlegger, og designe den akkurat slik du vil ha den. Jeg har størrelse A5 på min almanakk, og den kostet latterlige 259 kroner. Ukens beste tips fra meg til deg, for ekstra motivasjon når sommerferien er over og det er tilbake til rutiner igjen. HER kan du lese mer og bestille. ♥

25 kommentarer

 1. Kjenner meg igjen i det du skriver! Jeg må også planlegge alt på denne måten,det er jo det gøyeste!

  1. kristinaandersen

   SÅ sant!! 😀

 2. Takk for toppers tips,denne skal helt klart bestilles.

  1. kristinaandersen

   Så gøy det falt i smak 😀

 3. Du blogger så dårlig. Hvorfor kan du ikke bare slette bloggen. Du bryr deg ikke om leserne dine. Du er en egoistisk drittsekk.

  1. Drittsekk? Er det noe i veien med hodet ditt, Pia?

  2. Du kan la være å lese bloggen om du ikke liker den, men utrolig unødvendig å skrive slike kommentarer! Det er ikke greit!

  3. Ellers har du det bra, Pia? 😂

 4. Ingenting er så deilig som å ha alt i planleggeren og føle man har kontroll, ønsker deg en fin mandag og gleder meg til å følge deg fremover <3

  1. kristinaandersen

   Goding!! <3

 5. Betalte du selv?

  1. kristinaandersen

   Yes! 😀

 6. Hvorfor massasje to ganger i uka? Kroppen må hvile

  1. kristinaandersen

   Fordi det er digg og vi var på ferie, hehe 🙂

  2. Jeg ferier mye i Asia. Tror jeg har massasje en gang til dagen i blant. Kroppen får da hvile i massevis.

 7. Kanskje du har svart på dette før men hvorfor sluttet du og Belinda å podde sammen?

  1. kristinaandersen

   Rett og slett fordi vi følte oss ferdig snakka, og jeg ikke lengre hadde lyst å bjuda så på fra privaten 🙂

 8. Har du designet forsiden et annet sted enn på nettsiden deres? ☺️Finner ikke de fargene..

  1. kristinaandersen

   Du kan velge alle farger selv 😀

 9. Eg elsker Personlig Almanakk! Har brukt dei i nokre år no, og kjøper det ofte til mamma i gave (perfekt til morsdagen med bilder av familien på) 🙂 Hadde ikkje klart meg uten!

  1. kristinaandersen

   Så gøy gaveide, Lisa!! Noe jeg skal tenke på selv til jul 😀

 10. Å, den kom i rette øyeblikk! Jeg har trålet butikkene etter den perfekte kalenderen uten hell, og plutselig skriver du om denne! Spørs om ikke jeg bare må bestille meg en sånn. 😀

  1. kristinaandersen

   Do it 😀 Den er så fin 🙂

 11. Hvordan fikk du akkurat det designet? Det var utrolig fint! Tok du bare en enkel farge og gjorde bokstavene større? Altså innpå nettsiden? 🙂
  Ha en fin ferie videre, fine <3

  1. kristinaandersen

   Svart bakgrunn, og gule bokstaver <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *