ÅRETS SOMMERFERIE ER I BOKS

Heiiii og god søndag fra meg Her satt jeg nettopp å tenkte på hvordan jeg skulle starte dette innlegget, men så kom jeg på at jeg har jo helt glemt å fortelle dere at i morgen så reiser vi avgårde på sommerferie. Iiiih! Vi hadde jo egentlig bestemt oss for å bare være hjemme denne sommeren, men så fristet det med noen dager borte likevel. Så, i morgen drar vi til Gdansk og blir i fem dager. Som jeg gleder meg! Første ordentlige kjæresteferien vår er det også, så det er jo ekstra koseliig, hehe.H A P P Y  C A M P E R

Så, jeg må selvfølgeligf spørre! Er det noen av dere som har vært i Gdansk og Sopot, som har tips til hva vi burde se og oppleve? Gode restauranter, shopping og hvor det er best å dra på spa? Planen er nemlig å slappe helt av, spise god mat, drikke vin, dra på spa og bare kose oss en haug. Det skal bli så fint! Så nå skal straks kofferten pakkes, men aller først må huset shines over. Vi hadde 13 fine folk på skalldyrkveld her i går, så i dag må mildt sagt gulvet vaskes. Skalldyr er digg, men ikke når det flyter rundt på gulvet dagen derpå…

24 kommentarer på “ÅRETS SOMMERFERIE ER I BOKS

 1. sarah skriver:

  Dere burde prøve spaet «Five senses» i gdansk. Og på pueblo er det fantastisk meksikansk mat. Original burger har byens beste burger. Kos dere 🙂

 2. Tine skriver:

  Jeg var akkurat i gdansk. Kjempe koselig by. Dere må selvfølgelig gå i gamle byen. Beste resturangen er finto. Beste maten jeg har spist noen gang. Den bør prøves ut.

 3. Celine skriver:

  Jeg husker middagen på restauranten Correze som veldig god. Vi spiste også lunsj på et sted hvor hele menyen dreide seg om poteter i flere former. Veldig godt! Mener stedet het Pyra Bar.
  Vi tok massasje på Jacques hair and spa. Det er den dårligste massasjen jeg har opplevd – men mulig vi bare var veldig uheldige..

 4. E skriver:

  Dere må spise på «patio espanol», verdens beste tapas! Har tipset alle venner og kjente som har reist til gdansk om den også, alle er like frelst 🙂 god tur!

 5. Ingvild skriver:

  Dere måå spise burger på Original Burger i hovedgata! Skikkelig kult sted med kjempegod burger! Ellers er alle drinker i byen supersterke haha. Verdt å kjøpe seg en mojito bare for å kjenne hvor sterk de lager den, hehe.

 6. Annbjørg skriver:

  Det er en nydelig strand i sopot! Hvis dere tar turen der må dere gå på en restaurant som heter Restauracja El Molo.
  Veldig god mat, og ligger flott til ved en pire☺️

 7. Rikke skriver:

  Jeg har vært i gdansk to ganger, har hatt flere skuffende mat opplevelser – men en som på ingen måte har skuffet er spisestedet «Chleb i Wino»! Maten er helt fantastisk, og drinkene er enda mer imponerende. Men her må det bestilles bord en dag, kanskje to i forveien for å være sikker på plass. Vi sto første gangen i nesten en time å ventet på bord, så andre gangen bestilte vi.

 8. Marianne skriver:

  Resturanter i gdansk:
  – La Pueblo. Skikkelig koselig meksikansk resturant med god mat og de beste mojitos!!
  – correzo. Mer fancy resturant med good mat.
  I sopot anbefaler jeg sliwka w kompoy

 9. Grethe skriver:

  Anbefaler deg å ta SPA på Diamond Clinic i. Jeg er alltid innom de og booker flere behandlinger i løpet av dagene jeg er der.

 10. Anne L skriver:

  Dere MÅ gå på den fineste restauranten i Sopot: Le Entre Villes. Fantastisk god mat og nydelig restaurant. I Sopot anbefales også Avocado(sushi),Thai Thai eller lunch på White Marlin.
  I Gdansk Dancing Anchor på Puro Hotel eller Correze.
  Dere kan sykle fra Gdansk til Sopot, eller tog, båt eller taxi.
  Spa ofte på hotellene, men billigere på vanlige spa og salonger.

 11. Siv Renate skriver:

  Jeg var selv i gdansk og Sopot i mai.
  Veldig fint i Sopot. Billig mat over alt. Til og med på enkelte av hotellene.
  Vil anbefale Malbork castle.

 12. Lene skriver:

  Sopot – Whisky on the rocks!!! Sykt god mat og drinker! Kyllingvingene er til å døøøø for!!❤️

 13. Ingvild skriver:

  La pampa Steak house og Original burger er to gode spisesteder! Er også et stort kjøpesenter litt unna sentrum. Vi bodde på hotel Puro og var på massasje der. Sykt digg og ganske billig! Det hotellet er også driiiiitfint! Ellers var vi ikke i Sopot, men tror det er fint å sykle dit og at det er sydenstemning der!

 14. Trude skriver:

  Vi sykla fra Gdansk til Sopot (i sopot må dere besøke brygga). Husker ikke hvor lang tid det tok men kanskje et par timer tur-retur. Er sykkelvei hele vegen gjennom parker og forbi nydelige strender.

 15. Trude skriver:

  Glemte det viktigste; kayaktur i gdansk! Den går nedover elva, men også inn i stille og nydelige (og romantiske) områder med svaner og nydelig natur. Var en fantastisk opplevelse med hyggelig guide.

 16. Yasmin skriver:

  I Sopot er det en kjempefin og lang strand dere må ligge ved! Hvit sand og fine solsenger. Ta dere turen ut på moloen også, veldig søt liten restaurant helt ute på tuppen der.

 17. Camilla skriver:

  Anbefaler også Chleb i Wino, supergod mat og freshe drinker. Husk å bestille bord! Det gjorde ikke vi, og stod leeenge i kø.

Comments are closed.