UKEN SOM GIKK

Ukens opptur:

Vår første kjærestetur, selvfølgeliiiig! Herregud så koselig det var 💛 Ville jo aldri hjem igjen, hehe. Det er bare så deilig å komme seg bort litt, være helt alene med favorittmennesket og bare gjøre akkurat hva man vil. Heeelt magisk! Skal komme med en ordentlig oppdatering fra selve turen, selvfølgelig.

Ukens nedtur:

Her må det vel bli at flyet vårt hjem til Kristiansand ble forsinket, men det er egentlig ikke lov å klage – fordi det kunne gått enda verre. Flyselskapet hadde nemlig overbooket flyet som skulle ta oss til Krs, så gjett hva? De ansatte stod å tilfeldig valgte ut 50 (!) passasjerer som ikke fikk bli med flyet og måtte vente hele fire dager med å komme seg hjem igjen. Altså, er det muuulig? Det skulle jo ikke være lov!? Flaks for oss at vi fikk bli med, jeg var greit letta når jeg fikk satt meg i flysetet mitt…. 😂

Ukens låt:

Undressd – Forever Young.

 Ukens motivasjon:

Det er ikke mye jeg er motivert for nå i ferien, men fy søren så jeg gleder meg til august! Det skal bli helt magisk å begynne i full jobb igjen, og ikke minst ta opp treningen igjen. Ferielivet er helt nydelig og noe man uten tvil trenger noen uker av, men i mine øyne er rutiner og hverdagen minst like bra. Dette skal bli en spreeek og produktiv høst, det er helt sikkert!

Ukens innkjøp:

To bikinier og en ny veske. Det ble med andre ord ikke mye shopping på meg når vi var på tur, det var plutselig mye gøyere å prakke på Preben alt jeg fant av klær…. Haha! Sommergarderoben min er uansett fylt til randen, så jeg gir meg selv shoppestopp frem til høstklærne begynner å komme i butikk. Gledings!

Ukens craving:

Eggerøre med salt og pepper på freskt grovbrød. Så digg!

Ukens person:

Kan jeg si tre? Kjæresten min, selvfølgelig! Samt Ida og Gravlyset hennes. I forrige uke kjørte de nedover her på roadtrip, og det var såå gjensysglede å få se Wulffen min igjen! Og ikke minst stas at de endelig fikk møte Preben, det var mildt sagt på høy tid. Vi spiste skalldyr, drakk vin og hygget oss en haug.

Ukens gladmelding:

At det melder strålende sol og full sommer hele neste uke. Iiiih, det gjør meg så glad!

6 kommentarer

 1. Sandra b

  Ja til guide i gdansk Polen 🙂 reiser dit til torsdag. Morsom med oppdatering på hva som bør sees oppleves!

  1. kristinaandersen

   Tviiiler på jeg får til en guide :/ Men les innlegget der jeg spurte om tips, masse bra i kommentarfeltet der 😀 God tur Sandra <3 Klem!

 2. So sjukt irriterende at dei er begynt å overbooke fly i Europa og! Dei har gjort det lenge i USA, og eg kjenner eg klikker ved tanken. Har sjølv nesten stått igjen i New York fordi flyet videre til Seattle var fult. Kjempestress, og unødvendig synes eg. Kjekt å høyre at turen var bra! 🙂
  Kos deg videre i ferien <3

  1. kristinaandersen

   Herregud så tullete, det skulle ikke være lov :/ Heldigvis gikk det jo fint for oss, men utrolig kjedelig for de som måtte bli igjen i hele fire dager.. Hehe, huff!! Ha en fin mandag, Lisamor 😀 Klem!

 3. Cecilie

  Hei 🙂 lurte på om du har str small eller medium i den beige ysl vesken din? Den er så fin!

  1. kristinaandersen

   Åh det vet jeg ikke Cecilie :/ Men den er relativt liten, så kanskje medium? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *