BEDROOM IN THE MAKING

Så fort juli og sommerferien er over, begynner vi på oppussingen her i huset. Det kribler i hele kroppen som jeg gleder meg! Planen er å starte i midten av august, hvor underetasjen og soverommet står på tur. Sistnevnte håper jeg kanskje vi starter på først, da jeg ser for meg at det tar kortest tid i forhold til det andre. Under kan dere se bildene vi bruker som inspirasjon, denne typen seng er virkelig drømmeseng nummer én hos meg… Har du sett noe så kult?

BEDROOM INSPO ☁️

Jeg er helt frelst! Soverommet vårt er gigantisk i forhold til hva jeg er vant med fra leilighetslivet, så det skal bli skikkelig gøy å kunne boltre seg med interiør på et så stort rom. Dere skal selvfølgelig få bli med på hele prosessen, slike ting er jo noe av det gøyeste å dele! Til en forandring tenker jeg forresten lyse vegger denne gangen, deco blue som jeg hadde tidligere fant jeg aldri helt roen med – så denne gangen heller jeg veeeeldig mot beige. Hva tenker dere?

17 kommentarer på “BEDROOM IN THE MAKING

 1. Martine skriver:

  Har selv gått for ganske mørke vegger nå i huset vårt, men når økonomien tilsier det skal vi pusse opp hele huset, og da blir det beige og sandfarger! Så lunt og koselig <3 anbefaler deg emmamelins på insta, hun fikk meg hekta på jordtoner!

  • kristinaandersen skriver:

   Beige og sand er sååå behagelige farger syns jeg! Og takk for tips, jeg skal sjekke henne ut 😀

 2. Lisa skriver:

  So fint! 🙂 Me har veldig forskjellig smak på seng, for eg berre MÅTTE ha høg seng når eg kjøpte leiligheit og innreda soverommet. So høg at tantebarna mine må ta sats for å komme seg oppi, haha 🙂 Føler meg som den prinsessa!

 3. Kathrine skriver:

  Du har jo elsket den fargen hver gang du har skrevet om den?
  Men så veldig fint ut det dere har tenkt. Blir gøy å se 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   Jeg elsker fargen, ja. Men jeg elsket ikke å sove i den, hehe. Det ble rett og slett for mørkt etter min mening 🙂

 4. Inger skriver:

  Etter å ha prøvd diverse farger på soverommet vil jeg faktisk anbefale en mørk grå farge på soverommet. Da blir det liksom ikke for mørkt og heller ikke for lyst, det er behagelig. Man finner roen og sover som en stein.

  • kristinaandersen skriver:

   Mørk grå kan jeg tenke meg funker fint, ja 🙂 Må gå litt i tankeboksen her <3

 5. Siri skriver:

  Hei,
  Så at du var i Gdansk nettopp, hvordan hadde du det der? Hvordan opplevde du servicen du fikk på resturanter og ellers i butikker o.l? Spør fordi jeg nettopp var der selv, å hver eneste resturant vi var på ble vi møtt av sur og lite imøtekommende betjening..

  • kristinaandersen skriver:

   Det var heeelt magisk der etter min mening, for en deilig by <3 Men så kjipt du ikke var happy Siv :/ Ikke sikkert vi var på samme steder å spiste 🙂 Klem!

Comments are closed.