ÅRETS SOMMERFERIE ER I BOKS

Heiiii og god søndag fra meg 💛 Her satt jeg nettopp å tenkte på hvordan jeg skulle starte dette innlegget, men så kom jeg på at jeg har jo helt glemt å fortelle dere at i morgen så reiser vi avgårde på sommerferie. Iiiih! Vi hadde jo egentlig bestemt oss for å bare være hjemme denne sommeren, men så fristet det med noen dager borte likevel. Så, i morgen drar vi til Gdansk og blir i fem dager. Som jeg gleder meg! Første ordentlige kjæresteferien vår er det også, så det er jo ekstra koseliig, hehe.

H A P P Y  C A M P E R

Så, jeg må selvfølgeligf spørre! Er det noen av dere som har vært i Gdansk og Sopot, som har tips til hva vi burde se og oppleve? Gode restauranter, shopping og hvor det er best å dra på spa? Planen er nemlig å slappe helt av, spise god mat, drikke vin, dra på spa og bare kose oss en haug. Det skal bli så fint! Så nå skal straks kofferten pakkes, men aller først må huset shines over. Vi hadde 13 fine folk på skalldyrkveld her i går, så i dag må mildt sagt gulvet vaskes. Skalldyr er digg, men ikke når det flyter rundt på gulvet dagen derpå… 😂

39 kommentarer

 1. Dere burde prøve spaet «Five senses» i gdansk. Og på pueblo er det fantastisk meksikansk mat. Original burger har byens beste burger. Kos dere 🙂

 2. Jeg var akkurat i gdansk. Kjempe koselig by. Dere må selvfølgelig gå i gamle byen. Beste resturangen er finto. Beste maten jeg har spist noen gang. Den bør prøves ut.

 3. Anbefaler virkelig Goldwasser og Rada Miasta food and wine i Gdansk. Så mye god mat og drikke, og ingenting å si på prisen😃 Håper du får en super tur😘

 4. Jeg husker middagen på restauranten Correze som veldig god. Vi spiste også lunsj på et sted hvor hele menyen dreide seg om poteter i flere former. Veldig godt! Mener stedet het Pyra Bar.
  Vi tok massasje på Jacques hair and spa. Det er den dårligste massasjen jeg har opplevd – men mulig vi bare var veldig uheldige..

 5. Vil anbefale på det sterkeste å spise på Chleb I Wino i Gdansk! Fantastisk mat. Vi var også på 7 retters på Eliksir Restaurant. I Sopot vil jeg anbefale Prosty Temat😊

 6. Dere må spise på «patio espanol», verdens beste tapas! Har tipset alle venner og kjente som har reist til gdansk om den også, alle er like frelst 🙂 god tur!

 7. Anbefaler maten på Prologue og Goldwasser! Kos dere 🙂

 8. Dere må besøke Sopot og gå ut på den store moloen/bryggen som er der😍 Den er superfin og spesielt hvis det er fint vær! Kos dere masse på ferie!

 9. Dere måå spise burger på Original Burger i hovedgata! Skikkelig kult sted med kjempegod burger! Ellers er alle drinker i byen supersterke haha. Verdt å kjøpe seg en mojito bare for å kjenne hvor sterk de lager den, hehe.

 10. Beautiful Så fine Nydelige Beautiful God tur Beautiful Nydelige verdens beste skjønneste fineste Beautiful Kristina ❤️🌟💖 og kjæresten din Så Fint Så Koselig Så Nydelig Beautiful Kos dere masse Dere er så fine nydelige verdens beste skjønneste fineste Beautiful gode. Kos dere masse have fun 💃🕺🎶❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌟🌺🌺🌺🌺🌺🌸🌸🌸🌸🌸🌺🌸🌾🐚🌊🌸🌾🌸🌼🌱🌸🌿🌸🌺🌸🌴🌸🌴🌸🌺🌼🌸🌸🌸🌺🌼🌺🌸🌸🌸🌺🌸🌸🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌸🌸🌸🌹🌹🌹🌸🌸🌸🌺🌸🌺🌼🌸🌷🌸🌿🌸🌺🌸🌸🌸💕🌸💕🌸💕🌸💕💕💕💕💕💕💕💕💕💖💖💖💖💖💛💛💛💛❤️❤️❤️❤️💞💞✨✨☀️☀️☀️🌞🤩😍😍😍😍😍😍😍🥰🥰😊😊🙂😃😘💋

 11. Beautiful Så fine Nydelige Beautiful God tur Beautiful Nydelige verdens beste skjønneste fineste Nydelige fineste Beautiful Kristina ❤️🌟💖 og kjæresten din Så Fint Så Koselig Så Nydelig Beautiful Kos dere masse Dere er så fine nydelige verdens beste skjønneste fineste Beautiful gode. Kos dere masse have fun 💃🕺🎶❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌟🌺🌺🌺🌺🌺🌸🌸🌸🌸🌸🌺🌸🌾🐚🌊🌸🌾🌸🌼🌱🌸🌿🌸🌺🌸🌴🌸🌴🌸🌺🌼🌸🌸🌸🌺🌼🌺🌸🌸🌸🌺🌸🌸🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌸🌸🌸🌹🌹🌹🌸🌸🌸🌺🌸🌺🌼🌸🌷🌸🌿🌸🌺🌸🌸🌸💕🌸💕🌸💕🌸💕💕💕💕💕💕💕💕💕💖💖💖💖💖💛💛💛💛❤️❤️❤️❤️💞💞✨✨☀️☀️☀️🌞🤩😍😍😍😍😍😍😍🥰🥰😊😊🙂😃😘💋

 12. Anbefaler en treretters på restaurant Goldwasser 😊 veldig koselig og god mat. Den ligger på brygga. Kan være lurt å booke på forhånd 😊 God tur!

  1. Helt enig😊 Goldwasser er kjempebra👌

 13. Finingen!! Ha en fantastisk fin tur <3 <3 Håper dere koser dere glugg ihjel 🙂 Stor klem
  http://www.charlottetunes.no

 14. Det er en nydelig strand i sopot! Hvis dere tar turen der må dere gå på en restaurant som heter Restauracja El Molo.
  Veldig god mat, og ligger flott til ved en pire☺️

 15. Jeg har vært i gdansk to ganger, har hatt flere skuffende mat opplevelser – men en som på ingen måte har skuffet er spisestedet «Chleb i Wino»! Maten er helt fantastisk, og drinkene er enda mer imponerende. Men her må det bestilles bord en dag, kanskje to i forveien for å være sikker på plass. Vi sto første gangen i nesten en time å ventet på bord, så andre gangen bestilte vi.

 16. Resturanter i gdansk:
  – La Pueblo. Skikkelig koselig meksikansk resturant med god mat og de beste mojitos!!
  – correzo. Mer fancy resturant med good mat.

  I sopot anbefaler jeg sliwka w kompoy

 17. Hei. Jeg har vært i Sopot flere ganger og vil absolutt anbefale Marriot Resort & Spa. Det er et superfresht hotell med fantastisk spa, god restaurant, det er rent og pent, og basseng med takterrasse på taket. Jeg synes dette hotellet er finere enn både Grand, Sheraton og Bayjonn. Dere kan leie sykler som tar dere raskt til sentrum. Mange gode restauranter i sentrum. Elsker thai stedet som ligger ved Bayjonn. En annen bra restaurant er L’entre Villes. Den beste shoppingen synes jeg er på Galeria baltycka eller Riviera. Sopot er så nydelig, kos dere 💞

 18. Elsker Gdansk 😎
  Mat:
  Pueblo – meksikansk
  Glowne Miasto – italiensk
  Chef Food and Friends – italiensk pizza
  Lookier Cafe – lunsj
  Original Burger – sykt god og billig burger! Spennende øl

  Drinker:
  Craft Cocktails
  Flisak 76′

  Shopping:

  Forum – rett i enden ved gamlebyen
  Galleria Baltycka – ta uber dit

  Anbefaler også Stadion Energia!
  Der kan man kjøre gocart og dra på escape room 😊

  Ikke så mye erfaring ang. spa, men sykt god massasje på Thao Thai.

  Kos dere!!

 19. Anbefaler deg å ta SPA på Diamond Clinic i. Jeg er alltid innom de og booker flere behandlinger i løpet av dagene jeg er der.

 20. Anbefaler den meksikanske restauranten Pueblo i Gdansk 🙂 Nydelig, autentisk mat!

 21. Dere MÅ gå på den fineste restauranten i Sopot: Le Entre Villes. Fantastisk god mat og nydelig restaurant. I Sopot anbefales også Avocado(sushi),Thai Thai eller lunch på White Marlin.
  I Gdansk Dancing Anchor på Puro Hotel eller Correze.
  Dere kan sykle fra Gdansk til Sopot, eller tog, båt eller taxi.
  Spa ofte på hotellene, men billigere på vanlige spa og salonger.

 22. Gdansk er en flott by som jeg har vært i en del ganger, her er noen tips til hva du burde få med deg;

  – For SPA, besøk Jacques Andre Hair & SPA. Anbefaler duo massasje m/peeling i forkant, ansiktsbehandling med hudanalyse + leirmaske, manikyr + pedikyr og frisør ved behov. De er kjempe flinke og veldig hyggelige!
  – For den beste biffen, besøk Goldwasser Steakhouse som ligger på bryggen rett bortenfor Hilton hotellet. Beste biffen jeg noengang har smakt! Husk å book bord på forhånd.
  – For deilige (og billige!) tapas retter + mye annen deilig mat, besøk Restauracja Patio Espanol.
  – Det beste kjøpesenteret et Galeria Baltica. Her finner du flere lokale kjeder samt internasjonale butikker som Zara, Mango, Michael Kors, etc.
  – Hvis du er historie interessert, anbefaler jeg sterkt å besøke 2. Verdenskrig museet.

  God tur! 🇵🇱✈️😀

 23. Jeg var i Sopot med typen, men restaurantene der er ikke til å skryte av. Det var en meksikansk restaurant som jeg anbefaler fordi det var en opplevelse i seg selv hver gang noen bestilte dessert! Ellers er stranda der nede veldig deilig å ligge på. Føler nesten du er i syden der nede 😁 husker ikke helt navnet, men det nyeste shoppingsenteret vil jeg ikke anbefale. Det var ikke gode butikker der. Men på det eldste senteret var det veldig mye å kjøpe! Det ligger 15 min med taxi ca fra Sopot mot Gdansk by (tror jeg) 😃

 24. Jeg var selv i gdansk og Sopot i mai.
  Veldig fint i Sopot. Billig mat over alt. Til og med på enkelte av hotellene.
  Vil anbefale Malbork castle.

 25. Sopot – Whisky on the rocks!!! Sykt god mat og drinker! Kyllingvingene er til å døøøø for!!❤️

 26. La pampa Steak house og Original burger er to gode spisesteder! Er også et stort kjøpesenter litt unna sentrum. Vi bodde på hotel Puro og var på massasje der. Sykt digg og ganske billig! Det hotellet er også driiiiitfint! Ellers var vi ikke i Sopot, men tror det er fint å sykle dit og at det er sydenstemning der!

 27. So kjekt! God tur 🙂

 28. Vi sykla fra Gdansk til Sopot (i sopot må dere besøke brygga). Husker ikke hvor lang tid det tok men kanskje et par timer tur-retur. Er sykkelvei hele vegen gjennom parker og forbi nydelige strender.

 29. Glemte det viktigste; kayaktur i gdansk! Den går nedover elva, men også inn i stille og nydelige (og romantiske) områder med svaner og nydelig natur. Var en fantastisk opplevelse med hyggelig guide.

 30. I Sopot er det en kjempefin og lang strand dere må ligge ved! Hvit sand og fine solsenger. Ta dere turen ut på moloen også, veldig søt liten restaurant helt ute på tuppen der.

 31. Du er SÅ fin Kristina <3

 32. Veldig god indisk mat på Buddha bar midt i hovedgaten!

 33. Dere må spise på Patio Espanol – beste tapasen jeg noen gang har smakt. God sangria hadde de også. De hadde også veldig god mat på Gdansk Bowke 👍
  Kos dere!

 34. Heia! Jeg bor for tiden i Gdansk og har hørt bra om restaurantene Correze, Ritz og Piwna 47, men ikke prøvd dem selv enda. For drinks gå til rooftopen til Slony Spichlerz, som heter SASSY.
  Ellers kan du lese en litt mer utfyllende Gdansk guide på min blogg! (Anbefaler forøvrig å ta enten tog eller båt til Sopot nå i juli, sykt mye trafikk!) God tur 😍😍
  http://fridajakobsen.no/2019/06/23/gdansk-guide/

 35. Anbefaler også Chleb i Wino, supergod mat og freshe drinker. Husk å bestille bord! Det gjorde ikke vi, og stod leeenge i kø.

 36. Resturant tips i Gdansk:

  • Piwna 47
  • Prologue
  • Chleb i Wino
  • Patio Español

 37. Hvor er genseren på bildet fra? Veldig fin 😍

 38. Så fint antrekk! Litt rart spørsmål, men har nettopp kjøpt den genseren du har på deg her. Synes passformen er kjempefin, men den er jo så utrolig gjennomsiktig. Hva bruker du under for at det ikke skal vises?😊

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *