BEDROOM IN THE MAKING

Så fort juli og sommerferien er over, begynner vi på oppussingen her i huset. Det kribler i hele kroppen som jeg gleder meg! Planen er å starte i midten av august, hvor underetasjen og soverommet står på tur. Sistnevnte håper jeg kanskje vi starter på først, da jeg ser for meg at det tar kortest tid i forhold til det andre. Under kan dere se bildene vi bruker som inspirasjon, denne typen seng er virkelig drømmeseng nummer én hos meg… Har du sett noe så kult?

BEDROOM INSPO ☁️

Jeg er helt frelst! Soverommet vårt er gigantisk i forhold til hva jeg er vant med fra leilighetslivet, så det skal bli skikkelig gøy å kunne boltre seg med interiør på et så stort rom. Dere skal selvfølgelig få bli med på hele prosessen, slike ting er jo noe av det gøyeste å dele! Til en forandring tenker jeg forresten lyse vegger denne gangen, deco blue som jeg hadde tidligere fant jeg aldri helt roen med – så denne gangen heller jeg veeeeldig mot beige. Hva tenker dere?

21 kommentarer

 1. Jeg malte soverommet i leiligheta vår i sophisticated blue når vi flytta inn, både tak og vegger. Men gikk lei etter litt over ett år, da det ble for mørkt, og litt for mye «hule». Nå er taket hvitt og veggene malt i kalk, perfekt greige farge synes jeg🥰

  1. kristinaandersen

   Ikke sant! Skikkelig mørke farger blir for mye for meg å har jeg lært 🙂

 2. Har selv gått for ganske mørke vegger nå i huset vårt, men når økonomien tilsier det skal vi pusse opp hele huset, og da blir det beige og sandfarger! Så lunt og koselig <3 anbefaler deg emmamelins på insta, hun fikk meg hekta på jordtoner!

  1. kristinaandersen

   Beige og sand er sååå behagelige farger syns jeg! Og takk for tips, jeg skal sjekke henne ut 😀

 3. Kalken til ida👌🏻

 4. Kan du lage et innlegg med noen resteurant tips fra gdansk? 🙂

  1. kristinaandersen

   Muuuligens 🙂

 5. So fint! 🙂 Me har veldig forskjellig smak på seng, for eg berre MÅTTE ha høg seng når eg kjøpte leiligheit og innreda soverommet. So høg at tantebarna mine må ta sats for å komme seg oppi, haha 🙂 Føler meg som den prinsessa!

  1. kristinaandersen

   Åååå så deilig, haha!! HØY seng er også deilig 😀

 6. Du har jo elsket den fargen hver gang du har skrevet om den?

  Men så veldig fint ut det dere har tenkt. Blir gøy å se 🙂

  1. kristinaandersen

   Jeg elsker fargen, ja. Men jeg elsket ikke å sove i den, hehe. Det ble rett og slett for mørkt etter min mening 🙂

 7. Åå gleder meg så mye til å følge oppussingen hos dere!😍 du er en inspirasjon uten like! Nyt sommeren fineste!!

  1. kristinaandersen

   Snille deg!! Goood sommer <3

 8. Har selv akkurat malt soverommet mitt i fargen soft mint. En utrolig fin og frisk farge

  1. kristinaandersen

   Spensting!! Gøy med farger 😀

 9. Takk for dette innlegget. Vi har bygd en hel andre etasje, der også vårt nye soverom skal være. Nå fikk jeg inspirert samboeren til å lage ei slik seng. Han ble skikkelig gira og har sett på masse youtube-filmer etter jeg viste dette innlegget 😄

  1. kristinaandersen

   Nei så gøy!! Da får du også nytt, fresht soverom Silje 😀

 10. Etter å ha prøvd diverse farger på soverommet vil jeg faktisk anbefale en mørk grå farge på soverommet. Da blir det liksom ikke for mørkt og heller ikke for lyst, det er behagelig. Man finner roen og sover som en stein.

  1. kristinaandersen

   Mørk grå kan jeg tenke meg funker fint, ja 🙂 Må gå litt i tankeboksen her <3

 11. Hei,
  Så at du var i Gdansk nettopp, hvordan hadde du det der? Hvordan opplevde du servicen du fikk på resturanter og ellers i butikker o.l? Spør fordi jeg nettopp var der selv, å hver eneste resturant vi var på ble vi møtt av sur og lite imøtekommende betjening..

  1. kristinaandersen

   Det var heeelt magisk der etter min mening, for en deilig by <3 Men så kjipt du ikke var happy Siv :/ Ikke sikkert vi var på samme steder å spiste 🙂 Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *